Hey mamma! Αυτά τα προϊόντα θα βοηθήσουν το σώμα να επανέλθει στην πιο hot εκδοχή του μετά τη γέννα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hey mamma! Αυτά τα προϊόντα θα βοηθήσουν το σώμα να επανέλθει στην πιο hot εκδοχή του μετά τη γέννα

Η εγκυμοσύνη είναι ένα σοκ για το σώμα και σαν νέα μαμά, σίγουρα θέλεις να κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς για να το επαναφέρεις γρήγορα στο σημείο που θα νιώθεις αυτοπεποίθηση. Εμείς θεωρούμε ότι είσαι κούκλα σε κάθε περίπτωση, αλλά αν θέλεις βοήθεια we’ve got you covered… again!

Η εγκυμοσύνη είναι ένα θαύμα. Το σώμα σου δίνει ζωή και την φέρνει στον κόσμο, και όπως είναι αναμενόμενο αυτό έχει επιπτώσεις. Το σώμα αλλάζει για να δημιουργήσει ζωή, είτε αυτό σημαίνει γέμισμα του στήθους, αύξηση του βάρους κοκ. Είσαι προετοιμασμένη για αυτή την αλλαγή και λαμβάνεις τα μέτρα σου, όμως μόλις γεννηθεί το παιδί σου θέλεις απλά να επαναφέρεις το σώμα σου «στα κανονικά» του. Κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε.

Αν και πιστεύουμε ότι είσαι κούκλα και υπέροχη, αντιλάμβανόμαστε ότι θέλεις να νιώσεις το σώμα σου όπως ήταν πριν. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω προϊόντα και συμβουλές που θα σε βοηθήσουν. Από το body brushing και τα επιθέματα για την κοιλιά (ναι, υπάρχουν και έχουμε τα καλύτερα), στο λεμφικό μασάζ και τις μάσκες στήθους (oh, yeah), συνέχισε να διαβάζεις και μην ξεχνάς ότι είσαι ήδη υπέροχη.

Βάλε το body brushing στη ζωή σου

soma.jpg

Τι είναι το body brushing; Είναι το στεγνό τρίψιμο του σώματος με μία βούρτσα. Όχι με βούρτσα μαλλιών (αν και γίνεται), αλλά με βούρτσα σώματος. Η αγορά είναι γεμάτη από βούρτσες σώματος και μία από τις αγαπημένες μας είναι η παρακάτω.

Dr.-Barbara-Sturm-Body-Brush-Soft-Natural-Bristle-Body-Brush.png

Dr. Barbara Sturm, Body Brush Soft Natural Bristle Body Brush

Μια βούρτσα με φυσικές τρίχες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για στεγνό μασάζ όσο και στο ντους με στόχο την ενίσχυση της σφριγηλής και λείας όψης της επιδερμίδας και την ορατή μείωση και πρόληψη της κυτταρίτιδας.

pexels-greta-hoffman-9475412.jpg

Τι κάνει το body brushing; Όσο μεγαλώνουμε, η ανανέωση των κυττάρων στο σώμα μας επιβραδύνεται. Η ανάγκη για απολέπιση άρα αυξάνεται και το body brushing κάνει την καλύτερη απολέπιση. Ένα λοιπόν το κρατούμενο. Δεύτερον, όταν το δέρμα δεν έχει νεκρά κύτταρα, είναι πιο δεκτικό στα προϊόντα που του βάζεις και τα απορροφά καλύτερα, πράγμα που τα κάνει πιο αποτελεσματικά. Τρίτον, το τρίψιμο με συγκεκριμένες κινήσεις (από κάτω προς τα επάνω και με φορά προς την καρδιά) ενεργοποιεί τη λέμφο πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα αποβάλλει τις τοξίνες και τα υγρά που έχει κατακρατήσει. Με τόσο καλή απολέπιση και μασάζ, θα φτάνει πολύ περισσότερο οξυγόνο και αίμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας σου και τα πόδια σου θα δείχνουν πιο λεία.

Ξεκίνα το λεμφικό μασάζ

Tι είναι η λέμφος; Η λέμφος aka το λεμφικό σύστημα (you see where this is going), είναι ένα πολύπλοκο δίκτυο ιστών και οργάνων που εκτείνεται σε όλο μας το σώμα και αποτελείται από λεμφικά αγγεία και λεμφαδένες οι οποίοι βοηθούν το σώμα μας στο σύνολό του. Αρχικά, μεταφέρουν θρεπτικά συστατικά και λευκά αιμοσφαίρια στα σημεία του σώματος που τα έχουν ανάγκη. Έπειτα, συμπαρασύρουν/αποβάλλουν όλα όσα δεν χρειάζεται ο οργανισμός μας. Είναι ένα σύστημα που λειτουργεί αδιάκοπα αποτοξινώνοντας, προστατεύοντας και θρέφοντας όλο μας το σώμα και φυσικά το δέρμα μας.

lemfiko-soma.jpg

Όταν το λεμφικό μας σύστημα δεν λειτουργεί σωστά, τότε προκύπτουν προβλήματα, ένα από τα οποία είναι και η κατακράτηση. Το λεμφικό μασάζ, έρχεται να ενεργοποιήσει ξανά τη λέμφο, να τη βοηθήσει να λειτουργήσει σωστά και να αποβάλλει τα συσσωρευμένα υγρά και τις τοξίνες.

Τι είναι το λεμφικό μασάζ; Το λεμφικό μασάζ περιλαμβάνει συγκεκριμένες κινήσεις, με συγκεκριμένη αλληλουχία, με συγκεκριμένη φορά, με συγκεκριμένη πίεση. Μην τρομάζει;, είναι πολύ εύκολο να κάνεις στον εαυτό σου λεμφικό μασάζ. Περίμενε όμως! Προκειμένου να κάνεις μασάζ στα πόδια σου, πρέπει να ενεργοποιήσεις τη λέμφο σε όλο το σώμα. Είναι όπως είπαμε άλλωστε, ένα σύστημα αλληλένδετο. Ξεκινάς από την κλείδα, περνάς στην περιοχή της μασχάλης και έπειτα στον θώρακα. Στη συνέχεια περνάς στο εσωτερικό των μηρών, συνεχίζεις στην βουβωνική χώρα και στο τέλος περνάς στα πόδια. Το σχεδιάγραμμα που ετοιμάσαμε θα σε βοηθήσει.

lymph.png

Κάτι ακόμα που θα σε βοηθήσει, είναι ένα προϊόν για αδυνάτισμα, σύσφιξη ή καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, όσο κάνεις λεμφικό μασάζ στον εαυτό σου. Παρακάτω τα αγαπημένα μας.

Κάνε focus σε συγκεκριμένα σημεία

Οι γλουτοί, το στήθος και η κοιλιά είναι τα σημεία που απασχολούν περισσότερο τις νέες μαμάδες. Για αυτά ακριβώς τα σημεία υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα και είναι τα παρακάτω.

ΚΟΙΛΙΑ

Αυτοκόλλητα Επιθέματα Αδυνατίσματος για την Κοιλιά, Wonder Patch Belly Wing

Aytokollhta-Epi8emata-Adynatismatos-Wonder-Patch-Belly-Wing.jpg

Είναι επιθέματα, 100% από φυσικά βότανα και φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία στοχεύουν στην κοιλιακή χώρα και είναι κλινικά αποδεδειγμένα πως καίνε το λίπος για 8 ώρες. Seriously, είναι αποτελεσματικά!

ΣΤΗΘΟΣ

Συσφικτική Υφασμάτινη Μάσκα Στήθους, Xpel Body Care Nice Melons Breast Mask

XPEL-BODY-CARE-NICE-MELONS-BREAST-MASK.jpg

Είναι μία μάσκα εμποτισμένη με αλόη, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, που συσφίγγει, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το στήθος σου… που έχει περάσει πολλά. Είναι αυτό που χρειάζεται για να αναζωογονηθεί, trust us.

ΓΛΟΥΤΟΙ

Truly, Buns Of Glowry Tighten & Glow Butt Polish

Truly-Buns-Of-Glowry-Tighten-and-Glow-Butt-Serum.png

Ένα τέλειο απολεπιστικό σώματος, ειδικά για τους γλουτούς, που περιέχει δύο βασικά συστατικά: Πρωτεΐνη σίτου και εκχύλισμα καρπουζιού. Η πρωτεΐνη σίτου δημιουργεί μια μεμβράνη που ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση λεπτών γραμμών και κυτταρίτιδας. Το πλούσιο σε αμινοξέα εκχύλισμα καρπουζιού ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και χαρίζει αξιοζήλευτο αποτέλεσμα.

ALL OVER

Bioten, Bodyshape Slimming Spray

BIOTEN-BODYSHAPE-SLIMMING-SPRAY.png

Το συγκεκριμένο spray δεν προσφέρει στοχευμένη δράση, αλλά απορροφάται άμεσα και δεν χρειάζεται τρίψιμο οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Είναι το απόλυτο Must have όλο τον χρόνο.