We are calling it! Αυτά είναι τα πιο sexy αρώματα για τις γιορτές…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
We are calling it! Αυτά είναι τα πιο sexy αρώματα για τις γιορτές…

…και για κάθε περίσταση!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ζητάμε από το άρωμά μας είανι να μας κάνει να νιώθουμε sexy. Μην το αρνηθείς. Λατρεύουμε τα φρεσκοπλυμένα σεντόνια και τα ρομαντικά μπουκέτα, αλλά bottom-line, θέλουμε να ξεχειλίζουμε αισθησιασμό και sex appeal. Γι’ αυτό σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με νότες και με αρωματικές συμφωνίες για χάρη της εκπαίδευσης. Θα ασχοληθούμε με τα αρώματα που είναι καυτά, αισθησιακά, απόλυτα sexy και τέλεια για το ρεβεγιόν.

Ω Έλατο! 10 αρώματα που μυρίζουν σα να στόλισες μόλις Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αυτά τα αρώματα συγκέντρωσα για εσένα σήμερα και ναι, παραδέχομαι ότι είναι όλα βασισμένα στο προσωπικό μου γούστο (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) ΑΛΛΑ (υπάρχει ένα μεγάλο αλλά) όχι μόνο. Είναι τα αρώματα με τα οποία έχω δεχτεί δεκάδες κομπλιμάν και αρώματα που με έχουν ξετρελάνει όταν τα έχουν φορέσει άλλοι (ακόμα και άγνωστοι). Είναι αρώματα που έχουν κάνει εμένα την ίδια να νιώθω σαγηνευτική και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τι κάνει άλλωστε ένα άρωμα πετυχημένα sexy; Η αντίδραση που προκαλεί πρώτα από όλα σε αυτόν που το φορά.

Total White: Υποδεχόμαστε τον μήνα των Χριστουγέννων με λευκά αρώματα που μοσχοβολούν χειμώνα

Δεν θα ήθελα όμως να σε κουράσω. Θέλω να αρχίσεις να scrollάρεις προς τα κάτω για να ανακαλύψεις 5+1 αρώματα που -εγγυημένα- θα σε κάνουν να νιώθεις sexy θεά αυτές τις γιορτές, να τα σημειώσεις και να σπεύσεις να τα μυρίσεις. Και πρόσεχε… Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ερωτευτείς τον εαυτό σου φορώντας τα και να σε ερωτευτούν όλοι. Enjoy sexy Queen!

ESCENTRIC MOLECULES, MOLECULE 01 EAU DE TOILETTE

Είναι ένα άρωμα που προσαρμόζεται στην φυσική μυρωδιά σου, και τη «δένει» σε ένα πέπλο σανδαλόξυλου και αισθησιασμού. Μυρίζει διαφορετικά επάνω στον κάθε ένα γι’ αυτό είναι αξεπέραστο.

DIPTYQUE, OUD PALAO EAU DE PARFUM

Είναι ένα άρωμα που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις ως γυναικείο ή ανδρικό. Περιέχει oud, σανδαλόξυλο και άλλα ξύλα με γενναίες δόσεις αισθησιασμού και διαφορετικότητας που σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

CHANEL, LES EXCLUSIFS DE CHANEL SYCOMORE

Δημιουργήθηκε το 1930 για να θυμίζει στην Coco Chanel ta παιδικά της χρόνια στην εξοχή. Είναι αβίαστα αισθησιακό άρωμα που ξυπνά πρώιμα συναισθήματα… και ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

COMME DES GARCONS, ROUGE

Είναι το άρωμα που εκτινάσσει τον αισθησιασμό στο κόκκινο κυριολεκτικά, αναμειγνύοντας το παντζάρι με το θυμίαμα, σε μία αρωματική συμφωνία που μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς αυτόματα.

BYREDO, BAL D' AFRIQUE EAU DE PARFUM

Ο Ben Gorham εμπνεύστηκε από το Παρίσι στα τέλη του 1920 και δημιούργησε ένα μείγμα Παριζιάνικης πρωτοπορίας και Αφρικανικής κουλτούρας που είναι απόλυτα sexy και αισθησιακό. Ένα ψέκασμα είναι αρκετό για να κάνει κάθε κεφάλι (γυναικείο και ανδρικό) να γυρίσει αυτόματα.

DIOR, PURE POISON EAU DE PARFUM

Είναι χαρακτηριστικά αισθησιακό και ζεστό, ένα άρωμα που μένει ανεξίτηλο στη μνήμη και σε κάνει να το θυμάσαι για πολύ καιρό αφότου το μυρίσεις. Αν συνδυαστεί με παιχνιδιάρικη διάθεση μπορεί να χαρακτηριστεί οριακά επικίνδυνο…