Live your glam: 2 χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια ιδανικά για party looks

Μαρία Ροδίτη
Live your glam: 2 χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια ιδανικά για party looks

Στις βραδινές σου εμφανίσεις από εδώ και στο εξής «παίξε» με τα χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια: από wet look σε glam pony tails και πάλι πίσω.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από εκείνες τις παρουσιάστριες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους. Ναι, μπορεί τα τελευταία χρόνια να παραμένει αμετανόητη ξανθιά, όμως στα χτενίσματα δεν λέει ποτέ «όχι» σε νέες τάσεις και πιο ιδιαίτερες επιλογές.

Στο Ρουκ Ζουκ, λοιπόν, στο πολύ ευχάριστο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, η Ζέτα αφήνεται στα χέρια του προσωπικού της hairstylist, Στέφανου Βασιλάκη, και δίνει σε εμάς το τέλειο hair inspo. Ειδικά τα 2 τελευταία hair looks της είναι η απόλυτη έμπνευση για τα party looks. Και εννοείται για τις γιορτές των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σαν άλλο pin up girl με τις πιο ιδιαίτερες μπούκλες

Pony-tails με hair clips

Φορώντας ένα απλό total black σύνολο -αποτελούμενο από μαύρο, ψηλόμεσο denim παντελόνι και μαύρο αμάνικο top, αλλά με ιδιαίτερα ασπρόμαυρα μποτάκια- η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα ξεχωριστό και καθόλου συνηθισμένο χτένισμα. Και κάπως έτσι έκανε το outfit της glam, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

https://www.instagram.com/p/ClGb1zKI7B-

Πώς χτένισε τα μαλλιά; Τα χώρισε στη μέση και έπιασε δύο χαμηλές αλογοουρές, ενώ για να κάνει πιο λαμπερό το hairstyle έβαλε δεξιά και αριστερά στο κεφάλι από ένα hair clip μαύρο με glitter. Κι όλα αυτά σε ολόισια μαλλιά, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες.

Αν θέλεις κι εσύ, μπορείς να αντιγράψεις το συγκεκριμένο χτένισμα, αλλά όχι μόνο σε βραδινή έξοδο. Αν φοράς ένα πολύ απλό σύνολο, το hairstyle της 44χρονης παρουσιάστριας θα κάνει πιο επίσημο το look σου και εσένα να δείχνεις πιο περιποιημένη.

Ημι-wet look

Το δεύτερο, εξίσου κομψό και glam hairstyle της Ζέτας Μακρυπούλια είναι το ημι-wet look. Προφανώς, και δεν υπάρχει αυτός ο όρος- είναι δική μου εφεύρεση- αλλά έτσι είναι.

https://www.instagram.com/p/ClMnfZErUAl

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ έχει τραβήξει πίσω τα μαλλιά της δημιουργώντας όγκο στη ρίζα και έχει βάλει gel τόσο όσο, ώστε να μην είναι υπερβολικά wet το αποτέλεσμα. Αλλά μόνο στις ρίζες, αφήνοντας τις άκρες σε χαλαρούς κυματισμούς.

https://www.instagram.com/p/ClLv1bJo14r

Live your glam, λοιπόν, κι εσύ με 2 τόσο απλά, αλλά συγχρόνως τόσο λαμπερά χτενίσματα.