Η Ζέτα Μακρυπούλια απογείωσε το wavy look με το απόλυτο Y2K αξεσουάρ μαλλιών

Μαρία Ροδίτη
Η Ζέτα Μακρυπούλια απογείωσε το wavy look με το απόλυτο Y2K αξεσουάρ μαλλιών

Η Ζέτα Μακρυπούλια έφερε τα 00s στο πλατό του Ρουκ Ζουκ.

Με απόλυτη επιτυχία και για 6η συνεχόμενη σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει το Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί super chic εμφανίσεις σε κάθε εκπομπή τολμώντας στυλιστικά αλλά και στο κομμάτι των μαλλιών.

Πόσες και πόσες φορές δεν την έχουμε δει με ιδιαίτερες κοτσίδες και αλογοουρές, αλλά και με hair accessories; Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, η Ζέτα τόλμησε και φόρεσε το απόλυτο Υ2Κ αξεσουάρ μαλλιών. Αυτό που – αν ήσουν μικρούλα στα 00s- ζητούσες συνέχεια στη μαμά σου να σου φορέσει στα μαλλιά.

Fresh & dewy! Πώς θα αποκτήσεις κι εσύ λαμπερή επιδερμίδα σαν της Ζέτας Μακρυπούλια

Το Υ2Κ hair accessory της Ζέτας Μακρυπούλια

Σε πρόσφατο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με ασπρόμαυρο look και συγκεκριμένα με μαύρη mini φούστα, λευκό top και μαύρα αρβυλάκια. Το απλό της outfit αναβάθμισε, όμως, με το απόλυτο Y2K αξεσουάρ μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/CiskNoCARSS

Η 44χρονη παρουσιάστρια έκανε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της και φόρεσε μαύρη στέκα με δοντάκια. Θυμάσαι που τη φορούσες κι εσύ όταν πήγαινες σχολείο; Την περνούσες στον λαιμό σου και τη σήκωνες τραβώντας πίσω τα μαλλιά και δημιουργώντας όγκο στη ρίζα. Όπως ακριβώς έχει χτενιστεί, δηλαδή, και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Τα 90’s και τα 00’s έχουν κάνει comeback στον κόσμο του beauty

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα κορίτσι μέσα στη μόδα και την ομορφιά, παρακολουθεί και ξέρει τις τάσεις και δεν ήταν δυνατόν να μη γνωρίζει ότι τα 90’s και τα 00’s έχουν κάνει comeback. Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να είσαι on trend και να ακολουθείς τις τάσεις- με τον δικό σου τρόπο φυσικά- ξεκίνα με τα hair accessories.

Πρόσθεσε στα χτενίσματά σου στέκες, scrunchies, μαντήλια και hair clips και απογείωσε το κάθε look σου χωρίς, στην ουσία, να κάνεις τίποτα. Μη φύγεις! Στην gallery θα δεις μερικά αξεσουάρ μαλλιών, που πραγματικά θα κάνουν update σε κάθε εμφάνισή σου.