Καφές με τις φίλες, hairstyling και beaute, δηλαδή ο ιδανικός τρόπος για να «κλείσεις» την ημέρα σου

Μαρία Ροδίτη
Καφές με τις φίλες, hairstyling και beaute, δηλαδή ο ιδανικός τρόπος για να «κλείσεις» την ημέρα σου
Lefteris_Partsalis

Ένας καφές με τη φίλη-συνάδελφο και το απαραίτητο shopping therapy στο Golden Hall είναι ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσεις μετά το γραφείο. Όλες το ξέρουμε αυτό!

Μία τυπική μέρα στο γραφείο χαρακτηρίζεται από πολλή δουλειά, απαιτητικά projects, deadlines και αρκετό «τρέξιμο». Όπως καταλαβαίνεις, μετά από τόσα tasks που πρέπει να φέρω εις πέρας, στο κεφάλι μου… επικρατεί το χάος. Η κούραση είναι τεράστια και ένας καφές με φίλες -πριν την επιστροφή στο σπίτι- μοιάζει μονόδρομος.

Εντάξει, όταν λέω καφέ δεν εννοώ μόνο καφέ και gossiping, αλλά και βόλτα για αγορές, στο Golden Hall. Όπως και έγινε, δηλαδή, με τη συνάδελφο και πολύ καλή φίλη, Ναταλία Κατσακιώρη, με την οποία πήγαμε για shopping therapy. Από super stylish sneakers και fashion items ιδανικά για την άνοιξη που έρχεται, μέχρι τα πιο updated προϊόντα ομορφιάς, η Ναταλία και εγώ βρήκαμε πραγματικά ό,τι χρειαζόμασταν.

maria_natalia.jpg

Chit chat με καφέ για να ξεκινήσει ωραία η βόλτα

Πριν το shopping, ένας λαχταριστός καφές, μία ζεστή σοκολάτα κι ένα πεντανόστιμο red velvet cake ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν για να κάνουμε fuel και να συνεχίσουμε με όρεξη την περιήγησή μας. Εμείς επιλέξαμε το Petite Fleur, που ξεχωρίζει για την υπέροχη αισθητική του, την άριστη ποιότητα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις που προσφέρει.

petite_fleur.jpg

Petite Fleur, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106831111

Sneakers και fashion debate με τη φίλη

Πρώτη στάση το κατάστημα Kalogirou και «επιδρομή» στα new entries στον κόσμο των sneakers. Εδώ υπήρξε ξεκάθαρα fashion debate με τη φίλη, όσον αφορά στους χρωματισμούς των παπουτσιών και το δέσιμο. Και οι δύο κατευθυνθήκαμε κατευθείαν στο stand με τα παπούτσια NAMA της Chloe, μόνο που εγώ διάλεξα το σχέδιο με τα κορδόνια σε μπλε αποχρώσεις, ενώ η Ναταλία «ψήφισε» αυτοκόλλητο και bold colors.

kalogirou.jpg

Kalogirou, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 211 1088116

Casual yet stylish

Λίγο πριν έρθει η άνοιξη, η ντουλάπα μας χρειάζεται μία ανανέωση. Πώς μεταφράζεται αυτό; Με μία κομψή και casual ζακέτα που θα πάει σε άλλο level τα everyday looks. Εμείς επιλέξαμε μία ζακέτα με έντονο print σε ζωντανά χρώματα από το κατάστημα Twinset, που ταιριάζει πραγματικά με όλα.

zaketa.jpg

Twinset, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106892798

Power suit lovers

Ένα σακάκι σε έντονο χρώμα δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας. Γιατί πώς αλλιώς θα δείξεις τον δυναμισμό σου συνδυαστικά με το στυλ; Η Ναταλία κι εγώ βρήκαμε το πιο fashionable blazer στο κατάστημα Marina Rinaldi και σε φούξια απόχρωση… όνειρο.

rinaldi_sakaki.jpg

Marina Rinaldi, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6896392

Glamorous chic

Οι βραδινές έξοδοι δεν λείπουν από το calendar μας, γι’ αυτό σκεφτήκαμε πως ένα κόσμημα με λάμψη είναι ό,τι ακριβώς έπρεπε να προστεθεί στη συλλογή μας. Η Ναταλία βρήκε στο κατάστημα Ozar το πιο glamorous ζευγάρι σκουλαρίκια σε βαθύ μπλε, με λαμπερές πέτρες, που έκανε την τέλεια αντίθεση με τα μαλλιά της.

skoularikia.jpg

Ozar, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 6945168823

Beauty mania και επιδερμίδα που ακτινοβολεί

Επόμενη στάση για beauty shopping και ένα superb scrub προσώπου με AHAs, το οποίο χαρίζει λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα. Ξεχωρίσαμε το Fluff Glow Up Face Scrub Lemonade Brightening από το κατάστημα Fairynails.

fairynails.jpg

Fairynails, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6836907

Freshness addiction

Δεν έχει το πρόσωπο μόνο ανάγκη από φρεσκάδα και ανανέωση, αλλά και το σώμα και τα μαλλιά. Στα Sephora ανακαλύψαμε το Sephora Collection Scented Body Mist, Argan, που χαρίζει ενυδάτωση στην τρίχα και την επιδερμίδα από άκρη σε άκρη -και έχει και τέλειο άρωμα!

sephora.jpg

Sephora, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106837343

For blondes only

Τελευταία στάση στο κομμωτήριο Georgios Doudessis για την ξανθιά της παρέας. Εκεί βρήκα το πιο κατάλληλο σαμπουάν για τα ξανθά μαλλιά μου, το Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere, ώστε να μην κιτρινίζουν και να έχουν λαμπερό και εκτυφλωτικό χρώμα, κάθε μέρα.

doudessis.jpg

Georgios Doudessis, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6855650, 210 6837753

Κάνε κι εσύ ένα pause από την πιεστική καθημερινότητα για έναν καφέ και το shopping therapy με τις φίλες σου στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο, το Golden Hall. Κάνε την εγγραφή σου στο site του Golden Hall και ετοιμάσου να βρεις ό,τι ακριβώς έχεις ανάγκη. Trust us!