Fresh shopping! Ποια προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν από το καλάθι σου αυτή τη Black Friday

Fresh shopping! Ποια προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν από το καλάθι σου αυτή τη Black Friday

H Black Friday πλησιάζει και εμείς γεμίζουμε το beauty καλάθι σου με τα πιο ευωδιαστά και αποτελεσματικά προϊόντα που πρέπει να κάνεις δικά σου!

Ενώ ο περισσότερος κόσμος ανυπομονεί για την Black Friday, προκειμένου να αγοράσει ηλεκτρονικά είδη… Εμείς διαφέρουμε! Βρίσκεσαι άλλωστε στο beauty department του Queen.gr και η Black Friday, για εμάς, σημαίνει ομορφιά και fresh shopping, ώστε να ανανεώσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα και να δοκιμάσουμε καινούργια. Αυτό και θα κάνουμε! Με τις εκπτώσεις να πλησιάζουν, αποφασίσαμε να σου πούμε ποια προϊόντα πρέπει να βάλεις στο καλάθι σου και μάλιστα είναι όλα από ένα εκ των πλέον αγαπημένων μας brands: Της Fresh Line!

https://www.instagram.com/reel/CyyKiUwNVMs/

Αυτή την όχι-και-τόσο-μαύρη Παρασκευή, στα σημεία πώλησης Fresh Line, θα βρεις ανεπανάληπτες προσφορές σε δεκάδες είδη. Αν όμως είσαι beauty addict όπως εμείς, δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Η Fresh Line βλέπεις, έχει προτάσεις για εσένα, από την κορυφή ως τα νύχια. Προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, μοναδικά αφρόλουτρα, κρέμες, σαπούνια και bath bombs… Η επιλογή θα είναι δύσκολη, αλλά μην ανησυχείς. Θα σε βοηθήσουμε, όπως είπαμε παραπάνω. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις; Έχουμε και λέμε:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Για τα μάτια σου: Κρέμα Εντατικής Σύσφιξης & Ανόρθωσης Ματιών, ELIXIR ΟΡΧΙΔΕΑ

Τι είναι; Είναι μία θεραπεία ματιών, ιδανική για πιο ώριμες επιδερμίδες! Στοχεύει στη μείωση ρυτίδων και μαύρων κύκλων και την ανόρθωση των βλεφάρων. Πώς τα καταφέρνει; Χάρη στα καινοτόμα βλαστοκύτταρα ορχιδέας, τα εκχυλίσματα κράταιγου και αραβικού γιασεμιού, και το -επίσης- καινοτόμο βιοενεργό σύμπλεγμα πεπτιδίων υψηλής απόδοσης!

Γιατί να την αποκτήσεις; Μειώνει ορατά τις ρυτίδες και ξαναζωντανεύει το βλέμμα σε μόλις 7 ημέρες!

Για να φροντίζεις σωστά πρόσωπο και λαιμό πριν τον ύπνο: Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας για Πρόσωπο & Λαιμό, ELIXIR ΟΡΧΙΔΕΑ

image005.png

Τι είναι; Είναι μία premium κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, εμπλουτισμένη με 10 κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά που προωθεί την ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ποια είναι αυτά; Είναι πολλά για να σου τα απαριθμήσω, γι’ αυτό θέλω να κρατήσεις απλά ότι, από την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, σφριγηλή και φωτεινή.

Γιατί να την αποκτήσεις; Έχει την πιο απολαυστική υφή και κάνει ό,τι υπόσχεται άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα.

Για να δώσεις εφέ lift στο πρόσωπό σου: Εντατικός Ορός Lift Προσώπου, ΗΡΑ

image007.png

Τι είναι; Είναι ένας μεταξένιος ορός προσώπου, για ορατά αντιγηραντικά αποτελέσματα. Χάρη στο κόκκινο φύκι, τα βλαστοκύτταρα από τριαντάφυλλο Άλπεων και άλλα δραστικά συστατικά. Προσφέρει αποτέλεσμα ανόρθωσης και λείανσης ρυτίδων άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου.

Γιατί να το αποκτήσεις; Μπορείς να τον χρησιμοποιείς στην περιποίησή σου αλλά και σε συνδυασμό με το foundations σου για φροντίδα και φρέσκια όψη παντού και πάντα.

Για να ξυπνάς πιο όμορφη: Αντιρυτιδική Μάσκα Ύπνου, ΗΡΑ

image009.png

Τι είναι; Είναι μία μάσκα ρετινόλης, την οποία φοράς το βράδυ και το πρωί ξυπνάς με πιο ανανεωμένη, λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Πώς γίνεται αυτό; Η συγκεκριμένη μάσκα ύπνου, είναι ενισχυμένη με ρετινόλη υψηλής απόδοσης ενθυλακωμένη σε ένα επαναστατικό φυσικό σύστημα μεταφοράς, που εξασφαλίζει βαθιά διείσδυση και σταδιακή απελευθέρωση, αλλά και άλλα δραστικά συστατικά.

Γιατί να την αποκτήσεις; Διότι κάνει ό,τι υπόσχεται σε ένα μόνο βράδυ!

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ένα διαφορετικό σαμπουάν: Στερεό Σαμπουάν Επανόρθωσης, ΕΡΑΤΩ

image011.jpg

Τι είναι; Ένα 100% χειροποίητο στερεό σαμπουάν, που διαρκεί όσο 2 μπουκάλια υγρού σαμπουάν. Κάνει πλούσιο και μεταξένιο αφρό, καθαρίζει τα μαλλιά απαλά, τα αφήνει ευωδιαστά και είναι ό,τι πιο sustainable θα βάλεις στο μπάνιο σου.

Γιατί να το αποκτήσεις; Θα σε κάνει να ξεχάσεις τα κανονικά σαμπουάν, guaranteed!

Για τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά: Μάσκα Επανόρθωσης, ΕΡΑΤΩ

image013.jpg

Τι είναι; Βελούδινη μάσκα μαλλιών που επανορθώνει τη φθορά, δυναμώνει εκ των έσω και αρωματίζει μοναδικά. Πώς; Χάρη στα αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο και σανδαλόξυλο, το βιολογικό ελαιόλαδο και άλλα συστατικά που λατρεύουν τα μαλλιά.

Γιατί να την αποκτήσεις; Γιατί θέλεις να έχεις όμορφα, δυνατά μαλλιά και θα σου τα χαρίσει από το πρώτο λούσιμο.

Για φροντίδα πριν το styling: Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης, ΕΡΑΤΩ

image015.jpg

Τι είναι; Ανάλαφρος ορός μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα, που καταπολεμά το φριζάρισμα και προσφέρει λάμψη και προστασία στα μαλλιά. Απορροφάται άμεσα και είναι ιδανικός για κάθε τύπο μαλλιών.

Γιατί να τον αποκτήσεις; Διότι τον χειμώνα θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από το κρύο και το φριζάρισμα, αλλά και από εσένα, δηλαδή το styling.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Για το πιο απαλό δέρμα που είχες ποτέ: Απολεπιστικό Σώματος με Ζάχαρη, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

image017.jpg

Τι είναι; Ένα απολαυστικό body scrub με ζάχαρη, βανίλια, μέλι και γεράνι. Μυρίζει απίθανα και απολεπίζει απαλά ενώ τα έλαια που περιέχει θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα. Και το καλύτερο; Περιέχει διακριτικά ιριδίζοντα στοιχεία για λίγη extra λάμψη στις γιορτές.

Γιατί να το αποκτήσεις; Γιατί θα σου χαρίσει το πιο απαλό δέρμα ever και θα μετατρέψει το μπάνιο σου σε spa.

Για χαλάρωση σε κάθε μπάνιο: Γαλάκτωμα Σώματος για Χαλάρωση & Ηρεμία, ΟΡΦΕΑΣ & ΕΥΡΥΔΙΚΗ

image019.jpg

Τι είναι; Ένα γαλάκτωμα σώματος που μυρίζει μοναδικά και ενυδατώνει σε βάθος. Απορροφάται άμεσα, δεν αφήνει υπολείμματα και μεταμορφώνει την επιδερμίδα σε βελούδινη με την πρώτη χρήση.

Γιατί να το αποκτήσεις; Διότι μυρίζει βανίλια, κανέλα και γλυκάνισο, δηλαδή σαν γλυκό!

Για υπέροχο άρωμα παντού: Body Splash για Χαλάρωση & Ηρεμία, ΟΡΦΕΑΣ & ΕΥΡΥΔΙΚΗ

image021.jpg

Τι είναι; Ένα αναζωογονητικό splash σώματος με ζεστό, γλυκό άρωμα βανίλιας. Είναι αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου και να το ψεκάζεις όποτε χρειάζεσαι χαλάρωση και ηρεμία… όπου και αν βρίσκεσαι.

Γιατί να το αποκτήσεις; Διότι θα σε μεθύσει το άρωμά του και θα σε κάνει να θέλεις να το φοράς ξανά και ξανά!

Αναζήτησε όλα τα παραπάνω στα καταστήματα Fresh Line και online στο www.freshline.gr και κάνε όλα σου τα beauty όνειρα πραγματικότητα αυτή τη Black Friday!