Τα 3 must have προϊόντα μαλλιών στο νεσεσέρ σύμφωνα με τον hairstylist της Adele

Μαρία Ροδίτη
Τα 3 must have προϊόντα μαλλιών στο νεσεσέρ σύμφωνα με τον hairstylist της Adele

Αν θέλεις τέλεια και μεταξένια μαλλιά σαν της Adele, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα tips του προσωπικού της hairstylist, Sami Knight.

Ο Sami Knight είναι διακεκριμένος hairstylist με ένα πελατολόγιο γεμάτο celebrities. Η Adele, η Dua Lipa, η Rita Ora, η Ciara και πολλές άλλες stars τον εμπιστεύονται τυφλά για τα μαλλιά τους και όχι άδικα.

Γιατί ο Sami ξέρει να δίνει αυτό το κάτι παραπάνω στο κάθε hairstyle και ειδικά στα μαλλιά με μπούκλες σαν της Adele. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο βρετανικό Glamour, ο Knight αποκάλυψε ποια είναι τα 3 βασικά προϊόντα μαλλιών που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στο νεσεσέρ τους για super chic χτενίσματα που δεν χαλούν όλη μέρα.

The Brachel: Όταν η Rachel Green συνάντησε την Brigitte Bardot στο πιο κομψό κούρεμα

Τα 3 βασικά προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Η mousse, δηλαδή, ο αφρός είναι το αγαπημένο προϊόν του hairstylist της Adele και υπάρχει λόγος. Σύμφωνα με τον Sami Knight, με μια mousse κάνεις την τέλεια προετοιμασία στα μαλλιά για να δημιουργήσεις το απόλυτο χτένισμα.

https://www.instagram.com/p/CWSHAUIrU83

Οπωσδήποτε, όμως, πρέπει να έχεις και μία λακ. Αν γίνεται και δύο, δηλαδή μια για ελαφρύ κράτημα και μία για πολύ δυνατό, ανάλογα με την περίσταση και το πόσο θέλεις να διατηρήσεις το hairstyle.

Last but not least, χρειάζεσαι ένα λάδι μαλλιών, το οποίο στα στεγνά μαλλιά σου θα δώσει λάμψη κι ενυδάτωση, αλλά και κίνηση στις μπούκλες.

https://www.instagram.com/p/CkPNaMgPAcj

Τα απόλυτα tips για τέλεια, smooth μαλλιά

Η καλή προετοιμασία είναι το «κλειδί» για τέλειο styling. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο hairstylist των celebrities, Sami Knight, ο οποίος χρησιμοποιεί mousse ή σπρέι για όγκο και μετά στεγνώνει τα μαλλιά με πιστολάκι. «Αυτό είναι σημαντικό για να δείχνουν μεταξένια τα μαλλιά», λέει χαρακτηριστικά.

Για εκείνον σημασία έχει και ο τρόπος που ψεκάζεις τη λακ. Δεν πρέπει, δηλαδή, να ψεκάσεις ακανόνιστα τα μαλλιά σου, αλλά τμηματικά σε layers. Μόνο έτσι, κατά τον Knight, θα έχει διάρκεια το χτένισμα. Το πιο σημαντικό, όμως, για εκείνον είναι ένα: το όχι και τόσο συχνό λούσιμο. Ο Sam Knight συμβουλεύει τις γυναίκες να λούζονται μια ή δύο φορές την εβδομάδα. Κι αυτό, γιατί το συχνό λούσιμο αφαιρεί τα φυσικά έλαια από την τρίχα και έτσι μειώνεται η ελαστικότητα και η ανθεκτικότητά της.

https://www.instagram.com/p/CfoU2eiOv2N

Extra tip του Sami Knight: Κοιμήσου σε μεταξωτές μαξιλαροθήκες, γιατί το μετάξι έχει την ικανότητα να φροντίζει την τρίχα και να μην προκαλεί σπάσιμο άρα και ψαλίδα. Άσε που προστατεύει και το δέρμα από ρυτίδες.