Ρόδι ο ρυθμιστής

Ρόδι ο ρυθμιστής

Η λιπαρή επιδερμίδα βρίσκει την κρέμα-gel που την εξισορροπεί από την Korres.

Ο συνηθέστερος ίσως τύπος δέρματος στην Ελλάδα, είναι το η λιπαρή/μικτή επιδερμίδα και η Kορρές, eστιάζοντας σε εξειδικευμένες ανάγκες, όπως η ρύθμιση λιπαρότητας, η δράση κατά των ανοιχτών πόρων και η εξασφάλιση ματ όψης, αξιοποίησε το ρόδι, ως κύριο συστατικό για την αντίστοιχη σειρά περιποίησης.

Είναι ένα συστατικό που έχει στυπτική και αντιμικροβιακή δράση. Δημιουργώντας μία νέα σύνθεση, μία κρέμα-gel ελαφριάς υφής εμπλουτισμένη με το αλπικό βότανο Epilobium fleischeri, κάνει την λιπαρή επιδερμίδα να αισθάνεται και να φαίνεται ακόμη πιο όμορφα.

Έτσι, το βιολογικό εκχύλισμα από ρόδι, πλούσιο σε ταννίνες, πολυφαινόλες, ανθοκυανίνες, βιταμίνες Α, C, Ε και ιχνοστοιχεία, συσφίγγει τους πόρους και τονώνει την επιδερμίδα και το Epilobium fleischeri, μειώνει την παραγωγή σμήγματος και το μέγεθος των πόρων, βελτιώνει τη γυαλιστερή όψη και προστατεύει το δέρμα λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης του.

Συμπληρωματικά η αργή απελευθέρωση σαλικυλικού οξέος επιτυγχάνει τη ρύθμιση έκκρισης σμήγματος, βοηθώντας αποτελεσματικά στην εξάλειψη των ατελειών, ενώ το φυσικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ μεγάλου μοριακού βάρους, προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα.