Νέα μέρα, νέο look – Η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών και το κούρεμα της Δέσποινας Βανδή

Νέα μέρα, νέο look – Η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών και το κούρεμα της Δέσποινας Βανδή

Με ένα πολύ σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στο Chart Show του Σαββάτου (2/7).

Η Δέσποινα Βανδή έχει βάλει σκοπό να κάνεις τους fans της να ανυπομονούν ολοένα και περισσότερο μέχρι να έρθει το Σάββατο και να τη δουν στη μουσική εκπομπή της, Chart Show. Και αυτό το λέμε διότι η τραγουδίστρια κάθε εβδομάδα εμφανίζεται στο πλατό και με ένα ολοκαίνουριο hair look, είτε αυτό αφορά το κούρεμα, το χτένισμα ή το χρώμα μαλλιών.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (2/7), πάντως, η Δέσποινα έκανε την ανατροπή και εμφανίστηκε στις οθόνες μας με πολύ σκούρα καστανά μαλλιά και καρέ κούρεμα. Αλήθεια, πόσο καιρό έχουμε να τη δούμε με τόσο σκούρο χρώμα στα μαλλιά της;

«Αγάπη μου, για σένα λέω», είπε η Δέσποινα Βανδή στον Μπισμπίκη και ο έρωτας δεν κρύβεται

Νέο look για τη Δέσποινα Βανδή

Για το αφιέρωμα με τους top 30 τραγουδοποιούς στην Ελλάδα από το 1995 ως και σήμερα, η Δέσποινα Βανδή βγήκε στην εκπομπή της, Chart Show, με total πράσινο σύνολο, το οποίο ανέδειξε με το εντυπωσιακό hair look της.

https://www.instagram.com/p/CfhSg3cr0dz

Η τραγουδίστρια/παρουσιάστρια για ακόμη ένα Σάββατο άλλαξε μαλλιά επιλέγοντας ένα πολύ σκούρο καστανό χρώμα σε καρέ με χαλαρούς κυματισμούς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό είναι το νέο χρώμα στα μαλλιά της Δέσποινας ή αν απλώς τα έβαψε με σπρέι για τις ανάγκες της εκπομπής της.

Όσο για το μάκρος; Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι το πραγματικό μήκος στα μαλλιά της Βανδή, το οποίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιλέγει να αλλάζει με τη βοήθεια extensions και tapes.

https://www.instagram.com/p/Cfhfcohj5wS

Τα διαφορετικά looks της Δέσποινας Βανδή στο Chart Show

Μέχρι και τον προηγούμενο μήνα η Δέσποινα Βανδή είχε μαλλιά μεσαίου μήκους που έφταναν λίγο πάνω από το στήθος και από καστανά κατέληγαν σε ξανθές άκρες. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες, ωστόσο, αποφάσισε να δοκιμάσει διαφορετικά hair looks.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η παρουσιάστρια δοκίμασε και ένα πολύ κοντό καρέ σε wet εφέ, σε άλλο επεισόδιο επέλεξε τα πολύ μακριά και ίσια μαλλιά που έφταναν ως τη μέση, ενώ το Σάββατο (2/7) βγήκε με σκούρα καστανά μαλλιά σε wavy καρέ.