Gone in 60’’: Τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε νέα μαμά για να δείχνει και να νιώθει υπέροχα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Gone in 60’’: Τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε νέα μαμά για να δείχνει και να νιώθει υπέροχα

Ξέρουμε ότι, ως νέα μαμά, ο χρόνος σου είναι ΠΟΛΥ περιορισμένος. Γι’αυτό βρήκαμε για εσένα τα απόλυτα beauty essentials που σε κάνουν να δείχνεις και να νιώθεις υπέροχα όταν δεν σου περισσεύει πολύς χρόνος για τον εαυτό σου. Ναι, θα τα λατρέψεις όλα baby mamma…

Ο χρόνος για τις νέες μητέρες είναι περιορισμένος, πολύ περιορισμένος, τόσο περιορισμένος που ούτε που θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που απόλαυσες ένα καυτό ντους χωρίς άγχος.

Εδώ στο beauty department ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι νέα μαμά χωρίς χρόνο, και γι’αυτό είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή, και ας γεμίσουμε το νεσεσέρ σου με προϊόντα που μπορούν να κάνουν θαύματα για την εμφάνιση και την ψυχολογία σου σε λίγο χρόνο, με το minimum των κινήσεων.

pexels-monica-turlui-15855200.jpg

A new reality

Πριν πούμε οτιδήποτε, παίρνουμε σαν δεδομένο, ότι γνωρίζεις πως η εποχή που αφιέρωνες άφθονο χρόνο στο skincare, την περιποίηση των μαλλιών σου και στο μακιγιάζ σου, έχει περάσει… προσωρινά. Το παιδάκι σου θα μεγαλώσει και θα βρεις τους ρυθμούς σου, οπότε θα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Για τώρα όμως, χρειάζεσαι προϊόντα που μπορούν να σου προσφέρουν το maximum αποτέλεσμα στο μισό χρόνο και we’ve got you baby mamma.

Ξεκίνα το multitasking

Τα προϊόντα που εξυπηρετούν παραπάνω από έναν σκοπούς ταυτόχρονα, είναι οι νέοι καλύτεροί σου φίλοι και παρακάτω θα βρεις τα multitaskers που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από το δικό σου νεσεσέρ.

3 σε 1 ορός, ελαφρύ foundation και αντηλιακό

2-Ilia-Super-Serum-Skin-Tint-SPF-30.png

Ilia, Super Serum Skin Tint SPF 30

Είναι ένα προϊόν που με μία κίνηση σου προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, κάλυψης και προστασίας από τον ήλιο. Αντί λοιπόν να φορέσεις ξεχωριστά τον ορό, το foundation και το αντηλιακό σου, βάζεις μερικές σταγόνες από αυτό το ανάλαφρο –και σωτήριο- προϊόν και άμεσα έχεις πιο περιποιημένη, προστατευμένη και σαφέστατα πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Κραγιόν και ρουζ σε στικ

1-Max-Factor-Miracle-Sheer-Gel-Blush.png

Max Factor, Miracle Sheer Gel Blush

Τα 2 σε 1 κραγιόν και ρουζ προϊόντα δεν είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί. Τώρα όμως τα χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ, και κυρίως προϊόντα σαν το συγκεκριμένο. Βλέπεις, αυτό το στικ, έχει τόσο ανάλαφρη και διάφανη υφή που μπορείς να το φορέσεις ακόμα και χωρίς να κοιτάζεις στον καθρέφτη. Χαρίζει δροσερό χρώμα υγείας στα μάγουλα και τα χείλη και η απόχρωση κολακεύει κάθε χρώμα επιδερμίδας.

Το balm που κάνει τα πάντα

3-Lanolips-The-Original-101-Ointment-Mulitpurpose-Superbalm.png

Lanolips, The Original 101 Ointment Mulitpurpose Superbalm

Είναι ένα προϊόν που περιέχει την «παντοδύναμη» λανολίνη, η οποία μπορεί να μαλακώσει και να ενυδατώσει τα πάντα. Το συγκεκριμένο προϊόν λοιπόν, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα χείλη, τις παρανυχίδες σου, στα ξηρά σημεία στο σώμα σου, στις άκρες των μαλλιών σου… Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού και αυτή είναι η μαγεία του!

pexels-monica-turlui-15855198.jpg

Ξεκουράσου… τεχνητά

Εκτός και αν είσαι πάρα πολύ τυχερή, τότε ο ύπνος δεν είναι κάτι που έχεις στη ζωή σου σε αφθονία αυτή τη στιγμή. Χρειάζεσαι ξεκούραση, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να συνεχίσει να βγαίνει προς τα έξω. Μπορείς να δείχνεις σα να κοιμήθηκες, ενώ ήσουν ξύπνια όλο το βράδυ, χρησιμοποιώντας 2 προϊόντα κλειδί. Ιδού…

Με κρέμα ματιών

4-Caudalie-Vinoperfect-Eye-Brightening-Cream.jpg

Caudalie, Vinoperfect Eye Brightening Cream

Περιέχει βινιφερίνη, η οποία κάνει θαύματα για τους μαύρους κύκλους και έτσι «φωτίζει» την περιοχή των ματιών. Έτσι σε κάνει να δείχνεις πιο ξεκούραστη, και παράλληλα καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Μάλιστα, το κεραμικό απλικατέρ της δροσίζει ακόμα περισσότερο την περιοχή, ενισχύοντας το αποτέλεσμα φρεσκάδας και ξεκούρασης.

Με μάσκαρα

5-Maybelline-New-York-The-Falsies-Surreal-Mascara.png

Maybelline New York, The Falsies Surreal Mascara

Λίγη μάσκαρα μπορεί, με μία κίνηση, να σε κάνει να δείχνεις πιο περιποιημένη, αλλά κυρίως πιο ξεκούραστη αφού «ανοίγει» το βλέμμα. Η συγκεκριμένη μάσκαρα ωστόσο, κάνει τις βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με ψεύτικες και έτσι κάνει όλα τα παραπάνω, boostάροντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή σου. Και ναι, ένα πέρασμα αρκεί, trust us.

pexels-karolina-grabowska-8910408.jpg

Ο καλύτερος φίλος των μαλλιών σου

Μην σκέφτεσαι από πότε έχεις να πας κομμωτήριο, μην σε απασχολεί η ρίζα που ίσως έχει κάνει την εμφάνισή της. Ξέρουμε ότι τα μαλλιά όταν είσαι νέα μαμά είναι ένα θέμα αλλά δεν θέλουμε να σε απασχολεί αυτό το θέμα. Η κοσμετολογία «δουλεύει» για εσένα και υπάρχει ένα προϊόν που θα γίνει ο best friend των μαλλιών σου.

L’ Oreal Paris, Elvive Dream Long Dry Shampoo

6-L'-Oreal-Paris-Elvive-Dream-Long-Dry-Shampoo.png

Και πριν ακόμα γίνεις μανούλα, το λούσιμο ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία. Τώρα γίνεται ακόμα δυσκολότερο αλλά ευτυχώς έχεις αυτό το ξηρό σαμπουάν. Φρεσκάρει τα μαλλιά με ένα ψέκασμα, τα αρωματίζει υπέροχα και τους δίνει λίγο παραπάνω όγκο. Είναι με λίγα λόγια ό, τι χρειάζεσαι ως νέα μαμά και σου προτείνουμε να αρχίσεις να τα αγοράζεις δύο-δύο.

Μπάνιο στα γρήγορα αλλά σωστά

Δεν προλαβαίνεις, το καταλαβαίνουμε. Το σώμα σου όμως πολύ πρόσφατα έφερε στη ζωή έναν άλλο άνθρωπο και… ταλαιπωρήθηκε. Γι’ αυτό πρέπει να το φροντίζεις, κυρίως στο μπάνιο και θα σε βοηθήσουμε.

Ο καθαρισμός

7-Septona-Calm-n'-Care-apalo-afroloytro.png

Septona, Calm n' Care απαλό αφρόλουτρο

Ναι, είναι του παιδιού σου και ναι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εσύ. Είναι εμπλουτισμένο με βάλσαμο και πανθενόλη, και έτσι καθαρίζει το δέρμα σου χωρίς να το αφυδατώνει. Όσο για την μυρωδιά… μυρίζει πούδρες και μωρά, άρα είναι τέλεια.

Η ενυδάτωση

8Johnson-and-Johnson-Johnson's-Baby-Oil.png

Johnson & Johnson, Johnson's Baby Oil

Το εφαρμόζεις σε βρεγμένο δέρμα, πριν βγεις από το μπάνιο, και απολαμβάνεις την απόλυτη ενυδάτωση σε χρόνο μηδέν. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, απλά ταμπονάρεις με την πετσέτα σου, όπως θα έκανες έτσι κι αλλιώς. Seriously, αυτό το λάδι σου επιτρέπει να ενυδατωθείς από την κορυφή ως τα νύχια σε μισό λεπτό. Και εννοείται το χρησιμοποιείς και στο μωράκι σου.

Πριν κοιμηθείς

Είσαι κατάκοπη και δεν θέλεις να κάνεις τίποτα άλλο, μόνο να κοιμηθείς. Αν όμως έκανες ότι σου είπαμε πιο πάνω, τότε πρέπει να καθαρίσεις λίγο το πρόσωπό σου και να ενυδατώσεις τα χέρια σου τουλάχιστον, ξέρουμε ότι μάλλον έπλενες πράγματα όλη την ημέρα.

Το ντεμακιγιάζ

Pom-Pon-Nourishing-and-Revitalizing-Gold.png

Pom Pon, Nourishing & Revitalizing Gold

Αυτά τα μαντηλάκια συνδυάζουν την περιποίηση με το ντεμακιγιάζ και ενυδατώνουν ενώ αφαιρούν τα πάντα από το δέρμα σου. Έχε ένα πακέτο στο κομοδίνο σου και χρησιμοποίησέ τα πριν σε πάρει ο ύπνος. Είναι το minimum που μπορείς να κάνεις, με το maximum όφελος.

Τα χέρια σου

KORRES-Coconut.png

KORRES, Coconut + Almond Αναπλήρωση Λιπιδίων Βρεφικό Baume Πρόσωπο + Σώμα

Ναι, είναι το προϊόν που βάζεις στο παιδάκι σου αλλά μπορεί να βοηθήσει και εσένα. Φροντίζει σε βάθος τα ξηρά σημεία, επομένως είναι ιδανικό για τα χέρια και τα πέλματά σου.

Δες ολόκληρο το αφιέρωμα εδώ