Ένας αρωματικός χρυσός ουρανοξύστης

Ένας αρωματικός χρυσός ουρανοξύστης

Το DKNY Gold είναι το ιδανικό άρωμα για να περάσετε από τη θερμή φωτεινότητα του Καλοκαιριού στη δροσερή φρεσκάδα του Φθινοπώρου της Νέας Υόρκης.

To DKNY Women Gold, είναι ένα Περιορισμένης Κυκλοφορίας Eau de Toilette που αποτελεί τη σικ και φινετσάτη εκδοχή του DKNY Women Original και αντιπροσωπεύει αυθεντικά τη γυναίκα της Νέας Υόρκης που αναζητά την πολυτέλεια σε κάθε της κίνηση. Το μπουκάλι του θυμίζει χρυσό ουρανοξύστη που ξεχωρίζει μέσα στην πολύβουη πόλη. Είναι πολυτελές, δελεαστικό και ακαταμάχητο.

Η αστραφτερή ακτινοβολία του χρυσού εκφράζεται μέσα από τις χυμώδεις και δροσερές νότες κορυφής. Ένα λαμπερό κοκτέιλ από ζωηρόχρωμο μανταρίνι, ολόγλυκο μάνγκο και ζουμερό λευκό ροδάκινο, που θυμίζει την ανταύγεια από τα φώτα της πόλης.

Μία πυρακτωμένη δίνη λουλουδιών φέρνει στον νου τη βαθιά λάμψη του χρυσού. Μια παλλόμενη καρδιά από φραντζιπάνι, κρίνο της κοιλάδας και τσάι γιασεμί αναδεικνύει το εξαίσια κομψό και θηλυκό στυλ της Νέας Υόρκης.

Κάτω από αυτήν την πλούσια καρδιά βρίσκεται ο ανόθευτος αισθησιασμός του χρυσού. Ξύλο τικ πλαισιωμένο από βελούδινη βανίλια και λευκά musk δημιουργούν την ηλεκτρισμένη ενέργεια που χαρακτηρίζει την DKNY.