Φτιάξτε την αρωματική σας αύρα

Φτιάξτε την αρωματική σας αύρα

Συνδυάστε άρωμα και body milk από την Korres και η μέρα γίνεται πιο όμορφη.

Το Άρωμα Κορρές Paonia/Vanilla/Amber/Pear μπορεί μόνο του να είναι απλά σαγηνευτικό, αλλά όταν το συνδυάσετε με το Body Milk του, η απήχηση της αρωματικής του αύρας δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Αν πάλι, θέλετε μία πιο απαλή αρωματική ημέρα, προτιμήστε να φορέσετε μόνο το Body Mlik. Ο συνδυασμός τους είναι στο χέρι σας και αυτό αυξομειώνει την ένταση του αρωματικού αποτελέσματος.

Η σύνθεση του Βody Μilk είναι εμπλουτισμένη με υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, προσφέροντας ενισχυμένη ενυδατική δράση ταυτόχρονα. Βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμυγδαλέλαιο, βιολογικό εκχύλισμα ενεργής αλόης, προβιταμίνη Β5, βούτυρο karité και βιολογικά εκχυλίσματα αλθαίας και ελίχρυσου συμπληρώνουν την φόρμουλα του γαλακτώματος για το σώμα.

Εκτός από υπέροχο άρωμα, λοιπόν, αποτελεί πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Καταφέρνει να συγκρατεί το νερό και να περιορίζει την υπερβολική απώλεια υγρασίας, να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος και να προσφέρει σημαντική ενυδατική, αντιφλεγμονώδη, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

Και εννοείται ό τι συνθετικές ουσίες, όπως parabens, σιλικόνες, phthalates, mineral oil, SLES απουσιάζουν υπέρ της συμβατότητας και της φιλικής προς το δέρμα, αλλά και το περιβάλλον, σύνθεσης.