Κίνηση ματ

Κίνηση ματ

Η Τονωτική Λοσιόν Ρόδι της Korres κατατροπώνει την γυαλάδα καθημερινά.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων Ρόδι είναι η Τονωτική Λοσιόν. Η ρυθμιστική λοσιόν Ρόδι τονώνει και καθαρίζει απαλά, απομακρύνοντας υπολείμματα σκόνης και λιπαρότητας, ενώ παράλληλα χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα.

Το βιολογικό εκχύλισμα Ροδιού, πλούσιο σε τανίνες, ανθοκυανίνες, βιταμίνες (Α, C, 3) και ιχνοστοιχεία, είναι ευρέως γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα της αποτελεσματικής καταπολέμησης των ελεύθερων ριζών που προκαλούν πρόωρη γήρανση των κυττάρων του δέρματος. Συγκεκριμένα ο καρπός του Ροδιού διαθέτει τρεις φορές πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες συγκριτικά με το κόκκινο κρασί ή το πράσινο τσάι. Χάρη στις τανίνες, το εκχύλισμα από Ρόδι έχει, επίσης, σημαντικές στυπτικές ιδιότητες.

Η ήπια απολεπιστική δράση, που προσφέρει το σαλικυλικό οξύ καθαρίζει τους φραγμένους πόρους και βοηθάει στη μείωση των ατελειών, προσφέροντας μια καθαρή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Η δράση της νέας Τονωτικής Λοσιόν Ρόδι για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες της Korres ενισχύεται με το αλπικό βότανο Epilobium fleischeri που μειώνει την παραγωγή σμήγματος και το μέγεθος των πόρων, ενώ βελτιώνει τη γυαλιστερή όψη του δέρματος. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε καθημερινά για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα και να εξασφαλίσετε ματ όψη.