Be your own hair hero! Tips για να υιοθετήσεις τις τάσεις της άνοιξης στο χρώμα μόνη σου στο σπίτι

Be your own hair hero! Tips για να υιοθετήσεις τις τάσεις της άνοιξης στο χρώμα μόνη σου στο σπίτι

Η μόδα προστάζει λαχταριστά χρώματα και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να τα υιοθετήσεις όλα, μόνη σου, χωρίς να βγεις από το σπίτι, με την υπογραφή της KORRES Argan Oil Advanced Colorant.

Melted chocolate, mushroom brown, butter blonde… Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών αυτή την άνοιξη είναι υπέροχα λαχταριστές και ζωντανές! Η μόδα φέτος θέλει vivid λαμπερά χρώματα. Τρισδιάστατες αποχρώσεις που παιχνιδίζουν στο φως και κολακεύουν την επιδερμίδα, αλλά κυρίως επιβάλλει υγιή όμορφα μαλλιά. Κι όμως, η υγεία των μαλλιών (φέτος και ελπίζουμε για πάντα) παίζει ρόλο ακόμα και στις τάσεις, γι’ αυτό τα χρώματα που βλέπουμε είναι αποχρώσεις πιο φυσικές που, σε έναν τέλειο κόσμο, θα είχαμε από μικρές, και υπάρχουν χρώματα για όλες.

Eikona2.jpg

Εντυπωσιακά ξανθά, υπέροχα καστανά, chic κόκκινα τα οποία έρχονται πάνω στην ώρα για τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, προκειμένου να υποδεχτούμε την άνοιξη και -λίγο αργότερα- το καλοκαίρι. Τα μαλλιά με λίγα λόγια, είναι ο «ήρωας» της άνοιξης και στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να γίνεις και η ίδια ήρωας… των μαλλιών σου. Βλέπεις, δεν είναι δύσκολο να υιοθετήσεις τις τάσεις στο χρώμα διατηρώντας παράλληλα την υγεία των μαλλιών σου, ακόμα και μόνη σου στο σπίτι, αν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις και αν έχεις στο πλευρό σου την λατρεμένη μας βαφή Argan Oil Advanced Colorant της KORRES. Θα σου εξηγήσουμε…

Eikona3.jpg

Η Argan Oil Advanced Colorant της KORRES είναι μία μόνιμη βαφή μαλλιών, που προσφέρει 100% κάλυψη λευκών και γκρίζων μαλλιών, γιατί είναι εμπλουτισμένη με την τεχνολογία pigment-lock, που κλειδώνει το χρώμα χωρίς τη χρήση αμμωνίας, χαρίζοντας αποτέλεσμα ζωντανό και με μεγάλη διάρκεια.

Eikona4.jpg

Fun fact: Η τεχνολογία pigment-lock, βοηθά τις μικροχρωστικές να διεισδύσουν στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας και να κλειδώσουν το χρώμα.

Ακόμα, περιέχει φυσικό έλαιο Argan καθώς και φυτική κερατίνη, τα οποία φροντίζουν για την αποκατάσταση της υγρασίας στην τρίχα, αυξάνοντας τα επίπεδα της ενυδάτωσης και κάνοντας τα μαλλιά πιο ζωντανά με κάθε χρήση.

Eikona5.jpg

Fun fact: To φυσικό έλαιο Αrgan μυρίζει υπέροχα και κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και σούπερ απαλά.

Παράλληλα, η Argan Oil Advanced Colorant της KORRES, περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά από την φθορά ακόμα περισσότερο, χάρη στο εκχύλισμα βρώμης που περιέχει, το οποίο σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα αυξάνοντας την αντοχή και την ελαστικότητά της.

Fun fact: Το εκχύλισμα βρώμης, είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία, τα οποία λατρεύουν τα μαλλιά.

Έχουμε λοιπόν μία βαφή μαλλιών, που μπορεί να μας χαρίσει τα trending, ζωντανά χρώματα που είναι στη μόδα αυτή την άνοιξη, και ταυτόχρονα να διατηρήσει την υγεία των μαλλιών μας: Το απόλυτο win-win δηλαδή. Πώς θα την χρησιμοποιήσεις όμως; Το κουτί της Argan Oil Advanced Colorant της KORRES περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου στο σπίτι, μπορούμε να σε βοηθήσουμε όμως και λίγο περισσότερο.

Eikona6.jpg

Πώς θα διαλέξεις τη σωστή απόχρωση

Το χρωματολόγιο της KORRES έχει 34 ζωντανές αποχρώσεις, και ανάμεσά τους θα βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, είτε είναι το trending mushroom brown είτε κάποιο λαχταριστό ξανθό.

Eikona7.jpg

Πόσο μεγάλη αλλαγή μπορείς να κάνεις;

Με την Argan Oil Advanced Colorant της KORRES μπορείς να ανοίξεις έως και τρεις τόνους τα μαλλιά σου και να έχεις τέλειο, καθαρό και ζωντανό αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να σκουρύνεις τα μαλλιά σου τότε έχεις περισσότερες επιλογές, και εξίσου πολλές επιλογές έχεις αν θέλεις να αλλάξεις τον τόνο του ξανθού σου ή την έντασή του. Και αν σε απασχολούν τα λευκά που μπορεί να έχεις και η κάλυψή τους, δεν θέλουμε να ανησυχείς. Με την Argan Oil Advanced Colorant της KORRES μπορείς να είσαι βέβαιη ότι ακόμα και τα πιο επίμονα λευκά θα καλυφθούν 100%, και το χρώμα σου θα παραμείνει λαμπερό για πολύ.

Eikona8.jpg

Τι γίνεται αν έχεις ήδη ταλαιπωρημένα μαλλιά;

Όλες ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας, είτε με τα αλλεπάλληλα styling είτε με τις τεχνικές εργασίες. Αν τα δικά σου μαλλιά είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα, αρχικά θα πρέπει να αποφύγεις τις μεγάλες αλλαγές, και να επιλέξεις μία από τις τάσεις που είναι πιο κοντά στο χρώμα που έχεις τώρα. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Argan Oil Advanced Colorant της KORRES.

Eikona9.jpg

Με το έλαιο Argan και τη φυτική κερατίνη, καθώς και με το εκχύλισμα βρώμης που περιέχει, η βαφή Argan Oil Advanced Colorant της KORRES θα φροντίσει τα μαλλιά σου και θα τα γεμίσει χρώμα, αλλά και δύναμη. Παράλληλα, η τεχνολογία pigment-lock, θα διασφαλίσει τη ζωντάνια και την ένταση του χρώματος. Επομένως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Και μην ξεχνάς ότι η Argan Oil Advanced Colorant της KORRES δεν περιέχει αμμωνία, PPD, mineral oils, parabens και σιλικόνες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ό, τι πιο απαλό μπορείς να προσφέρεις στα μαλλιά σου.

Ακόμα και μετά τη βαφή ωστόσο, η KORRES έχει προϊόντα ειδικά για βαμμένα μαλλιά, με τα οποία μπορείς να συντηρήσεις το χρώμα για περισσότερο, και να δώσεις στα μαλλιά σου τη θρέψη που χρειάζονται για να παραμείνουν πάλι υγιή και όμορφα. Με 34 αποχρώσεις και σύνθεση που φροντίζει τα μαλλιά η Argan Oil Advanced Colorant της KORRES μπορεί να σε βοηθήσει να αναδείξεις τα μαλλιά σου σε ήρωα της σεζόν.

Κράτα λοιπόν screenshots από τα trends που θέλεις να αντιγράψεις και σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο, , για να βρεις την Argan Oil Advanced Colorant της KORRES που χρειάζεσαι. Και φυσικά μην παραλείψεις να κατεβάσεις το application KORRES CIRCLE (από το Αpp Store και το Google Play) για να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο δικό σου φαρμακείο και να κερδίζεις δώρα με κάθε σου αγορά.