10 τρόποι να φορέσεις pastel eyeliner και να φέρεις την άνοιξη στο μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
10 τρόποι να φορέσεις pastel eyeliner και να φέρεις την άνοιξη στο μακιγιάζ

Δροσερές και χαριτωμένες, οι pastel αποχρώσεις θα δώσουν άλλον αέρα στο makeup look σου.

Το μαύρο eyeliner είναι βασικό καλλυντικό στο νεσεσέρ και στο μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Κι όχι άδικα! Βλέπεις, είναι αυτό που τονίζει το βλέμμα χωρίς να χρειάζεται τίποτε άλλο και που μπορεί να «σταθεί» εντελώς μόνο του σε ένα makeup look.

Δεν είναι, όμως, λίγο βαρετό να έχεις μόνο μια επιλογή για γραμμή στα μάτια; Ρητορική είναι η ερώτηση, φυσικά. Ναι, είναι βαρετό και κάπου εδώ έρχονται τα pastel eyeliners να βάλουν χρώμα στο look σου, να το κάνουν πιο δροσερό και χαριτωμένο. Άνοιξη είναι, άλλωστε, κι αν δεν φορέσουμε τώρα pastel, τότε πότε;

Φουρκέτα ή πιρούνι; 5 genius hacks για τέλεια γραμμή eyeliner

10 μακιγιάζ με pastel eyeliner σκέτη έμπνευση

Bubble gum pink pastel liner

https://www.instagram.com/p/CpajLT7pQ6J

Η Hailey Bieber έχει συνδυάσει το ροζ eyeliner με τον πιο fresh τρόπο. Με ροζ ρουζ για φρέσκια επιδερμίδα και nude lip gloss στα χείλη με overline.

Πράσινο pastel

https://www.instagram.com/p/CShs3T5r3Ht

Αν είσαι καστανή, το παστέλ πράσινο eyeliner θα σε αναδείξει. Συνδύασέ το με τονισμένα φρύδια με ανοδική φορά και αρκετό ρουζ στα μήλα για το πιο cute makeup.

Λαμπερό κοραλλί eyeliner

koralli_eyeliner.jpg

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να κάνεις βραδινό μακιγιάζ με pastel eyeliner; Χρησιμοποίησε ένα σε κοραλλί απόχρωση, βάλε highlighter στα ζυγωματικά, τη μύτη, το κόκαλο του φρυδιού και το τόξο του έρωτα (aka στη μέση του άνω χείλους) και ολοκλήρωσε το look με ένα ζουμερό κοραλλί gloss.

Pastel blue eyeliner

https://www.instagram.com/p/Cos3PlXNjbm

Τι ξέρεις για το floating liner; Είναι η γραμμή σε σχήμα μισοφέγγαρο, που σχεδιάζεται κάτω από το κόκαλο του φρυδιού. Είναι τόσο cool όσο φαίνεται και για να την πας ένα level παραπάνω αρκεί να τη δοκιμάσεις με pastel blue eyeliner.

Lime green eyeliner

lime_green.jpg

Πόσο fresh και διαφορετικό το lime green στα μάτια; Συνδύασέ το με κοραλλο-πορτοκαλί gloss στα χείλη και κάνε την πιο updated εμφάνιση.

Ροζ eyeliner... the other way

roz.jpg

Ποιος είπε ότι το eyeliner είναι μόνο για το άνω βλέφαρο; Βάλε baby pink eyeliner στο κάτω βλέφαρο, μάσκαρα και τίποτα άλλο. Κάπως έτσι θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο πρωινό look!

Συνέχισε στην gallery και δες άλλα 3 looks με pastel eyeliner.