Κουκλίστικες βλεφαρίδες

Κουκλίστικες βλεφαρίδες

Η σύνθεση της Hypnôse Doll Eyes απηχεί τέλεια το αισθησιακό αποτέλεσμα μακιγιάζ.

Η Mascara Hypnôse Doll Eyes αποτελεί τη μάσκαρα must, για να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα και να επιτυγχάνετε αποτέλεσμα «κουκλίστικων βλεφαρίδων».

Τι το ιδιαίτερο προσφέρει; Συνδυάζει τη δύναμη διαχωρισμού με νάιλον τρίχες ενώ, παράλληλα, προσφέρει ένα επίπεδο ελαστικότητας αντάξιο ενός απλικατέρ από ελαστομερή. Το μυστικό του κρύβεται στο νάιλον κωνικό άκρο του απλικατέρ που του επιτρέπει να βάφει όλες τις βλεφαρίδες, ακόμα και τις πιο κοντές που βρίσκονται στις γωνίες των ματιών, για να χαρίζει σμιλευμένες, μακριές, έντονες και απόλυτα διαχωρισμένες βλεφαρίδες.

Για να γλιστρά απαλά στις βλεφαρίδες και να τις να ντύνει με διακριτική λάμψη, η σύνθεση Fiber Shine έχει εμπλουτιστεί με νάιλον πούδρες. Επιπλέον, συνδυάζει μαλακά και σκληρά κεριά: τα πρώτα για να δίνει όγκο, και τα δεύτερα, για να σταθεροποιεί την καμπυλότητα των βλεφαρίδων.

Τέλος, το σύμπλεγμα Ultrastretch που βασίζεται σε πολυμερή επιμήκυνσης προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα επιμήκυνσης των βλεφαρίδων. Πετυχαίνετε ορατό αποτέλεσμα ενίσχυσης του όγκου που δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες, καθώς και ομοιογενή, εύκολη και πολυτελή εφαρμογή και γνήσιο αποτέλεσμα «ψεύτικων, κουκλίστικων βλεφαρίδων».