Dimitris Stratos Beauty! Τα Χmas bundles που ετοίμασε είναι αυτό που χρειάζεται κάθε makeup addict

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Dimitris Stratos Beauty! Τα Χmas bundles που ετοίμασε είναι αυτό που χρειάζεται κάθε makeup addict

Είτε σκέφτεσαι να τα δωρίσεις, είτε απλά να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου, τα 3 Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρου του Dimitris Stratos Beauty θα σε κάνουν να πατήσεις «add to basket» στο λεπτό.

Ο Δημήτρης Στράτος είναι ένα από τα αγαπημένα μας παιδιά και υπέροχα ταλαντούχος makeup & hair artist. Είναι γλυκός, elegant με μοναδικό γούστο και unique «ματιά» στο μακιγιάζ, και αυτό ασφαλώς βγαίνει προς τα έξω στο fabulous beauty brand που έχει δημιουργήσει. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα προϊόντα του Dimitris Stratos Beauty, επομένως ξέρεις ότι τα λατρεύουμε. Είναι όλα φτιαγμένα με άπειρη αγάπη, με τις πιο υψηλές προδιαγραφές και κάνουν αυτό που υπόσχονται, ενώ παράλληλα ομορφαίνουν το μπουντουάρ μας. Αρκετά με την εισαγωγή όμως, πρέπει να περάσουμε στο θέμα μας: Τα Dimitris Stratos Beauty Xmas Bundles!

Για αυτές τις γιορτές, ο Δημήτρης δημιούργησε 4 διαφορετικά πακέτα με τα best selling προϊόντα της γκάμας του και θέλουμε να τα γνωρίσεις. Είναι πανέμορφα, μπορούν να γίνουν το τέλειο δώρο για εσένα ή για τις beauty addict της ζωής σου και οι τιμές τους είναι amazing. Are you ready?

XMAS BUNDLE – THE BEST-SELLERS VOL.1

xmas-bundle-1.png

Το πρώτο Xmas bundle περιέχει ένα Dimitris Stratos Beauty, 24/7 Blender και ένα Dimitris Stratos Beauty, Velvet Matte Lipstick στην απόχρωση Gypsy Soul. Τα blenders του Δημήτρη έγιναν αυτόματα κλασικά με την εμφάνισή τους, γιατί δεν περιέχουν latex, και το πακέτο τους περιέχει ένα μεγάλο Blender για το πρόσωπο, αλλά και ένα μικρό για σκιές και concealers.

Copy of Untitled Design - 1

Και τα κραγιόν του Δημήτρη ωστόσο είναι legendary, αφού εφαρμόζουν τέλεια, κρατούν… για πάντα σχεδόν και έχουν τις τέλειες αποχρώσεις. Το δε Gypsy Soul είναι το απόλυτο κόκκινο των γιορτών.

XMAS BUNDLE – THE BEST-SELLERS VOL.2

bundle-2.png

Το δεύτερο Xmas bundle περιέχει ένα Dimitris Stratos Beauty, Pencil Brush No 109 και ένα Dimitris Stratos Beauty, Velvet Matte Lipstick στην απόχρωση Sugardaddy. To πινέλο για τα χείλια, αφενός είναι απόλυτα vegan και cruelty free, και αφετέρου έχει σχήμα μολυβιού! Αυτό σημαίνει ότι είναι το πινέλο που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι γιατί κάνει την εφαρμογή παιχνίδι και σε βοηθά να καταφέρεις το τέλειο σχήμα.

Copy of Untitled Design - 1

Το κραγιόν από την άλλη, είναι πολυτελές με βαθιά απόδοση χρώματος και βελούδινο, ματ τελείωμα, ενώ έχει την τέλεια nude απόχρωση που είναι ελαφρώς σκούρα και τέλεια για τις βραδινές εμφανίσεις.

XMAS BUNDLE – THE BEST-SELLERS VOL.3

bundleeee.png

Το τρίτο Xmas bundle περιέχει ένα Dimitris Stratos Beauty, Divine Touch Setting and Moisturizing Mist και ένα Xmas bundle περιέχει ένα Dimitris Stratos Beauty, Velvet Matte Lipstick στην απόχρωση Shady Lady. Το Divine Touch είναι ένα σταθεροποιητικό και ενυδατικό mist, εμπλουτισμένο με αλόη, μικροσφαιρίδια πούδρας και υαλουρονικό οξύ. Προσφέρει λάμψη και φρεσκάδα, και ασφαλώς παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ σου.

Copy of Untitled Design - 1

Το κραγιόν είναι ένα ζεστό nude με ροδακινί υποτόνους, πράγμα που σημαίνει ότι ταιριάζει σε όλες και είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις.

XMAS BUNDLE – THE BEST-SELLERS VOL.4

sffs.png

Το τέταρτο Xmas bundle περιέχει μία Dimitris Stratos Beauty, Haute Palette είτε σε warm, έιτε σε cool απόχρωση και ένα Dimitris Stratos Beauty, Contour Brush No 103. Η Haute Palette περιέχει ένα προϊόν για contouring, ένα ρουζ και ένα highlighter σε μοναδικές αποχρώσεις και αποτελεί το απόλυτο must have, πολυχρηστικό προϊόν.

Copy of Untitled Design - 1

Το πινέλο από την άλλη, χάρη στον σχεδιασμό του, προσφέρει ακριβές αποτέλεσμα αφού ταιριάζει απόλυτα στα περιγράμματα του προσώπου - συμπεριλαμβανομένων των ζυγωματικών, της γνάθου και του μετώπου.

Για να τα κάνεις όλα δικά σου, δεν έχεις παρά να σπεύσεις στο www.dimitrisstratosbeauty.com και μην ξεχάσεις να κάνεις follow τον ίδιο τον Δημήτρη στο @dimitrisstratos και εννοείται το brand στο @dimitrisstratosbeauty.