New in! Όλα τα νέα προϊόντα που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
New in! Όλα τα νέα προϊόντα που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Το beauty department έχει γεμίσει «καλούδια» και -αφού τα δοκιμάσαμε όλα- διαλέξαμε τα καλύτερα για τα ψώνια του Σαββάτου. Ρίξε μία ματιά…

Η ομορφιά είναι, θα έλεγε κανείς, ένας ζωντανός οργανισμός. Πολλές φορές, είναι δύσκολο να κρατήσουμε πραγματικό λογαριασμό των προϊόντων που εμφανίζονται κάθε μήνα. Νέες τεχνολογίες και αρώματα, χρώματα, τεχνικές, κρέμες και αφρόλουτρα… Δεκάδες προϊόντα δημιουργούνται για να μας κάνουν ομορφότερες και στο beauty department τα λαμβάνουμε όλα! Είναι άλλωστε δουλειά μας να τα δοκιμάζουμε για να μπορούμε να σου πούμε τι αξίζει να αγοράσεις και τι όχι… Ναι, τεράστια ταλαιπωρία, υποφέρουμε #not.

Επιστροφή στο all time classic! Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει το νέο french manicure

Αυτό το μήνα λοιπόν, οι αφίξεις της ομορφιάς ήταν πολλές. Είδαμε πάρα πολλά προϊόντα να φτάνουν στα γραφεία μας και η ντουλάπα της ομορφιάς ξεχείλισε. Δοκιμάσαμε λοιπόν τα περισσότερα που μπορούσαμε και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει εκείνα που αξίζει να βάλεις στο καλάθι των αγορών σου (online ή και κανονικό) αυτό το Σάββατο. Φτιάξε λοιπόν καφέ και συνέχισε να διαβάζεις…

Caudalie, Resveratrol-lift Firming Cashmere Cream

Caudalie-Resveratrol-lift-Firming-Cashmere-Cream.jpg

Απολαυστική, «κασμιρένια» κρέμα που διορθώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα, χάρη στο Vegan Collagen I, ένα κολλαγόνο φυτικής προέλευσης και το αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αντιγήρανσης (ρεσβερατρόλη αμπέλου, υαλουρονικά οξέα και vegan ενισχυτικό κολλαγόνου) για την τόνωση και των 3 τύπων κολλαγόνου.

Neovadiol, Neovadiol Meno 5 Bi-Serum

VICHY_NEOVADIOL_SERUM.jpeg

Επανενεργοποιεί τους μηχανισμούς της επιδερμίδας κατα την εμμηνοπαυση και δρα ενάντια στις κηλίδες και την χαλάρωση, ενισχύει την πυκνότητα, γεμίζει τις ρυτίδες και αποτρέπει τη θαμπή όψη.

Moroccanoil, Frizz Shield Spray

Moroccanoil-Frizz-Shield-Spray.jpg

Ανάλαφρο spray που απωθεί την υγρασία για να παρέχει μακροχρόνια προστασία από το φριζάρισμα, αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια, με μη κολλώδες φινίρισμα.

Σπυράκια στα φρύδια & στα χείλη! Γιατί εμφανίζονται και τι μπορείς να κάνεις για αυτά;

L’Oréal Paris, Bond Repair Pre-Shampoo

Copy of Untitled Design - 1

Μια εντατική περιποίηση μαλλιών που εφαρμόζεται πριν το σαμπουάν για ενδυνάμωση της τρίχας από μέσα προς τα έξω, με τη δύναμη του Κιτρικού Οξέος.

Bioderma, Sébium Serum

sebium.jpeg

Ανάλαφρος, η κολλώδης ορός με υαλουρονικό οξύ και σαλυκιλικό οξύ, για ταυτόχρονη αντιμετώπιση των ρυτίδων και των ατελειών.

Apivita, Beevine Elixir Replenishing Firming Face Oil

Copy of Untitled Design - 1

Ανάλαφρο έλαιο προσώπου που αποροφάται τέλεια από την επιδερμίδα χαρίζοντας μια πιο σφριγηλή, αναζωογονημένη και λαμπερή όψη.

YSL, Rouge Pur Couture No N13

Copy of Untitled Design - 1

Το τέλειο σκούρο καφέ κραγιόν για το φθινόπωρο αλλά και για όλο τον χειμώνα που πλησιάζει σιγά-σιγά.

Lancôme, La Vie Est Belle L'extrait

Copy of Untitled Design - 1

To αγαπημένο μας άρωμα εμπλουτίστηκε με ξυλώδη ίριδα από δύο καταξιωμένους Γάλλους αρωματοποιούς και έγινε ακόμα πιο μεθυστικό και ακαταμάχητο.

Θες μία αλλαγή; 5 τάσεις στα μαλλιά που αξίζει να υιοθετήσεις τώρα

Maison Francis Kurkdjian, 724 Hair Mist

Copy of Untitled Design - 1

Το μεθυστικό και super fresh 742 έγινε hair mist για να αρωματίζει απαλά τα μαλλιά μας και να μας γεμίζει φρεσκάδα όλη μέρα.

Lierac, Premium Crème Voluptueuse

Copy of Untitled Design - 1

Η πλούσια και εξαιρετικά άνετη κρεμώδης υφή της αγκαλιάζει απαλά την επιδερμίδα και διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης: Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κηλίδες, έλλειψη σφριγηλότητας, λάμψης, ελαστικότητας, πυκνότητας και αφυδάτωση.