Editor approved: Το ένα εργαλείο που δεν αποχωρίζονται η beauty director και η editor in chief μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Editor approved: Το ένα εργαλείο που δεν αποχωρίζονται η beauty director και η editor in chief μας
Dimitris Skordas Photography

H Χριστίνα και η Διονυσία έχουν πολύ διαφορετικά μαλλιά και στιλ, αλλά τους ενώνει η εμμονή με τα χτενίσματα και το DYSON Airwrap!

Τα μαλλιά είναι ένα θέμα που ενώνει πολλές γυναίκες. Όποιο και αν είναι το background, το στιλ και ο χαρακτήρας τους, βρίσκουν κοινό έδαφος στο θέμα: Μαλλιά. Αυτό είναι που ενώνει και εμένα τη Χριστίνα Χρόνη (beauty director) με τη Διονυσία Καλαποθαράκου (editor in chief)… εκτός από τα παραπάνω από 10 χρόνια φιλίας μας. Βλέπεις, ενώ εγώ είμαι tomboy και έχω πιο androgynous και αθλητικό στιλ, η Διονυσία είναι η απόλυτη glam goddess και style icon. Έχουμε όμως και οι δύο εμμονή με τα μαλλιά μας! Τα θέλουμε καλοχτενισμένα, δοκιμάζουμε χτενίσματα, τα περιποιούμαστε ιδιαίτερα και τελευταία, έχουμε και οι δύο επενδύσει στο DYSON Airwrap που μας έχει «λύσει τα χέρια». Γιατί όμως θα αναρωτιέσαι… Θα σου εξηγήσω.

good-dyson.png

Η Διονυσία και το DYSON Airwrap

Η Διονυσία Καλαποθαράκου, editor in chief του Queen.gr, δεν χτενιζόταν μόνη της. Ούσα style icon και glam goddess, είχε τη δική της κομμώτρια η οποία, κάμποσες φορές την εβδομάδα, την χτένιζε στο σπίτι. Δεν πρέπει να υπάρχει φορά που να έχω δει τη Διονυσία χωρίς στιλπνές μπούκλες, ολόισια λαμπερά μαλλιά ή κάποιο up do (ανάλογα με το outfit). Η Διονυσία ωστόσο έγινε μητέρα και ο χρόνος που έχει στη διάθεσή της μειώθηκε σημαντικά… Όχι όμως και τα χτενίσματα. Η κομμώτρια μπορεί να επισκέπτεται πιο αραιά το σπίτι της, όμως -πλέον- μπορεί και κάνει ακριβώς τα μαλλιά που θέλει μόνη της, χάρη στο DYSON Airwrap.

Dyson_05.jpg

Οι πολλαπλές κεφαλές του DYSON Airwrap άλλωστε, σου δίνουν αμέτρητες δυνατότητες. Αρχικά το στέγνωμα γίνεται τελείως διαφορετικό με την κεφαλή διπλής λειτουργίας για στέγνωμα και styling χωρίς φριζάρισμα. Αυτή η κεφαλή, συνδυάζει δύο εξαρτήματα σε ένα, και έτσι στεγνώνει ενώ ταυτόχρονα -χάρη στην λειτουργία Coanda- προσφέρει λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα… Κάτι που τα άγρια, σπαστά και πολύ πυκνά μαλλιά της Διονυσίας χρειάζονται.

Dyson_02.jpg

Έπειτα, με τη σκληρή βούρτσα, μπορεί και κάνει τέλειο ίσιωμα, με τις περιστρεφόμενες κυλινδρικές κεφαλές κάνει άψογες μπούκλες και κυματισμούς, ενώ τελευταία έχει λατρέψει και την στρογγυλή βούρτσα που δίνει σχήμα και όγκο. Το DYSON Airwrap, χάρισε στη Διονυσία τα μαλλιά που θέλει, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσει χρόνο στα ραντεβού της για hairstyling. Της χάρισε ευελιξία και σαφέστατα πολύ πιο υγιή μαλλιά, αφού το DYSON Airwrap προστατεύει την τρίχα ενώ τη φορμάρει.

Η Χριστίνα και το DYSON Airwrap

Εγώ, Χριστίνα Χρόνη, beauty director της DPG, ίσιωνα ή έκανα κάποιο styling στα μαλλιά μου καθημερινά. Ναι, καθημερινά. Βλέπεις, μου είναι αδύνατον να μην λουστώ κάθε μέρα και, δεδομένου ότι τα μαλλιά μου είναι λεπτά και φριζάρουν, το styling ήταν μονόδρομος. Μία ακόμη πληροφορία που πρέπει να ξέρεις ωστόσο για εμένα, είναι ότι είμαι ξανθιά, βαμμένη ξανθιά. Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά μου είναι ταλαιπωρημένα εις τριπλούν: Καθημερινό λούσιμο, καθημερινό styling, ξάνοιγμα και ντεκαπάζ. Η θερμότητα και το styling λοιπόν, χειροτέρευαν την ποιότητα των μαλλιών μου αδιάκοπα. Μέχρι που μπήκε στη ζωή μου το DYSON Airwrap.

Dyson_04.jpg

Χάρη στην ελεγχόμενη θερμότητα και την αποτελεσματικότητα που δίνει στις κεφαλές το φαινόμενο Coanda, τα μαλλιά μου ισιώνουν και αποκτούν μπούκλες πανεύκολα χωρίς να ταλαιπωρούνται. Έχω δει διαφορά στη δύναμη και την εμφάνισή τους, και το styling είναι διπλά εύκολο. Τα υγιή μαλλιά άλλωστε, χτενίζονται πολύ ευκολότερα. Λατρεύω την κεφαλή διπλής λειτουργίας για στέγνωμα και styling χωρίς φριζάρισμα, έχω ερωτευτεί την στρογγυλή βούρτσα για όγκο και η μαλακή βούρτσα για ίσιωμα είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στα μαλλιά μου.

Dyson_01.jpg

Το DYSON Airwrap λοιπόν, χάρισε στα δικά μου μαλλιά ομορφιά και υγεία. Τα έσωσε από τα δεινά στα οποία τα υπέβαλλα καθημερινά και έκανε εμένα να διασκεδάζω το styling περισσότερο από ποτέ. Και για τις δύο μας, για τη Διονυσία και εμένα, μπορεί να έκανε κάτι διαφορετικό, αλλά στην ουσία μας ένωσε όπως ακριβώς μας ενώνουν τα μαλλιά. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να το αποχωριστούμε και γι’ αυτό σου το προτείνουμε σήμερα.

Είναι ένα mini κομμωτήριο σε luxurious συσκευασία, είναι ένα δώρο που οφείλεις στον εαυτό σου όποιο και αν είναι το στιλ σου. Για να μάθεις περισσότερα, επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor και πίστεψέ μας όταν λέμε ότι το DYSON Airwrap, είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις για εσένα και τα μαλλιά σου.