Do it like Ζέτα! Το trick της Μακρυπούλια για να κάνει την τέλεια χωρίστρα στο σωστό ύψος

Μαρία Ροδίτη

Η πλαϊνή χωρίστρα της Ζέτας Μακρυπούλια έχει γίνει με ένα συγκεκριμένο σημείο αναφοράς.

Αν παρακολουθείς Ρουκ Ζουκ αλλά και τις αναρτήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια στο Instagram, θα παρατηρήσεις ότι και πειραματίζεται με τα μαλλιά της, και extreme χτενίσματα δοκιμάζει και όλα την κολακεύουν. Στα περισσότερα hairstyles, μάλιστα, επιλέγει να έχει χωρίστρα στη μέση. Όχι σε όλα, ωστόσο.

Και το λέω αυτό, διότι πριν μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε on air με τέλεια χωρίστρα στο πλάι, που αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Και όλες ξέρουμε ότι η χωρίστρα δεν γίνεται έτσι απλά. Δεν γυρνάς από τη μία ή την άλλη πλευρά τα μαλλιά σου, και απλά έγινε. Θέλει μαεστρία για να την κάνεις και η Ζέτα έχει βρει το πιο εύκολο και αποτελεσματικό κόλπο.

Live your glam: 2 χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια ιδανικά για party looks

Το κόλπο της Ζέτας Μακρυπούλια για τέλεια χωρίστρα

Αν παρατηρήσεις την παρακάτω φωτογραφία, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάνει έντονη χωρίστρα στο πλάι και συγκεκριμένα στα αριστερά. Δεν είναι τυχαίο, όμως, το σημείο.

Δες τη γραμμή, για να καταλάβεις ότι το τόξο του φρυδιού είναι στην ίδια ευθεία με τη χωρίστρα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Το trick για να κάνεις χωρίστρα-αλφάδι είναι να τη φτιάξεις στην ευθεία με το τόξο του φρυδιού. Έτσι, και θα σε κολακεύει και θα δείχνει αρμονική με οποιοδήποτε hair look επιλέξεις να κάνεις. Και για να το καταφέρεις αυτό αρκεί να πάρεις ένα μολύβι ματιών ή μάσκαρα και να το τοποθετήσεις διαγώνια στο τόξο του φρυδιού σου. Εκεί που τελειώνει, λοιπόν, θα φτιάξεις τη χωρίστρα σου.

Και λίγα tips για τέλεια heatless waves σαν της Ζέτας

Αν θέλεις να αντιγράψεις όλο το χτένισμα της Ζέτας Μακρυπούλια, μπορείς! Και, μάλιστα, χωρίς θερμότητα. Θα κάνεις τα λεγόμενα heatless waves ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Αφού λουστείς και στεγνώσεις ελαφρώς τα μαλλιά σου το βράδυ, κάνε τα δύο χοντρές πλεξούδες και κοιμήσου έτσι. Το πρωί που θα ξυπνήσεις, θα έχεις τέλειους κυματισμούς και θα μπορείς να ολοκληρώσεις το hair look με μια χωρίστρα.

Βήμα 2: Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε κάλτσες. Τύλιξε γύρω από 2-3 κάλτσες τα μαλλιά, κοιμήσου έτσι και… voila. Το πρωί θα είσαι σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης