Evelyn X iNOA: Η επανάληψη της βαφής και η σημασία της σχέσης με τον κομμωτή

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Evelyn X iNOA: Η επανάληψη της βαφής και η σημασία της σχέσης με τον κομμωτή

Η αγαπημένη Έβελυν Καζαντζόγλου, είναι η… «εθνική κοκκινομάλλα» σύμφωνα με τον Νικόλα Βιλλιώτη και ήμασταν εκεί στην επανάληψη του χρώματός της με την iNOA.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης, L’ Oréal Professionnel Pro, έχει πει ότι η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι η «εθνική κοκκινομάλλα» και συμφωνούμε απόλυτα. Χάρη στα μαγικά του χέρια και το πλούσιο χρωματολόγιο της iNOA, η Έβελυν αποκτά κάθε φορά το πιο φωτεινό, πλούσιο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της.

evelyn-nikolas.png

Η iNOA ωστόσο, δεν προσφέρει μόνο έντονο, υπέροχο χρώμα στην Έβελυν και ευελιξία στον Νικόλα ως επαγγελματία. Η iNOA είναι μία βαφή που πρώτα από όλα περιποιείται τα μαλλιά και οι αποδείξεις είναι ορατές άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, ανάμεσα σε κάθε εφαρμογή στο κομμωτήριο. Πάτα play στο παρακάτω video και άκουσε τι έχει να πει η Έβελυν για την εμπειρία iNOA … ανάμεσα στις βαφές.

Πιο λαμπερά, πιο δυνατά, πιο φωτεινά, με μεγαλύτερη διάρκεια χρώματος και μήκος! Έτσι νιώθει η Έβελυν τα μαλλιά της ανάμεσα στις εφαρμογές της iNOA και το αποτέλεσμα φαίνεται ξεκάθαρα από τις εικόνες που σου μεταφέραμε. Η iNOA άλλωστε είναι η βαφή που αντικατέστησε το νερό με περιποιητικό έλαιο έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση χρώματος, ευελιξία στον επαγγελματία και στην κάθε γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της, το πιο όμορφο και δυνατό χρώμα που είχε ποτέ.

inoa.png

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιεί ο αγαπημένος σου κομμωτής, ακόμα πιο σημαντικό να αναπτύσσεις μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί του και ίσως το σημαντικότερο από όλα, είναι η συνέπεια στα ραντεβού σου και η σωστή περιποίηση ανάμεσα στις βαφές.

Μίλα λοιπόν με τον κομμωτή σου, συνεργάσου μαζί του, κοιτάξτε μαζί το χρωματολόγιο της iNOA και απόκτησε το δικό σου (κόκκινο ή όχι) χρώμα!