Fresh hair: Η Hailey Bieber άλλαξε κούρεμα και υιοθέτησε την τάση της δεκαετίας

Μαρία Ροδίτη
Fresh hair: Η Hailey Bieber άλλαξε κούρεμα και υιοθέτησε την τάση της δεκαετίας

Η Hailey Bieber είπε «αντίο» στα μακριά μαλλιά της. Το νέο, εντυπωσιακό hair look της.

Αφού το 2022 μάς σύστησε την τάση των glazed skin και glazed donut nails, φέτος η Hailey Bieber αποφάσισε να μας απασχολήσει… με τα μαλλιά της. Βλέπεις, το supermodel από τον πρώτο κιόλας μήνα του 2023 αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και να υιοθετήσει το hot κούρεμα της δεκαετίας: το καρέ.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τα social media της, με το νέο της hair look τα τελευταία 24ωρα να έχει γίνει viral. Πάμε στοίχημα ότι σε λίγο καιρό θα είναι παντού στο TikTok;

Sliced bob λέγεται το πιο κομψό καρέ που κάνουν τα It girls φέτος τον χειμώνα

Το super hot καρέ της Hailey Bieber

Με ένα βίντεο στο TikTok που τίποτα δεν προμήνυε τη μεγάλη αλλαγή της, αφού ξεκινούσε με πλάνο τα sneakers της, η Hailey Bieber αποκάλυψε το νέο look της. Αλλά και με 2 Insta Stories.

Όπως βλέπεις, η 26χρονη έχει πλέον ένα κοντό καρέ, το οποίο φτάνει στο ύψος του πηγουνιού και χαρίζει εντυπωσιακό όγκο και κίνηση στα μαλλιά.

hailey_kare.jpg

Πρόκειται για ένα κούρεμα που πραγματικά ταιριάζει σε όλες, κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και κάθε υφή μαλλιών. Ειδικά τα σπαστά και τα ίσια μαλλιά με ένα τέτοιου στυλ καρέ μπορούν να πάνε σε άλλο level. Άσε που το bob haircut δεν χρειάζεται και πολλά-πολλά στο styling. Λούσιμο, στέγνωμα και έξω από την πόρτα.

kare_hailey.jpg

Το καρέ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του

Το καρέ έχει ξεκινήσει την κυριαρχία του στον κόσμο της ομορφιάς εδώ και περίπου μια τριετία με τους experts να λένε ότι θα είναι παντού όλη τη δεκαετία. Διάσημοι Οίκοι μόδας, influencers στα social media, αλλά και stars παγκοσμίου φήμης – βλέπε Zendaya και Kerry Washington- επιλέγουν ξανά και ξανά την τάση του bob κάνοντας statement απλά και μόνο με τα μαλλιά τους.

Και δεν είναι μόνο ένα το καρέ… Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στυλ. Καρέ μακρύ, καρέ κοντό, καρέ φιλαριστό. Δες μερικά ακόμη κουρέματα στην gallery και πάρε όλο το hair inspo που χρειάζεσαι για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.