Το skincare είναι τρόπος ζωής και ένα νέο serum έρχεται να το επιβεβαιώσει!

Το skincare είναι τρόπος ζωής και ένα νέο serum έρχεται να το επιβεβαιώσει!

Οι καθημερινές μας επιλογές επηρεάζουν την υγεία της επιδερμίδας μας και το THE SERUM ήρθε για να μας βοηθήσει να την προστατεύσουμε και να την ενισχύσουμε

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και ένα από τα πιο σημαντικά. Μας προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και λειτουργεί σαν «καθρέφτης», που αντανακλά τον τρόπο ζωής μας. Κάθε μας συνήθεια (καλή ή κακή), κάθε μας συναίσθημα (καλό ή κακό), κάθε μικρή απόλαυση ή «δώρο» που κάνουμε στον εαυτό μας, αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα του δέρματός μας, σχεδόν αμέσως. Σκέψου μόνο πόσο πιο λαμπερό και υγιές φαίνεται το δέρμα σου, όταν έχεις κοιμηθεί καλά. Σκέψου πόσο συχνά το δέρμα σου αντιδρά όταν στρεσάρεσαι στο γραφείο.

Βλέπεις, ο τρόπος ζωής μας και οι καθημερινές μας επιλογές, επηρεάζουν άμεσα την υγεία του δέρματός μας. Οι τοξίνες που εισέρχονται στο σώμα μας επηρεάζουν τον δερματικό μας φραγμό, η έλλειψη ύπνου δεν επιτρέπει στο δέρμα μας να ανανεωθεί, η λάθος διατροφή διαταράσσει την ισορροπία του, τα επίπεδα άγχους απελευθερώνουν ορμόνες που προκαλούν δερματικές αντιδράσεις, ενώ τα λάθος προϊόντα στη ρουτίνα περιποίησής μας, μπορούν να βλάψουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας μας.

1679658778436-149619774-image003.jpg

The Good Life

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας επομένως, δεν είναι skin deep, αλλά έχει να κάνει με το lifestyle μας συνολικά, κάτι που η Τζίνα Αλιμόνου γνωρίζει καλά. Για την ίδια, άλλωστε, η ευζωία είναι κάτι παραπάνω από μία τάση του lifestyle. Έχοντας μεγαλώσει μέσα στη φύση, έχοντας ταξιδέψει πολύ σε όλο τον κόσμο και έχοντας γίνει μητέρα τεσσάρων παιδιών, η Τζίνα Αλιμόνου έκανε την καλή ζωή μέρος της καθημερινής της πραγματικότητας. Αυτή η αγάπη της για την ευζωία και για την ολιστική φροντίδα του εαυτού μας, λοιπόν, αποτέλεσε την ιδέα πίσω από το ΤΗΕ SERUM.

Το ΤΗΕ SERUM βλέπεις, δεν είναι ένας ακόμα ορός προσώπου. Είναι μέρος της ευρύτερης φιλοσοφίας της Τζίνας Αλιμόνου για την ευζωία, αλλά και του οράματός της που μοιράζεται μαζί μας, προσθέτοντας «ένα λιθαράκι» στον δρόμο μας για την καλή ζωή. Τι ακριβώς κάνει όμως το ΤΗΕ SERUM;

1679658798524-882475270-image005.jpg

ΤΗΕ SERUM

Το THE SERUM είναι ένας μεταξένιος, λεπτόρρευστος ορός για την 360° περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι ένα all in one προϊόν, που απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, οι οποίες θέλουν μία φυσική, clean και αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης

Σε συνεργασία με την Κατερίνα Βασιλάτου, σύμβουλο καινοτομίας καλλυντικών προϊόντων The NuCLab, επιλέχθηκαν τα καλύτερα, φυσικά δραστικά συστατικά που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα, όπως η λάμψη, η βελτίωση της υφής και η ζωντάνια της επιδερμίδας, αλλά και μακροπρόθεσμα, όπως η μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, η αύξηση της ελαστικότητας και η βαθιά ενυδάτωση σε πρόσωπο και μάτια.

1679658820587-801021720-image007.jpg

The ingredients

«Από τον σπόρο στο άνθος και από τη ρίζα στον καρπό, εμπνευσμένο από την ολιστική ελληνική φιλοσοφία». Αυτός είναι ο δρόμος που ακολούθησε το ΤΗΕ SERUM όσον αφορά την επιλογή των δραστικών και αυτό αντικατοπτρίζεται απόλυτα στη σύνθεσή του: Vegan, χωρίς άρωμα, parabens και σιλικόνες, με συστατικά 99,69% φυσικής προέλευσης, το ΤΗΕ SERUM φτιάχνεται με υπερηφάνεια στην Ελλάδα και με συστατικά που προέρχονται από την ελληνική φύση.

Ρόδι, κέδρος, κασία, σταφύλι και πολλά ακόμα βότανα από την ελληνική γη προσφέρουν -αποδεδειγμένα- θρέψη και προστασία στην επιδερμίδα, χωρίς να την επιβαρύνουν. Η πρωτοποριακή σύνθεση του THE SERUM εισχωρεί στην επιδερμίδα, προσφέροντάς της πραγματική τροφή.

image009.jpg

The sustainability

Καλή ζωή σημαίνει να ζεις σε αρμονία με τη φύση, να αντλείς την καλοσύνη της και να μην τη βλάπτεις. Όπως, λοιπόν, το ΤΗΕ SERUM κλείνει μέσα του -και μας προσφέρει- μόνο τα καλύτερα από την ελληνική γη, έτσι και το packaging του σέβεται το περιβάλλον. H συσκευασία του THE SERUM, εκτός από τον εργονομικό σχεδιασμό της που επιτρέπει την εφαρμογή με το ένα χέρι, είναι και πλήρως ανακυκλώσιμη. Η αντλία αποσπάται από το μπουκάλι, έτσι ώστε τα δύο υλικά να μπορούν να καθαριστούν και να επαναχρησιμοποιηθούν ή ανακυκλωθούν.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ο κύκλος της καλής ζωής και της ολιστικής περιποίησης, που βασίζεται στη φύση, αλλά παράλληλα τη σέβεται, στρέφεται σε εκείνη και παίρνει τα καλύτερα, χωρίς να αφαιρεί.

image011.jpg

The wish

Έχοντας δημιουργήσει ένα προϊόν που κλείνει μέσα του τα πιο δραστικά, συστατικά φυσικής προέλευσης, έχοντας καταφέρει να απλοποιήσει τη ρουτίνα περιποίησης κάθε γυναίκας και να της προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται, η Τζίνα Αλιμόνου μέσα το brand Goodlife By Gina, εύχεται να καταφέρουμε όλοι μας να δούμε πόσο πιο όμορφη είναι η ζωή, όταν τη ζούμε απλά. Όταν η φύση γίνεται οδηγός μας και όταν αντιμετωπίζουμε την επιδερμίδα μας ως μέρος ενός ευρύτερου συνόλου και όχι μεμονωμένα. Αυτή είναι και η επιτυχία του πανίσχυρου THE SERUM, που προσεγγίζει την περιποίηση όπως πρέπει, βαθιά και ολιστικά, όχι μόνο επιδερμικά.

Για περισσότερα tips σχετικά με την καλή ζωή, μπορείς να απευθυνθείς στο website goodlifebygina.gr. Αν θέλεις να αποκτήσεις το THE SERUM και να το κάνεις μέρος της ρουτίνας σου, σπεύσε στο e-shop του Good Life by Gina και κάνε το δικό σου με ένα «κλικ». Και φυσικά, μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό της founder @gina_alimonou στο Instagram!