Η Ζέτα Μακρυπούλια σαν άλλο pin up girl με τις πιο ιδιαίτερες μπούκλες

Μαρία Ροδίτη
Η Ζέτα Μακρυπούλια σαν άλλο pin up girl με τις πιο ιδιαίτερες μπούκλες

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή με το vintage χτένισμά της.

Κάθε μεσημέρι στο Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια είναι και μια… έκπληξη. Πραγματικά δεν ξέρεις τι να περιμένεις από εκείνη όσον αφορά το beauty look της. Η παρουσιάστρια τολμά, δοκιμάζει τάσεις, πειραματίζεται με μακιγιάζ και χτενίσματα και μετατρέπεται αυτόματα στο beauty inspo του Instagram feed μας και της τηλεόρασής μας.

Αυτό συνέβη και με πρόσφατη εμφάνισή της. Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε on air ως άλλο pin up girl με vintage μπούκλες, που θα μπορούσες άνετα να πεις ότι παραπέμπουν και στη δεκαετία του ’40.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απογείωσε το wavy look με το απόλυτο Y2K αξεσουάρ μαλλιών

Το pin up χτένισμα της Ζέτας Μακρυπούλιας

Φορώντας ένα απλό denim φόρεμα με μπεζ ζώνη, η Ζέτα Μακρυπούλια άφησε τα μαλλιά της να «μιλήσουν». Η 44χρονη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες με μαλλιά σε ιδιαίτερες μπούκλες, που θύμιζαν pin up girl. Ειδικότερα, η Ζέτα είχε τα μαλλιά της πιασμένα όλα, τυλιγμένα σε μπούκλες που ήταν στερεωμένες με clips.

https://www.instagram.com/p/Cj2smWvj8fs

Το χτένισμα είχε επιμεληθεί- όπως πάντα- ο hairstylist, Στέφανος Βασιλάκης, ενώ μια follower σχολίασε ότι η παρουσιάστρια και ηθοποιός «θα μπορούσε κάλλιστα να ενσαρκώσει τη Lucille Ball».

Το μακιγιάζ που απογείωσε το look της παρουσιάστριας

Το hair look ολοκληρώθηκε με ένα super chic και διακριτικό μακιγιάζ διά χειρός της make up artist, Γωγώς Νικηφοράκη. Όπως βλέπεις, στα χείλη χρησιμοποιήθηκε ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και στα μάτια σκιές σε γήινες αποχρώσεις.

Αλλά και λίγο eyeliner με πολλή μάσκαρα για πιο έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα.