Η Δέσποινα à la garçon: Η απόφαση για το κούρεμα & όλα τα μυστικά από τον hairstylist της Βανδή

Μαρία Ροδίτη

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο J2US το Σάββατο (5/11) με μαλλιά à la garçon αφήνοντας άφωνους τους fans με την αλλαγή της. Ο προσωπικός της hairstylist, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, μιλά στο Queen.gr για την απόφαση της τραγουδίστριας, αλλά και το πώς δημιούργησε το εν λόγω κούρεμα.

Κάθε Σάββατο είναι και μια νέα πρόκληση για τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια, η οποία έχει τον ρόλο της κριτή στο τηλεοπτικό show Just The 2 Of Us στον ALPHA, επιλέγει κάθε εβδομάδα να εμφανιστεί και με ένα διαφορετικό hair look ενθουσιάζοντας και εκπλήσσοντας συγχρόνως τους fans.

Πίσω από τα χτενίσματά της βρίσκεται ο συνεργάτης της και προσωπικός της hairstylist, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος κάθε φορά δημιουργεί πραγματικά πάνω στη Δέσποινα. Στο τελευταίο της look; Σίγουρα έκανε την ανατροπή, αφού η τραγουδίστρια εμφανίστηκε on air με κούρεμα à la garçon κάνοντας τους τηλεθεατές και τους followers της να πιστεύουν ότι έκοψε πολύ, πολύ κοντά τα μαλλιά της.

Νέα μέρα, νέο look – Η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών και το κούρεμα της Δέσποινας Βανδή

Δεν το τόλμησε, όμως. Κάπου εδώ πάλι ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έβαλε το χέρι του και για αυτό το τόσο ξεχωριστό look της Δέσποινας Βανδή μίλησε στο Queen.gr! Πώς πήρε τελικά την απόφαση να το δοκιμάσει; Είχε δισταγμούς; Οι γυναίκες δοκιμάζουν τα pixie cut; Ο hairstylist της τραγουδίστριας απαντά για όλα.

Η απόφαση της Δέσποινας Βανδή για το à la garçon κούρεμα και η επίτευξή του

«Προσπαθούσα εδώ και 2 εβδομάδες να πείσω τη Δέσποινα Βανδή να κάνει αυτό το pixie cut στα μαλλιά της. Στην αρχή δίσταζε πολύ. Δεν ήθελε να το κάνουμε, γιατί της φαινόταν extreme», ξεκίνησε να μου λέει ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος όταν τον ρώτησα πώς τελικά αποφάσισαν να κάνουν ένα τόσο κοντό κούρεμα με την τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Της άρεσε πάρα πολύ, όταν είδε το τελικό αποτέλεσμα. Αν θυμάσαι η Δέσποινα δεν έχει τολμήσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Έχει κάνει μόνο κοντό καρέ, αλλά μέχρι εκεί. Και το συγκεκριμένο pixie cut ήταν δική μου ιδέα. Εγώ της το πρότεινα και τελικά πήρε την απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι τα έχουμε βρει πολύ με τη Δέσποινα, ανταλλάσσουμε ιδέες και έχουμε κοινή αισθητική».

Πώς, όμως, ο Κωνσταντίνος δημιούργησε το à la garçon κούρεμα της Δέσποινας Βανδή; Γιατί η τραγουδίστρια δεν έκοψε τα μαλλιά της. Αυτή είναι η αλήθεια. «Όχι, η Δέσποινα δεν έκοψε τα μαλλιά της. Βάλαμε περούκα για αυτό το 80’s style κούρεμα. Στην ουσία, άφησα μπροστά τη φράντζα της να φαίνεται και λίγο πιο πίσω ''κούμπωσα'' την περούκα στα μαλλιά της», λέει ο hairstylist στο Queen.gr.

Η τάση του pixie cut και η απόφαση-σταθμός των γυναικών να κάνουν τόσο ριζική αλλαγή στα μαλλιά τους

Πέρα από το ιδιαίτερο κι εντυπωσιακό hair look της Δέσποινας Βανδή στο J2US, ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος μάς μίλησε και για το pixie cut ως τάση, αλλά κυρίως για το πότε οι γυναίκες παίρνουν απόφαση να κόψουν τόσο πολύ τα μαλλιά τους. Γιατί δεν είναι μια απόφαση που την παίρνεις ελαφρά τη καρδία. Οι περισσότερες αγαπάμε τα πλούσια και πιο μακριά μαλλιά.

«Τα pixie cut είναι μεγάλη τάση φέτος. Τα είδαμε και στο makeover του GNTM, αν θυμάσαι. Πρόκειται για ένα κούρεμα, βέβαια, που μπορούν να το υποστηρίξουν γυναίκες με έντονες γωνίες και ζυγωματικά, με ωραίο λαιμό, με ωραία χαρακτηριστικά», εξηγεί στο Queen.gr ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Και συνεχίζει: «Για να σας πω, όμως, την αλήθεια το pixie cut δεν είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των γυναικών. Οι γυναίκες δύσκολα κόβουν έτσι τα μαλλιά τους. Συνήθως, το κάνουν μετά από έναν χωρισμό, γιατί θέλουν να κάνουν κάτι έντονο. Ή τα κόβουν τόσο κοντά, επειδή από μικρές είναι καταπιεσμένες, κυρίως γιατί η μαμά και ο μπαμπάς ήθελαν να είναι τα μαλλιά τους πολύ μακριά».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης