Butterscotch: Το πιο ζεστό και «βουτυρένιο» ξανθό του φθινοπώρου κολακεύει κάθε τόνο δέρματος

Μαρία Ροδίτη
Butterscotch: Το πιο ζεστό και «βουτυρένιο» ξανθό του φθινοπώρου κολακεύει κάθε τόνο δέρματος

Το butterscotch ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και είναι η πιο κομψή ανανέωση που μπορείς να κάνεις στην εμφάνισή σου.

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της ανανέωσης. Η μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα πάντα περιλαμβάνει ένα φρεσκάρισμα στην εμφάνιση και όπου φρεσκάρισμα… βλέπε μαλλιά. Οι περισσότερες κατευθυνόμαστε τέτοια εποχή στο κομμωτήριο είτε για αλλαγή στο κούρεμα ή στο χρώμα. Μα κυρίως στο χρώμα.

Κι αν είσαι σε τέτοια φάση αυτήν την περίοδο, έχουμε να σου προτείνουμε κάτι wow: το butterscotch ξανθό. Ένα υπέροχο, ζεστό, «βουτυρένιο» ξανθό ό,τι πρέπει για τη fall season και για κάθε τόνο επιδερμίδας. Τι λες;

Ξανθά μαλλιά: Όλα τα tips και τα προϊόντα που χρειάζεσαι για λαμπερό χρώμα με διάρκεια

Τι είναι το butterscotch ξανθό

Η λέξη butterscotch είναι διαδεδομένη στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Και για να μείνουμε πιστές σε αυτό το λεξιλόγιο θα σου πούμε ότι το butterscotch έχει νότες ζεστής καστανής ζάχαρης και βουτυρόξανθου.

Το butterscotch blonde είναι ένα ξανθό που κινείται ανάμεσα σε ελαφρώς χρυσούς τόνους και πλούσιους καραμελέ μέχρι – μερικές φορές- και χάλκινους καραμελέ τόνους. Και συνδυάζοντας όλα αυτά, στην ουσία, δημιουργείται υπέροχη διάσταση και υφή στα μαλλιά.

Λόγω της πολυπλοκότητάς του, το butterscotch blond είναι κολακευτικό για όλους τους τόνους δέρματος, αλλά φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε εκείνες τις επιδερμίδες που έχουν ζεστούς υποτόνους, δηλαδή σε εσένα που μαυρίζεις όμορφα και δεν καίγεσαι στον ήλιο ή που σε κολακεύουν περισσότερο τα χρυσά κοσμήματα (έτσι καταλαβαίνεις ότι έχεις ζεστούς υποτόνους).

https://www.instagram.com/p/Cj3KtA8Mm5d

Το butterscotch, λοιπόν, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επαναφέρουμε τη ζεστασιά στο πρόσωπο, ειδικά καθώς αφήνουμε τους ηλιόλουστους καλοκαιρινούς μήνες και μπαίνουμε στον χειμώνα.

Wait! Μη φύγεις! Στην gallery θα δεις υπέροχα παραδείγματα με butterscotch ξανθό για να πάρεις μια ιδέα, να κρατήσεις screenshots και να δείξεις στον κομμωτή ή την κομμώτριά σου τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά.