Θρέψη και αναδόμηση των μαλλιών μετά τις διακοπές με την υπογραφή της PHYTO

Θρέψη και αναδόμηση των μαλλιών μετά τις διακοπές με την υπογραφή της PHYTO

Δύο σειρές που υπόσχονται να χαρίσουν στα μαλλιά μας όλα όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και όμορφα όλη την επόμενη σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε παρατηρήσει μία -μοιραία- αλλαγή στον καιρό. Οι μέρες γίνονται πιο δροσερές, οι νύχτες ελαφρώς πιο κρύες και όλα δείχνουν ότι το φθινόπωρο είναι εδώ. Ταυτόχρονα ωστόσο, παρατηρούμε αλλαγές και στα μαλλιά μας. Μετά το καλοκαίρι, δείχνουν πολύ πιο αφυδατωμένα, αρκετά πιο θαμπά και ταλαιπωρημένα. Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν, θέλουμε να επαναφέρουμε τη λάμψη και την υγεία τους όσο πιο άμεσα γίνεται, και κάπου εδώ έρχεται το αγαπημένο μας haircare brand, PHYTO, για να απαντήσει σε όλες μας τις ανάγκες.

Βλέπεις, στα εργαστήρια της PHYTO, γνωρίζουν καλά ότι τα μαλλιά μας το καλοκαίρι «υποφέρουν», γι’ αυτό έχουν δημιουργήσει δύο διαφορετικά πρωτόκολλα περιποίησης, τα οποία προσφέρουν βαθιά θρέψη και εντατική αναδόμηση ακόμα και στην πιο ταλαιπωρημένη τρίχα. Εμπλουτισμένες με πλούσια, δραστικά φυτικά συστατικά, οι δύο νέες σειρές Nutrition και Réparation είναι στη διάθεσή σου για να προσφέρουν απαλότητα, λάμψη και φροντίδα στα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά σου. Ας τις δούμε πιο αναλυτικά για να διαλέξεις αυτή που χρειάζεσαι. Έχουμε και λέμε…

PHYTO NUTRITION

1697184493718-937351597-image002.jpg

Θρεπτική σειρά για ξηρά και πολύ ξηρά μαλλιά που αποτελείται από τέσσερα προϊόντα. Οι συνθέσεις τους είναι πλούσιες και κρεμώδεις με star συστατικό το 100% φυσικό έλαιο αλλά και βούτυρο Jojoba. Ακόμα, αντί για νερό, τα προϊόντα περιέχουν οργανικό εκχύλισμα μολόχας για επιπρόσθετη λάμψη και απαλότητα. Πρόκειται για την πιο θρεπτική σειρά που επαναφέρει στην τρίχα τα χαμένα συστατικά της, χωρίς ωστόσο να τη βαραίνει. Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν, conditioner, μάσκα και το PHYTO 7.

1697184510233-861855487-image003.png

Πρόκειται για το πρώτο προϊόν που δημιούργησε η PHYTO, το 1968. Είναι μία ενυδατική κρέμα που εφαρμόζεται στα μήκη και τις άκρες, σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για να προσφέρει επιπλέον θρέψη και ενυδάτωση. Αποτελείται από επτά βότανα (λευκή μολόχα, ιτιά, κολλιτσίδα, σόγια, φασκόμηλο, καλέντουλα και δεντρολίβανο) αλλά και Jojoba και δεν βαραίνει τα μαλλιά.

PHYTO RÉPARATION

1697184519249-388617312-image004.jpg

Μία σειρά για εντατική αναδόμηση της τρίχας, βασισμένη στην καινοτομία της PHYTO, την φυτική κερατίνη. Το 2010, τα εργαστήρια της PHYTO δημιούργησαν την φυτική κερατίνη, η οποία μιμείται την κερατίνη των μαλλιών μας και φέτος, το 2023, δημιούργησαν την keratin A18+ από μαύρη βρώμη και λούπινο. Αυτή η ενισχυμένη φυτική κερατίνη, μιμείται τα 18 αμινοξέα που αποτελούν την κερατίνη των μαλλιών μας, και είναι το star συστατικό της σειράς Réparation . Η σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα: Σαμπουάν, conditioner, μάσκα και το star 230° Θερμοπροστατευτικό Spray Κατά Του Σπασίματος.

Πρόκειται για ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν, εμπλουτισμένο με keratin A18+ και πλούσια φυτικά συστατικά, που «θωρακίζει» την τρίχα και την προστατεύει ακόμα και στους 230°. Παράλληλα, προσφέρει αναδόμηση, λείανση και εξαλείφει το φριζάρισμα για το τέλειο styling. Δεν περιμέναμε άλλωστε κάτι λιγότερο από την αγαπημένη μας PHYTO, αφού ο ιδρυτής της, Patrick Alès, ήταν εκείνος που ανέπτυξε την τεχνική Blow dry!

1697184528090-21730571-image005.jpg

Είτε λοιπόν τα μαλλιά σου χρειάζονται αναδόμηση είτε θέλουν θρέψη, η PHYTO είναι εδώ για εσένα με ολοκληρωμένες προτάσεις περιποίησης, που κρύβουν μέσα τους τη δύναμη της φύσης με την υπογραφή και την τεχνογνωσία ενός κορυφαίου brand. Αναζήτησέ τα στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και e-pharmacy και υποδέξου τη νέα σεζόν με τα πιο όμορφα μαλλιά που είχες ποτέ.