Oscars 2023: Πώς θα αντιγράψεις τα 5 πιο εντυπωσιακά looks της βραδιάς βήμα προς βήμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Oscars 2023: Πώς θα αντιγράψεις τα 5 πιο εντυπωσιακά looks της βραδιάς βήμα προς βήμα

Μπορεί το σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ να έχει μαζευτεί εδώ και μέρες, εμείς όμως δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τα looks των αγαπημένων μας star… Γι΄ αυτό θα τα αντιγράψουμε με τη βοήθεια της L’Οréal Paris!

Φέτος, για πρώτη φορά, το χαλί των Όσκαρ δεν ήταν κόκκινο, αλλά και πάλι γέμισε αστερόσκονη. Οι stars παρέλασαν με τις εντυπωσιακές τους τουαλέτες, όμως εμείς δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάζουμε τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους. Η βραδιά των βραβείων Όσκαρ άλλωστε, είναι μία από τις λίγες βραδιές που το full glam δεν επιτρέπεται απλά, επιβάλλεται!

95th Academy Awards - Arrivals

H Eva Longoria στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ

Invision

Από τις δεκάδες star που είδαμε, πέντε μας έκαναν περισσότερη εντύπωση από τις άλλες: Η αειθαλής Andie MacDowell, η sexy Eva Longoria, η αιθέρια Emily Blunt, η edgy Florence Pugh και η classic beauty Jessica Chastain. Τα μακιγιάζ και τα μαλλιά τους ήταν πολύ διαφορετικά, αλλά όλα θα τα φορούσαμε με την πρώτη ευκαιρία. Σκεφτήκαμε λοιπόν: «Γιατί όχι;». Με τη βοήθεια της L’Οréal Paris μπορούμε εξάλλου να αντιγράψουμε κάθε look που μας εντυπωσιάζει.

Ψάξαμε λοιπόν, βρήκαμε και τεστάραμε όλα τα L’Οréal Paris προϊόντα που θα χρειαστείς για να αντιγράψεις και εσύ τα looks των, Andie, Eva, Florence, Emily και Jessica. Ανακάλυψέ τα (μαζί με πολύτιμα tips) κάνοντας scroll προς τα κάτω και νιώσε το glam, σου αξίζει!

Andie MacDowell

95th Academy Awards - Arrivals

Υπέροχα αριστοκρατική και elegant, η Andie επέλεξε ένα απλό up do και ένα εντυπωσιακό μπλε smoky look για τα πανέμορφα μάτια της. Πολύ σημαντικό βήμα για την σωστή αντιγραφή αυτού του look, γενικά αλλά ειδικά αν είσαι στο ίδιο ηλικιακό group με την Andie, είναι το skincare. Έπειτα, θα πρέπει να επιλέξεις προϊόντα που προσφέρουν στην επιδερμίδα κάτι παραπάνω από απλό καμουφλάζ, στα μάτια σταθερό αποτέλεσμα και στα μάγουλα χρώμα υγείας. Όσο για τα μαλλιά, το συγκεκριμένο up do είναι πανεύκολο αν έχεις σγουρά μαλλιά όπως η ηθοποιός, αλλά γίνεται παιχνίδι για όλες, χάρη στα προϊόντα styling μαλλιών της L’Οréal Paris. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και κράτα σημειώσεις.

Emily Blunt

95th Academy Awards - Arrivals

Λαμπερή και super αριστοκρατική, η Emily Blunt εμφανίστηκε με ένα διαχρονικό up do, με χωρίστρα στη μέση, και λάμψη παντού από την επιδερμίδα και τα μάτια, στα χείλη, ακόμα και τα μαλλιά. Για ένα τόσο λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, εκτός από Highlighter, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν ορό που ενισχύει τη φυσική λάμψη του δέρματος και να προσφέρεις στο δέρμα σου λίγη extra ενυδάτωση. Ναι, και πάλι το skincare γίνεται ένα με το μακιγιάζ. Έπειτα, χρειάζεσαι λαμπερά προϊόντα με ιριδίζοντα στοιχεία, και για τα μαλλιά σου ζελέ που χαρίζει εύπλαστο, όχι άκαμπτο αποτέλεσμα. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και κράτα σημειώσεις.

Eva Longoria

95th Academy Awards - Arrivals

Η Eva ήταν από τις πιο καυτές παρουσίες της βραδιάς (όπως πάντα) και λατρέψαμε το sexy smoky look αλλά και τα σχεδόν βρεγμένα μαλλιά της. Και εδώ, η προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από το μακιγιάζ παίζει καθοριστικό ρόλο, επομένως μία μάσκα και σίγουρα επιπλέον ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών επιβάλλεται. Για ένα απόλυτα νεανικό και ομοιόμορφο εφέ στην επιδερμίδα, δεν μπορείς να κάνεις skip το primer, πρέπει να τονίσεις τα φρύδια σου και να δώσεις στα μάτια σου ένταση με τα κατάλληλα super black, αλλά σταθερά προϊόντα. Όσο για τα μαλλιά σου, λίγο ζελέ στις μπροστινές τούφες όσο είναι ακόμα βρεγμένα, είναι αρκετό. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και κράτα σημειώσεις.

Florence Pugh

florence-pugh.jpg

Για το edgy look της Floerence χρειάζεται να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου ενυδάτωση πριν από το μακιγιάζ. Ναι, το skincare –όπως έχουμε πει δεκάδες φορές- είναι εξίσου σημαντικό με το μακιγιάζ για το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τονίσεις τα φρύδια σου, να δημιουργήσεις μία γραμμή με eyeliner ώστε έχεις το cat eye εφέ που είδαμε στις φωτογραφίες και να δώσεις στα χείλη σου ροδαλό, κοριτσίστικο χρώμα. Για το συγκεκριμένο look στα μαλλιά θα χρειαστεί να… προπονηθείς λίγο, καθώς πρόκειται για ένα περίτεχνο up do, αλλά το συγκεκριμένο girly μακιγιάζ θα είναι τέλειο και με μία απλή, sleek αλογοουρά. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και κράτα σημειώσεις.

Jessica Chastain

jessica-chastain.jpg

Κλασική, διαχρονική, λαμπερή… Η Jessica ήταν η επιτομή του old Hollywood glamour και λατρέψαμε τα πάντα σε αυτό το look. Ξεκάθαρα θα πρέπει να φροντίσεις ιδιαίτερα την επιδερμίδα σου πριν από το μακιγιάζ, αλλά και τα μαλλιά σου καθώς αυτό το wavy look είναι sleek και πολυτελές. Στο μακιγιάζ σου, θα πρέπει να δώσεις πολλή έμφαση στις βλεφαρίδες και λάμψη στα βλέφαρα, ενώ το καθαρό κόκκινο κραγιόν απαιτεί πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και κράτα σημειώσεις.