Blond VS Brunette: Οι ξανθές και οι καστανές έχουν πλέον τις δικές τους σειρές περιποίησης

Blond VS Brunette: Οι ξανθές και οι καστανές έχουν πλέον τις δικές τους σειρές περιποίησης

Η Kérastase αποδεικνύει ότι η φροντίδα των μαλλιών είναι πολύ προσωπική υπόθεση, και δημιουργεί σειρές που μοιάζουν να φτιάχτηκαν για την κάθε μία μας ξεχωριστά!

Περνούν καλύτερα οι ξανθές; Ποιες προτιμούν οι κύριοι; Το ξανθό vs καστανό ως θέμα συζήτησης υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Το πραγματικό θέμα ωστόσο, δεν είναι το ποιο χρώμα είναι ομορφότερο (είναι όλα υπέροχα), αλλά τι χρειάζεται το κάθε ένα για να είναι όσο πιο όμορφο γίνεται.

kerastase_official_244953833_179174774343045_3819021239947469905_n.jpeg

Βλέπεις, τα βαμμένα μαλλιά είναι μία κατηγορία από μόνα τους και απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, άσχετα με την απόχρωσή τους. Ομοίως, τα καστανά βαμμένα μαλλιά έχουν διαφορετικές ανάγκες από μαλλιά που είναι βαμμένα ξανθά. Το καστανό κοκκινίζει και χρειάζεται θρέψη και ενυδάτωση, ενώ το ξανθό αποκτά κίτρινους τόνους και -συχνά- απαιτεί εντατική φροντίδα και αναδόμηση.

Ενώ όλες είμαστε όμορφες και περνάμε εξίσου καλά, έχουμε διαφορετικές ανάγκες περιποίησης και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα. Ας ξεκινήσουμε με τις ξανθές και ας πάρουμε παράδειγμα εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Βάφω τα μαλλιά μου ξανθά όλη την ενήλικη ζωή μου (και είναι πολλή).

christinet0_285697362_2210730439080161_5817380700432280787_n.jpeg

Οι άκρες μου -αν και κουρεύομαι συχνά- είναι πολύ ταλαιπωρημένες, και η ιστορία έχει δείξει ότι, αν δεν προσέξω, το χρώμα μου θαμπώνει πολύ γρήγορα. Τα ταλαιπωρημένα μήκη μου φριζάρουν, σπάνε, και η θερμότητα που χρησιμοποιώ για να τα κάνω να δείχνουν όμορφα δεν βοηθά την κατάσταση. Πώς θα προσέξω λοιπόν; Τι πρέπει να κάνω; Η Kérastase τα σκέφτηκε όλα αυτά, και δημιούργησε μία σειρά περιποίησης για ξανθά μαλλιά, που μοιάζει με το χαμένο κομμάτι του παζλ για τις ανάγκες των μαλλιών μου.

kerastase_official_247180978_142724321411193_3107007655427596489_n.jpeg

Η απόλυτη σειρά για τις ξανθές

H σειρά Blond Absolu της Kérastase, δημιουργήθηκε από τους ειδικούς του αγαπημένου μου brand, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των ξανθών μαλλιών. Τι εννοώ όταν λέω όλων; Δεν υπάρχει ένα μόνο ξανθό. Υπάρχουν τα θερμά και ψυχρά ξανθά, υπάρχουν τα πλατινέ, τα ξανθά με ανταύγειες, balayage ή ξανοίγματα… Η σειρά Blond Absolu λοιπόν δημιουργήθηκε για να τα φροντίσει όλα, και να ικανοποιήσει όλες τις -ιδιαίτερες- ανάγκες τους, ώστε να δείχνουν υπέροχα και να είναι γεμάτα υγεία. Άλλωστε, το ξάνοιγμα των μαλλιών έχει έναν και μόνο κανόνα: Την περιποίηση.

Η σειρά Blond Absolu είναι η πρώτη σειρά με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανθά μαλλιά. Για πρώτη φορά, οι επιστήμονες της Kérastase, δημιούργησαν μια ειδικά μελετημένη σειρά, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις θεμελιώδεις ανάγκες των ξανθών μαλλιών, δηλαδή την περιποίηση της τρίχας και ταυτόχρονα, την τελειοποίηση του τόνου. Όπως είπαμε και νωρίτερα, αυτό που θέλουν οι ξανθές, είναι γερά μαλλιά με υγιή όψη, με απαλότητα και λάμψη χωρίς όμως να θυσιάζουν τον τόνο του ξανθού που έχουν επιλέξει.

kerastase_official_252132857_222711296596066_3501448121441873972_n.jpeg

Για πρώτη φορά λοιπόν, όλα τα επανορθωτικά οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος αξιοποιούνται μέσα σε πρωτοποριακές συνθέσεις περιποίησης και συνδυάζονται με τις ευεργετικές ιδιότητες του ανθεκτικού άνθους Εντελβάις, ώστε να προσφέρουν την απόλυτη περιποίηση στα ξανθά μαλλιά. Η σειρά αποτελείται από τρία διαφορετικά bains (shampoo), δύο μάσκες, ένα γαλάκτωμα εντατικής ενδυνάμωσης, ένα πρωτοποριακό έλαιο ειδικά για ξανθά μαλλιά, έναν θερμοπροστατευτικό ορό και έναν απολαυστικό ορό νύκτός. Τι πρέπει να διαλέξεις; Την απάντηση θα σου την δώσει ο κομμωτής σου, μέσα από τη διάγνωση που θα κάνει για τα μαλλιά σου. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία της Kérastase.

kerastase_official_245829992_1038083826992711_8000539613132882490_n.jpeg

Το χρώμα δημιουργείται στο κομμωτήριο, και η περιποίησή του συνεχίζεται μέσα από αυτό. Ο κομμωτής σου επομένως, ανάλογα με την τεχνική που έχει κάνει στα μαλλιά σου και το είδος του ξανθού που έχει καταφέρει, θα σου προτείνει τη δική σου, εξατομικευμένη Blond Absolu τελετουργία περιποίησης για το σπίτι αλλά και το κομμωτήριο. Τώρα, αν με ρωτάς ποια είναι τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα, έχοντας κάνει όλες τις αποχρώσεις του ξανθού, και όλες τις τεχνικές έχω καταλήξει σε 3 που δεν αποχωρίζομαι και είναι τα παρακάτω…

Αυτό που χρειάζονται οι καστανές

Ας μιλήσουμε τώρα για τις καστανές. Όλες σχεδόν οι φίλες μου είναι καστανές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (δεν ντρέπονται να τα μοιραστούν μαζί μου σε κάθε καφέ) είναι σχεδόν ίδια σε όλες: Αφυδάτωση, μήκη που σπάνε, άκρες που φριζάρουν και κοκκίνισμα. Μπορεί να νομίζεις ότι τα προβλήματα μίας καστανής, δεν διαφέρουν πολύ από αυτά μίας ξανθιάς, αλλά έχουν διαφορές γιατί προέρχονται από διαφορετικά αίτια. Οι καστανές λοιπόν (μαζί και οι κοκκινομάλλες μιας που το έφερε η κουβέντα) χρειάζονται διαφορετική περιποίηση, και η Kérastase έχει προβλέψει και για αυτό με τη νέα σειρά Chroma Absolu.

kerastase_official_271960899_992139701709925_304098463567912730_n.jpeg

Η σειρά Chroma Absolu της Kérastase, είναι ιδανική για τα καστανά μαλλιά, αλλά κατάλληλη και για κάθε τύπο βαμμένων και ευαισθητοποιημένων μαλλιών. Είναι μία σειρά που δημιουργήθηκε ώστε να περιποιηθεί τα μαλλιά και το χρώμα τους όπως πρέπει: Από μέσα προς τα έξω. Οι ειδικοί του αγαπημένου μας brand, εμπνεύστηκαν από την περιποίηση της επιδερμίδας ώστε να δημιουργήσουν μία σειρά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των βαμμένων μαλλιών όποια και αν είναι η απόχρωσή τους. Στη βάση των συνθέσεων της Chroma Absolu βρίσκονται τα οξέα. Ναι, τα οξέα που λατρεύεις στο skincare σου, εμπεριέχονται στις πρωτοποριακές συνθέσεις της Chroma Absolu και προσφέρουν λάμψη, υγιή όψη, αναδόμηση και περιποιούνται τα μαλλιά και το χρώμα σε βάθος.

kerastase_official_272057921_279626544078329_69672393607413310_n.jpeg

Αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα των βαμμένων μαλλιών στον πυρήνα τους, ξεκινώντας από τα αίτια που τα προκαλούν, η σειρά Chroma Absolu καταφέρνει να ανταποκριθεί σε μία ευρύτατη γκάμα αναγκών που προκύπτουν σε όλα τα βαμμένα μαλλιά, είτε αυτά είναι σκούρα καστανά, ανοιχτά καστανά, με highlights ή lowlights…. Πιο συγκεκριμένα ωστόσο, για τις καστανές, είναι η σειρά που περίμεναν τόσο καιρό.

Βλέπεις, το καστανό χρώμα είναι πολύπλοκο μέσα στην απλότητά του, γιατί το επηρεάζουν τα πάντα από το νερό και το περιβάλλον, ως το χρώμα που υπήρχε κάτω από αυτό. Η σειρά Chroma Absolu ωστόσο, έχει ένα προϊόν (και συνδυασμούς αυτών) που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη, όσο πολύπλοκη και αν είναι. Περιλαμβάνει δύο Bain, ένα conditioner, μία μάσκα, ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν και 2 star προϊόντα αποκάλυψη. Το Soin Acide Chroma Gloss και τη μάσκα Masque Vert Chroma Neutralisant.

111111.png

Το Soin Acide Chroma Gloss, είναι μία όξινη περιποίηση χρώματος που χαρίζει αναδόμηση και λάμψη, ενυδάτωση και δύναμη στα μαλλιά, ενώ παράλληλα καταπολεμά το φριζάρισμα που προκύπτει από τις τεχνικές εργασίες.

22222.png

Η μάσκα Masque Vert Chroma Neutralisant, είναι μία μάσκα με πράσινες χρωστικές, ειδικά για τα καστανά μαλλιά, που καταπολεμά τους κίτρινους και τους πορτοκαλί τόνους, κάνει δηλαδή αυτό ακριβώς που θέλουν οι καστανές.

Όσο για το ποια θα πρέπει εσύ να επιλέξεις, και πάλι ο κομμωτής σου είναι εκείνος που θα σου δώσει τις απαντήσεις, αλλά και το «κοκτέιλ» περιποίησης που έχουν ανάγκη τα δικά σου μαλλιά, στο σπίτι και στο κομμωτήριο.

Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, όλες περνούν καλά, είτε είναι ξανθές, είτε καστανές γιατί υπάρχει στη ζωή μας (και στα χέρια των κομμωτών) η Kérastase. Μέσα από την εξειδικευμένη περιποίηση της Blond Absolu σειράς και μέσα από την εντατική περιποίηση της Chroma Absolu, η Kérastase προσφέρει σε όλες μας αυτό που χρειαζόμαστε για να έχουμε λαμπερό χρώμα -αλλά κυρίως- γερά μαλλιά με υγιή όψη.

Βρες εδώ το κοντινότερο σε εσένα κομμωτήριο Kérastase ή συζήτησε με τον κομμωτή σου για να βρείτε μαζί το δικό σου πρόγραμμα περιποίησης.