Smart beauty packing! «Έξυπνα» προϊόντα που θα κάνουν τη βαλίτσα των διακοπών σου πιο ελαφριά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Smart beauty packing! «Έξυπνα» προϊόντα που θα κάνουν τη βαλίτσα των διακοπών σου πιο ελαφριά

Δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου πράγματα που ξέρεις ότι δεν θα χρησιμοποιήσεις, ούτε και full size συσκευασίες. Αυτό το Πάσχα, κάνε έξυπνες κινήσεις και πάρε μαζί σου πράγματα που θα σου αφήσουν χώρο στην βαλίτσα για ένα ακόμα ζακετάκι… Ναι, θα κάνει κρύο αυτές τις ημέρες.

Είναι ήδη Μεγάλη Πέμπτη και δεν ξέρουμε για πότε ήρθε αυτή η μέρα. Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε το Πάσχα, και πολλές ετοιμαζόμαστε να εκδράμουμε σε νησιά, χωριά και λοιπούς προορισμούς. Αυτό σημαίνει πως θα φτιάξουμε βαλίτσα και θα ξεκινήσει για ακόμα μία φορά η μάχη των καλλυντικών.

Εννοείται πρέπει να πάρεις μαζί σου τα απαραίτητα, όμως δεν γίνεται χρειάζεται να πάρεις μαζί σου πράγματα που ξέρεις ότι δεν θα χρησιμοποιήσεις, ούτε και full size συσκευασίες για ένα –σχεδόν- τριήμερο. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να πακετάρεις πιο ελαφριά, και να σου μείνει χώρος για μία ακόμα ζακέτα ή… ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια, ετοιμάσαμε εμείς το νεσεσέρ σου για εσένα με όλα τα smart προϊόντα της αγοράς. Ρίξε μία ματιά…

10 τρόποι να φορέσεις pastel eyeliner και να φέρεις την άνοιξη στο μακιγιάζ

Αφρόλουτρο

apivita.png

APIVITA, MINI TONIC MOUNTAIN TEA SHOWER GEL WITH ESSENTIAL OIL
Πόσο πια θα χρειαστείς; Μην πάρεις μαζί σου ολόκληρο μπουκάλι! Βρες μονοδόσεις που είναι πρακτικές και τις πετάς αφού τελειώσουν! To συγκεκριμένο θα σε εκπλήξει αφού μοιάζει να μην τελειώνει με τίποτα, και μυρίζει υπέροχα.

Πρόσωπο/μαλλιά

Set-syskeyasies-ta3idioy-SEPHORA-COLLECITON-KIT-WEEKEND.png

Σετ συσκευασίες ταξιδίου, Sephora Collecition, Kit Weekend
Όπως αντιλαμβάνεσαι, η καλύτερη επιλογή για το σαμπουάν, τη μάσκα και το λάδι μαλλιών σου αλλά και για τις κρέμες ματιών και προσώπου είναι αυτό το σετ. Το γεμίζεις όσες φορές θέλεις και έχεις τα απάντα μαζί σου στην ποσότητα που θα χρειαστείς.

Ντεμακιγιάζ

Ganti-ntemakigiaz-GLOV.jpg

Γάντι ντεμακιγιάζ, GLOV
Αντί να κουβαλάς βαμβάκια, λοσιόν, νερά και σαπούνια, πάρε μαζί σου αυτό το γάντι που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ μόνο με νερό και θα ξενοιάσεις! Και αν σε ανησυχεί η καθαριότητα του ίδιου του γαντιού, μάθε ότι πλένεται στο πλυντήριο πανεύκολα και στεγνώνει αμέσως.

Y2K fever: Τα updos των 00’s επιστρέφουν και ετοιμάσου να νιώσεις για λίγο pop star

Αποτρίχωση

product_22064_product_shots1_image.jpg

Ξυραφάκι ταξιδίου, Sphynx Razor
Αν δεν κάνεις λέιζερ και ξυρίζεις τα πόδια σου αυτό το compact αντικείμενο θα σε σώσει. Έχει τέσσερις πλευρές (2 ξυραφάκια, μία μπάρα σαπουνιού και ένα σπρέι για νερό) και σου λύνει πραγματικά τα χέρια. Είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί εδώ και καιρό και μπορείς να το βρεις και σε μπλε συσκευασία.

Σεσουάρ

Sesoyar-Ta3idioy-Babyliss.jpg


Σεσουάρ Ταξιδίου, Babyliss

Μην πάρεις το επαγγελματικό σεσουάρ μαζί σου… Δεν υπάρχει λόγος. Αυτό το μικροσκοπικό και αναδιπλούμενο σεσουάρ κάνει εξίσου καλή δουλειά και πιάνει το ένα τρίτο του χώρου στη βαλίτσα σου.

Βούρτσα

Boyrtsa-TANGLE-TEEZER.jpg


Βούρτσα,
Tangle Teezer
Είναι μικρή, πρακτική και δεν πιάνει χώρο...χρειάζεσαι και άλλο λόγο για να πάρεις αυτή μαζί σου και όχι την κανονική σου βούρτσα; Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτή η βούρτσα θα γίνει η αγαπημένη σου και μετά τις διακοπές.

Το άρωμά σου

Mini-arwma-BOBBI-BROWN-BEACH-EAU-DE-PARFUM-ROLLERBALL.jpg

Mini Άρωμα, Bobbi Brown, Beach Eau De Parfum Rollerball
Δεν χρειάζεται να πάρεις όλο το μπουκάλι μαζί σου γιατί δεν θα το χρησιμοποιήσεις όλο. Αναζήτησε atomizers τα οποία μπορείς να γεμίζεις με το άρωμα που αγαπάς ή βρες το σε συσκευασία ταξιδίου. Το συγκεκριμένο μυρίζει καλοκαίρι!

Barbiecore lips: Η Ελένη Μενεγάκη με φούξια κραγιόν κάνει την τέλεια πρόταση για το Πάσχα