Alûstre Green: Το πιο γιορτινό πράσινο για τα νύχια σου έχει τον κωδικό 900Μ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Alûstre Green: Το πιο γιορτινό πράσινο για τα νύχια σου έχει τον κωδικό 900Μ
Retouch by: Wetouch Imagework

Στην γκάμα βερνικιών του brand Alûstre, βρήκαμε το απόλυτα λαμπερό και γιορτινό πράσινο που θα φορέσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Ένα λαμπερό, γιορτινό μανικιούρ δεν είναι απλά απαραίτητο για τις γιορτές… επιβάλλεται! Ενώ λοιπόν οι περισσότερες θα στραφούν προς το festive κόκκινο και το μυστηριώδες μπορντό, εμείς αποφασίσαμε φέτος να κάνουμε την ανατροπή με τη βοήθεια του Alûstre. Το γιορτινό μας μανικιούρ θα είναι πράσινο, αλλά όχι οποιοδήποτε πράσινο. Το μεταλλικό πράσινο Νο900Μ του Alûstre είναι το απόλυτο βερνίκι για τις γιορτές και σου εξηγούμε το γιατί.

ALUSTRE-ADVENT.gif

Με πούδρα από διαμάντια

Αρχικά να σημειώσουμε ότι όλα τα βερνίκια Alûstre, περιέχουν πούδρα διαμαντιών που κάνουν το χρώμα extra λαμπερό αλλά και ανθεκτικό. Το πράσινο που επιλέξαμε για τη σημερινή ημέρα λοιπόν, περιέχει πούδρα διαμαντιού και έχει το πιο λαμπερό μεταλλικό φινίρισμα. Αυτόματα, γίνεται ιδανικό για κάθε γιορτινό outfit και προσθέτει την glam πινελιά που όλες θέλουμε.

Copy of Untitled Design - 1

Ασφαλώς, η γκάμα Alûstre συμπεριλαμβάνει κάθε χρώμα που μπορεί να θέλεις ή και χρώματα που… δεν ήξερε ότι θέλεις, όπως για παράδειγμα ένα λαμπερό χάλκινο και ένα μεταλλικό ροζ που κλέβουν την παράσταση. Με ένα κλικ στο www.alustre.com μπορείς να τα ανακαλύψεις όλα και με ένα ακόμη να τα κάνεις δικά σου. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε. Πατώντας play στο παρακάτω video θα δεις πώς μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα full pampering με τα προϊόντα Alûstre.

Ένα πολυτελές ritual

Μην περιμένεις λοιπόν, απόκτησε το τέλειο πράσινο των γιορτών και στόλισε τα νύχια σου με πούδρα διαμαντιών και απαράμιλλη λάμψη.

https://www.instagram.com/reel/CzlESXTo-nW/