Η Κατερίνα Γερονικολού τολμά την αλλαγή στα μαλλιά της και μας μιλά για την εμπειρία iNOA

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Κατερίνα Γερονικολού τολμά την αλλαγή στα μαλλιά της και μας μιλά για την εμπειρία iNOA

Η Κατερίνα Γερονικολού εμπιστεύθηκε τον Νικόλα Βιλλιώτη L'Oréal Creator και την iNOA για μία εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της και η κάμερα του Queen.gr ήταν εκεί για να σου μεταφέρει κάθε βήμα και… juicy λεπτομέρεια!

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι πολύ όμορφη, εξαιρετικά chic αλλά και προσιτή. Είναι από τα κορίτσια που βλέπεις στην οθόνη ή το θέατρο, και ξέρεις ότι σίγουρα θα μπορούσε να είναι μία από τις φίλες σου. Μέρος της γοητείας της είναι τα λαμπερά γαλάζια μάτια της, το αυθεντικό χαμόγελο και… τα σκούρα καστανά μαλλιά της, τα οποία σπάνια πειράζει. Όπως όλες οι γυναίκες ωστόσο, η Κατερίνα ήθελε μία αλλαγή. Ήθελε να αλλάξει για λίγο το look της, να φρεσκάρει την εμφάνισή της. Ο Νικόλας Βιλλιώτης και η iNOA επομένως, ήταν μονόδρομος για αυτή, αλλά καλύτερα να τα ακούσεις από την ίδια. Το Queen.gr ήταν εκεί για την αλλαγή της Κατερίνας και πατώντας play παρακάτω θα μάθεις τα πάντα!

Εμπιστοσύνη και συνεργασία: Αυτά είναι τα συστατικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα των μαλλιών μας, σύμφωνα με τον Νικόλα Βιλλιώτη αλλά και την Κατερίνα Γερονικολού. Χάρη στην iNOA και τις γνώσεις του Νικόλα, το French Balayage της Κατερίνας έγινε απόλυτα φυσικό, και χωρίς να ταλαιπωρήσει ή να φθείρει την τρίχα.

image002.png

Αυτό βέβαια, το υγιές αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται και χάρη στο πρωτόκολλο Metal Detox της L’ Oréal Professionnel. Όλη η σειρά Metal Detox απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία που βλάπτουν την τρίχα και το χρώμα. Μάλιστα, ο Νικόλας χρησιμοποίησε στα μαλλιά της Κατερίνας και τη νέα προσθήκη στην οικογένεια Metal Detox, την Leave-In Κρέμα Προστασίας Μαλλιών Κατα Των Μεταλλικών Στοιχείων.

image003.jpg

Αυτό το νέο star προϊόν, είναι εμπλουτισμένο με 1% γλυκοαμίνη, και έτσι απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από τα μαλλιά και τα προστατεύει από την εναπόθεση νέων σωματιδίων, αποτρέποντας το σπάσιμο της τρίχας & το ξεθώριασμα χρώματος. Με τον Νικόλα Βιλλιώτη, την iNOA αλλά και την σειρά Metal Detox της L’ Oréal Professionnel, η Κατερίνα απόκτησε το τέλειο French Balayage και ένιωσε ακόμα πιο όμορφη. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε…

Σε επόμενο επεισόδιο θα δούμε ένα ακόμα αγαπημένο μας κορίτσι να αφήνεται στα χέρια του Νικόλα και της L’ Oréal Professionnel, οπότε stay tuned Queen!