Το festive κόκκινο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου είναι το τέλειο inspo για τις γιορτές

Μαρία Ροδίτη
Το festive κόκκινο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου είναι το τέλειο inspo για τις γιορτές

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina «ψηφίζει» κόκκινο στα νύχια για τις γιορτές και μας δίνει το nail inspo που χρειαζόμαστε για το τελευταίο ραντεβού με τη μανικιουρίστ μας πριν τα Χριστούγεννα.

Η Κατερίνα Καινούργιου – εκτός από fashion lover- είναι και μια γυναίκα που αγαπά τον κόσμο της ομορφιάς. Γι’ αυτό και δεν θα τη δεις ποτέ απεριποίητη. Ακολουθεί πάντα τις τάσεις- όσες βέβαια την αντιπροσωπεύουν-, έχει κάθε φορά κομψό χτένισμα και μακιγιάζ, ενώ από τον… beauty χάρτη της δεν λείπουν ποτέ τα chic nail art.

Έτσι, λοιπόν, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, η παρουσιάστρια του ALPHA αποφάσισε να κάνει το πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο Xmas mani. Φυσικά, με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι χιονονιφάδες είναι must - 10 snowflake μανικιούρ για να διαλέξεις

Το κόκκινο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε τη nail artist της για να κάνει το μανικιούρ των Χριστουγέννων. Και ως λάτρης των κλασικών τάσεων, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina επέλεξε το κόκκινο που κυριαρχεί στις γιορτές, αλλά σε μια πιο updated εκδοχή.

nyxia_katken.jpg

Για να καταλάβεις, η Κατερίνα δεν επέλεξε ένα total red μανικιούρ. Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η 37χρονη έκανε γαλλικό μανικιούρ με γαλακτερή βάση και κόκκινη γραμμή σε μερικά νύχια, σε άλλα επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία, ενώ στον παράμεσο προτίμησε ένα σχέδιο με κόκκινες, καμπύλες ρίγες, το οποίο θυμίζει γλειφιτζούρι.

xmas_katken.jpg

Όσο για το σχήμα, η Κατερίνα Καινούργιου διατήρησε αυτό που τόσο καιρό έχει αγαπήσει: ένα αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών, που δεν είναι ούτε πολύ κοντό, ούτε πολύ μακρύ. Είναι super chic και κολακεύει τα δάχτυλά της, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά.

Λίγο ακόμα… nail inspo για τα Χριστούγεννα

Αν και εσύ είσαι red lover τα Χριστούγεννα και δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς στο απόλυτο color trend των γιορτών, οι ιδέες για μανικιούρ είναι πραγματικά άπειρες.

Εκτός από το τέλειο inspo που σου δίνει η Κατερίνα Καινούργιου, λέω να σου δώσω και εγώ στην παρακάτω gallery… λίγο ακόμα. Γιατί ποια βαριέται να βλέπει nail art και να τα χαζεύει με τις ώρες; Ρητορική είναι η ερώτηση. Κάνε scroll, πάρε κι άλλες ιδέες πριν το τελευταίο ραντεβού με τη nail artist και γίνε η nail queen των φετινών Χριστουγέννων.