Just in time for Xmas: Λάμψη και ανανέωση πριν τις γιορτές στα City Med του Ομίλου Affidea

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Just in time for Xmas: Λάμψη και ανανέωση πριν τις γιορτές στα City Med του Ομίλου Affidea

Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς, για να υποδεχτούμε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου ανανεωμένες. Πώς; Με την πολύτιμη βοήθεια των City Med που μας βοηθούν να αποκαλύψουμε την κρυμμένη ομορφιά μας!

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι «μαγική». Όλα γύρω λάμπουν και μοιάζουν να είναι πασπαλισμένα με αστερόσκονη. Η διάθεσή μας ανεβαίνει και το μόνο που θέλουμε είναι να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και να υποδεχτούμε το νέο έτος ανανεωμένες και πιο λαμπερές από ποτέ.

Ναι, η καθημερινή μας περιποίηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και από τώρα ξεκινάμε εντατικά να αυξάνουμε τα βήματα της beauty routine mας, αλλά όλες χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια. Λίγη «αστερόσκονη» που θα μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε την κρυμμένη ομορφιά μας. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, βρίσκουμε ότι χρειαζόμαστε στα City Med του Ομίλου Affidea!

1669038638024-498563444-image003.jpg

Βλέπεις, τα αγαπημένα μας City Med του Ομίλου Affidea είναι το απόλυτο hot spot για ό,τι έχει να κάνει με την ανανέωση, την αντιγήρανση, τη λάμψη και τη φροντίδα της επιδερμίδας μας. Μία επίσκεψη, λοιπόν, σε ένα από τα έξι City Med (βρες εδώ το κοντινότερο σε εσένα) είναι μονόδρομος. Και αυτές τις γιορτές έχουμε διπλό λόγο να κλείσουμε ραντεβού. Γιατί; Διότι τα City Med του Ομίλου Affidea θέλουν να γεμίσουν εμάς αυτοπεποίθηση και το πρόσωπό μας υγεία, just in time for XMas. Γι’ αυτό, ως τις 31 Ιανουαρίου, έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό πακέτο περιποίησης τριών βημάτων, για ανανέωση και λάμψη στην επιδερμίδα, που μας αφορά όλες, σε κάθε ηλικία. Θα σου εξηγήσω!

Βήμα #1: Καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα, στον δρόμο για την επιδερμίδα που ονειρευόμαστε και στα Ιατρικά Κέντρα Δερματολογίας υψηλής τεχνολογίας City Med υπάρχουν πολλές επιλογές. Άλλωστε, μόνο μέσω του καθαρισμού και της ενίσχυσης του κολλαγόνου, μπορούμε να έχουμε υγιή, λαμπερή επιδερμίδα και -φυσικά- να προλάβουμε τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπό μας. Στην πρώτη επίσκεψη, λοιπόν, οι ειδικοί των κέντρων κάνουν μία πλήρη εκτίμηση των αναγκών της επιδερμίδας και δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο που εξυπηρετεί τις ανάγκες της καθεμιάς μας -και στοχεύει στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

1669038656444-952062141-image005.jpg

Βήμα #2: Δερμοαπόξεση προσώπου

Μπορεί να σου ακούγεται πολύ επεμβατικό, αλλά δεν είναι! Πρόκειται για καθαρισμό με τη βοήθεια δερμοαπόξεσης και είναι μία θεραπεία που ρυθμίζει το pH της επιδερμίδας και έτσι, προσφέρει καλύτερη συνεκτικότητα στον ιστό. Παράλληλα, συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης των πόρων και των σμηγματογόνων αδένων, ενώ αναπλάθει φυσικά το δέρμα. Είναι μία θεραπεία ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος και τα αποτελέσματά της είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Φυσικά, αν χρειάζεσαι επιπλέον λάμψη και boost, η δερμοαπόξεση μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη C για extra λάμψη και φυσικά, φωτοθεραπεία.

1669038673801-264350479-image007.jpg

Βήμα #3: Φωτοθεραπεία

Η φωτοθεραπεία είναι αυτό ακριβώς που καταλαβαίνεις: Η εφαρμογή χαμηλής ισχύος φωτεινής ενέργειας μέσω φασματικά καθαρών μηκών κύματος στην επιδερμίδα. Αυτή η θεραπεία φωτός, τονώνει και ρυθμίζει τις βιολογικές λειτουργίες της επιδερμίδας, αποδεδειγμένα και χωρίς παρενέργειες. Πιο συγκεκριμένα, έρευνες έχουν δείξει ότι με τη φωτοθεραπεία, παρατηρείται αύξηση στη σύνθεση του κολλαγόνου κατά 200% και αύξηση 50% έως 75% στην ανάπτυξη ινοβλαστών, τρείς ημέρες μετά την εφαρμογή με led φωτοθεραπεία. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση μίας μεγάλης λίστας προβλημάτων της επιδερμίδας, όπως η γήρανση, η ακμή και οι ατέλειες, οι πανάδες, η ερυθρότητα, παθήσεις όπως η ψωρίαση και πολλά άλλα.

Συνδυαστικά, ο καθαρισμός, η δερμοαπόξεση και η φωτοθεραπεία, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα μας για να λάμψει πριν τις γιορτές -και όχι μόνο. Στα City Med, Πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea, οι ειδικοί θα εκτιμήσουν τις δίκες σου ανάγκες και μπορούν να σε ενημερώσουν πώς θα αποκτήσεις την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι, πώς θα της προσφέρεις αναζωογόνηση και φροντίδα, πώς θα την προστατεύσεις από το γήρας και πώς θα αποκαλύψεις τη δική σου ομορφιά. Κλείσε, λοιπόν, το ραντεβού σου πατώντας εδώ και εκμεταλλεύσου το Xmas πακέτο ανανέωσης, για να λάμψεις!