Κάντε την αύρα σας «πουδρέ»

Κάντε την αύρα σας «πουδρέ»

Η χάρη του κλασικού και ο αισθησιασμός του καινούριου συνθέτουν το LOVE, Chloe Eau Intense.

Μία πιο αισθησιακή εκδοχή του αρώματος LOVE, Chloe το LOVE, Chloe Eau Intense, με ακόμα πιο έντονα πουδρέ χαρακτήρα έκανε αισθητή την παρουσία του.

Οι αρωματοποιοί Louise Turner και Nathalia Cetto-Gracia, αρχικά επέλεξαν ένα μείγμα από ίριδα, ηλιοτροπίνη, φρέσκα λουλούδια και μόσχο και δημιούργησαν ένα αξέχαστο άρωμα που αναβιώνει μυρωδιές του παρελθόντος από ταλκ και πούδρες για το πρόσωπο.

Συνεχίζοντας αυτό το αρωματικό ταξίδι, δημιούργησαν τη συλλεκτική έκδοση LOVE, Chloe Eau Intense, και έδωσαν πιο φανταχτερό, ανατολίτικο χαρακτήρα, στο κλασικό άρωμα, δίνοντας την εντύπωση ότι του φόρεσαν χρυσές αποχρώσεις και πούλιες!

«Βασικά θελήσαμε να εμπλουτίσουμε την καρδιά του αρώματος χωρίς όμως να αλλοιώσουμε τις βασικές του νότες» εξηγεί η Louise Turner. «Έτσι ανατρέξαμε στις ανατολίτικες νότες, προσθέτοντας αισθησιακά balms, που θα αφήσουν μία πιο σοφιστικέ αίσθηση στην επιδερμίδα».

Η βελούδινη πούδρα ενώνεται με το βάλσαμο από το Περού, ένα ελαφρώς γλυκό συστατικό και το εκχύλισμα βανίλιας. Σταδιακά απελευθερώνει τις αισθησιακές του νότες στην επιδερμίδα, παίζοντας ένα κομψό παιχνίδι γοητείας.