Daily Tonic για τα παιδιά

Daily Tonic για τα παιδιά

Ένα μαλακτικό μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα που διώχνει τις ψείρες και ξεμπερδεύει τους κόμπους!

Η Daily Tonic περιέχει πιστοποιημένα οργανικά συστατικά που ξεμπλέκουν τα μαλλιά και θαλάσσια ενυδατικά συστατικά που μειώνουν τα ηλεκτρισμένα μαλλιά, αυτά ακριβώς πάνω στα οποία στέκονται οι ψείρες για να μολύνουν όλο το κεφάλι των παιδιών.

Χωρίς συνθετικές ουσίες, τεχνητά συντηρητικά, τεχνητά αρώματα, τεχνητές χρωστικές ουσίες και σιλικόνη η κρέμα μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα Daily Tonic της eco.kid περιέχει πιστοποιημένα οργανικά ενυδατικά συστατικά και θαλάσσια βιοπολυμερή που κάνουν τα μαλλιά των παιδιών πιο δυνατά και λαμπερά ενώ ταυτόχρονα καταπολεμούν την ψαλίδα και τους κόμπους. Περιέχει πάνω από 2% αγνά αιθέρια έλαια Αυστραλίας που αφήνουν μία αγνή μυρωδιά στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ ταυτόχρονα απωθούν τις ψείρες.

Τα προϊόντα eco.kid φτιάχνονται στην Αυστραλία από υλικά που προέρχονται από την πλούσια Αυστραλιανή χλωρίδα και η εισαγωγή-διάθεση στην Ελλάδα γίνεται από την εταιρεία Rubens Avgers Cosmetics. Θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ecokid.gr καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία & τα Lapin Magicland.