Κανένα look δεν είναι too glam με το DYSON Airwrap

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κανένα look δεν είναι too glam με το DYSON Airwrap

Τα βλέπουμε στις πασαρέλες και σε όλα τα Χριστουγεννιάτικα editorials, ο λόγος για τα glam χτενίσματα που πρωταγωνιστούν τις γιορτές. Πόσο glam μπορούμε να δώσουμε όμως στα δικά μας μαλλιά, μόνες μας, στο σπίτι; Όσο θέλουμε! Κανένα χτένισμα δεν είναι too glam όταν στο beauty «οπλοστάσιό» μας υπάρχει το DYSON Airwrap.

Τα καλοχτενισμένα, υγιή μαλλιά είναι αυτό που παρατηρούμε πρώτο όταν βλέπουμε μία γυναίκα. Τα μαλλιά βλέπεις, δεν είναι απλά… τρίχες. Είναι ένα αξεσουάρ, είναι πηγή δύναμης και αυτοπεποίθησης. Όταν είμαστε φρεσκοχτενισμένες από το κομμωτήριο, περπατάμε με άλλο αέρα, έχουμε άλλη αυτοπεποίθηση, νιώθουμε έτοιμες να κατακτήσουμε τον κόσμο και να γοητεύσουμε τους πάντες. Τα μαλλιά που παρατηρούμε λοιπόν στις διεθνείς πασαρέλες και στα γιορτινά editorials, είναι κάτι που θέλουμε (για να μην πούμε ότι το έχουμε ανάγκη) και έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να αποκτήσουμε μόνες μας.

Elisabetta-Franchi-clp-F22-019.jpeg

Έχουμε δώσει πραγματικές «μάχες» με τα σεσουάρ και τα θερμά εργαλεία προκειμένου να αποκτήσουμε αφράτες μπούκλες, ολόισια λαμπερά μαλλιά, εντυπωσιακούς κυματισμούς ή έστω ένα χτένισμα με chic κίνηση. Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν ήταν αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, όχι πάντα τουλάχιστον. Δεν υπάρχουν άλλωστε σχολές κομμωτικής τυχαία, και δεν τις έχουμε τελειώσει όλες. Καταλήγουμε λοιπόν να μην έχουμε το χτένισμα που θέλουμε, αλλά να έχουμε φθορά και ταλαιπωρία στην τρίχα. Κάποια χτενίσματα μάλλον είναι too glam για να τα κάνουμε μόνες μας… Ή μήπως όχι; Όχι, γιατί κανένα χτένισμα δεν είναι too glam όταν έχουμε στο beauty «οπλοστάσιό» μας, το απόλυτο multistyler που μοιάζει με ένα mini κομμωτήριο, κλεισμένο στην πιο luxurious συσκευασία. Ετοιμάσου να γνωρίσεις το DYSON Airwrap, το multistyler που θα αλλάξει τη ζωή… και τα μαλλιά σου.

good-dyson.png

Σε περίπτωση που δεν είσαι φανατική του Queen Beauty Department (κακώς, να γίνεις) και δεν έχεις διαβάσει όλα όσα έχουμε πει για το DYSON Airwrap, θα σου τα εξηγήσουμε όλα. Το DYSON Airwrap, είναι ένα εργαλείο νέας γενιάς, ένα mulstistyler όπως είπαμε και νωρίτερα, το οποίο αποτελείται από εξαρτήματα styling με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις κυριολεκτικά όποιο χτένισμα θέλεις, όσο glam και αν είναι.

Picture-1.jpg

Χάρη στο περιστρεφόμενο άκρο τους, οι δύο κυλινδρικές κεφαλές μπορούν να δημιουργήσουν μπούκλες και κυματισμούς χωρίς φθορά από τη θερμότητα. Αντίστοιχα, οι δύο βούρτσες (μαλακή και σκληρή), μπορούν να σου χαρίσουν τα πιο smooth ίσια μαλλιά που είχες ποτέ, όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου. Ακόμα, η στρογγυλή βούρτσα για όγκο και σχήμα μπορεί να σου χαρίσει το πιο τέλειο blowout και τέλος, το ολοκαίνουργιο εξάρτημα διπλής λειτουργίας για στέγνωμα και styling χωρίς φριζάρισμα, συνδυάζει δύο εξαρτήματα σε ένα, αφού στεγνώνει και ταυτόχρονα -χάρη στην λειτουργία Coanda- προσφέρει λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα.

1.jpg

Έχουμε λοιπόν ένα εργαλείο αλλά αμέτρητες πιθανότητες styling και όταν λέμε αμέτρητες, το εννοούμε. Ακόμα και αν έχεις τα πιο σγουρά και ατίθασα μαλλιά, με το DYSON Airwrap μπορείς να τα κάνεις λεία και ολόισια, έτοιμα ακόμα και για το κόκκινο χαλί. Αντίστοιχα, αν έχεις λεπτά και άτονα μαλλιά, μπορείς να τα μεταμορφώσεις σε αφράτες μπούκλες κάνοντας ένα blowout. Το DYSON Airwrap, είναι το multistyler που σου επιτρέπει να είσαι wrapped in glamour στις γιορτές αλλά και κάθε μέρα του χρόνου γι’ αυτό μην περιμένεις…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor και μάθε πώς μπορείς να γίνει δικό σου το DYSON Airwrap, η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις για τα μαλλιά σου.