Love is all around! 10 αρώματα που θα αγαπήσεις ακόμα και αν είσαι single

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Love is all around! 10 αρώματα που θα αγαπήσεις ακόμα και αν είσαι single

…και έχουν «ερωτεύσιμα» ονόματα. Ναι, θα τα λατρέψεις σίγουρα!

Η γιορτή των ερωτευμένων δεν είναι μία γιορτή αυστηρά για όσους έχουν ένα ταίρι στη ζωή τους. Όχι, δεν θα σου πω ότι είναι μία ημέρα που μας θυμίζει να αγαπάμε τον εαυτό μας και μπλα, μπλα, μπλα (αν και ισχύει, πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας). Είναι μία ημέρα που γιορτάζουμε –κατά την ταπεινή μου άποψη- την αγάπη γενικά, γιατί είναι ωραίο να αγαπάς. Να αγαπάς εσένα, το ταίρι σου, το pet σου, τους φίλους σου, τη δουλειά σου…

Η σημερινή ημέρα λοιπόν, είναι μία αφορμή για να γιορτάσουμε την αγάπη, είτε αυτή έχει πρόσωπο (τον αγαπημένο ή την αγαπημένη μας), είτε όχι. Εδώ στο beauty department, αγαπάμε την ομορφιά (duh!) αλλά έχουμε και μία ιδιαίτερη αγάπη για τα αρώματα, επομένως, όπως διάβασες και στον τίτλο μας, διαλέξαμε 10 αρώματα που θα λατρέψεις είτε είσαι ερωτευμένη είτε όχι.

pexels-artem-podrez-5440051.jpg

Snow day! Αυτά τα αρώματα μυρίζουν πάγο και χιόνι – ναι, το χιόνι έχει μυρωδιά

Είναι αρώματα που κλείνουν μέσα τους ερωτεύσιμες νότες, και που τα ονόματά τους περιέχουν με κάποιον τρόπο τη λέξη love. Και επειδή ξέρω τι σκέφτεσαι… Όχι, δεν είναι γλυκερά αρώματα, προβλέψιμα και βαρετά. Κάποια από αυτά είναι διαχρονικά και κλασικά αγαπημένα, κάποια άλλα μυρίζουν αγάπη με τον πιο ενδιαφέρον τρόπο και τα περισσότερα είναι ιδανικά για τα ανεξάρτητα κορίτσια που επιλέγουν να αγαπούν με τους δικούς τους όρους.

Σπεύσε λοιπόν στην παρακάτω gallery, ανακάλυψέ τα όλα και μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις σήμερα, μπορείς να μυρίζεις αγάπη κάθε μέρα του χρόνου. Happy Valentine’s day queen!

But first…coffee! Τα αρώματα που περιέχουν καφέ και ξυπνούν τις αισθήσεις