Christmas Glam: 1 συνεδρία, 4 θεραπείες και έτοιμη για το ρεβεγιόν

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Christmas Glam: 1 συνεδρία, 4 θεραπείες και έτοιμη για το ρεβεγιόν

Με μία μόλις επίσκεψη στα CityMed μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου την ανανέωση που χρειάζεται για νεανική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα, just in time για τις γιορτές.

Έχοντας και επίσημα μπει στον Δεκέμβριο, τα γιορτινά parties και τα ρεβεγιόν πλησιάζουν. Θέλουμε, επομένως, να δείχνουμε όμορφες, λαμπερές και σαφέστατα πιο δροσερές. Τι προλαβαίνουμε όμως να κάνουμε; Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να ανανεώσουμε την όψη μας on time; Ναι, υπάρχει και σήμερα θα σου τα εξηγήσουμε όλα. Βλέπεις, ο χρόνος σταματά στα πρότυπα δερματολογικά κέντρα City Med ή μάλλον, τα City Med μπορούν και σταματούν τον χρόνο. Στην πλούσια γκάμα των υπηρεσιών τους, συμπεριλαμβάνεται μία η οποία μας προσφέρει τα οφέλη 4 θεραπειών ανανέωσης σε μία συνεδρία και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε πριν τι γιορτές.

image003.jpg

Κωδικός Renova

Στα CityMed -όπως έχουμε ξαναπεί- μπορούμε να βρούμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της δερματολογίας, της ιατρικής αισθητικής και των laser. Το επιστημονικό προσωπικό των δερματολογικών κέντρων, έχει στη διάθεσή του την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κοσμετολογία, και χάρη σε αυτό προσφέρει τις ιδανικές εξατομικευμένες λύσεις για όλες μας. Αυτό λοιπόν που θα μας χαρίσει την επιδερμίδα των ονείρων μας ως τα Χριστούγεννα, είναι το Renova.

image004.jpg

Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα-καινοτομία το οποίο επιτυγχάνει μία εκ βάθους ανανέωση στο πρόσωπο και το σώμα. Προσφέρει θεαματική σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου, αλλά και εντυπωσιακή διαμόρφωση του σώματος. Πώς; Συνδυάζοντας τέσσερις τεχνολογίες/θεραπείες, οι οποίες βοηθούν το δέρμα να καταπολεμήσει τη χαλάρωση και λειαίνουν -τις επιφανειακές και τις βαθιές- ρυτίδες. Παράλληλα, το Renova αναζωογονεί το δέρμα, επιδιορθώνοντας τις ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου.

Οι 4 θεραπείες

Όπως είπαμε νωρίτερα, το Renova προσφέρει τα οφέλη 4 θεραπειών σε μία συνεδρία. Ποιες είναι όμως αυτές οι θεραπείες και τι κάνει η κάθε μία; Θα σου αναλύσουμε την κάθε μία ξεχωριστά. Ας μιλήσουμε για το HIFU ή αλλιώς High Intensity Focus Ultrasound. Πρόκειται για μία θεραπεία που λειτουργεί με υπέρηχους υψηλής έντασης οι οποίοι θερμαίνουν τους ιστούς κάτω από το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και μακράς-διάρκειας νεανικότητα και αποτέλεσμα lift.

image005.jpg

Μία ακόμη θεραπεία που προσφέρεται μέσω του Renova, είναι το RF ή αλλιώς Radio Frequency. Είναι μία θεραπεία με ραδιοσυχνότητες οι οποίες συμβάλλουν στην τόνωση της επιδερμίδας, τη σύσφιξη και την ανύψωση. Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες ωστόσο, είναι αυτό στο προγούλι. Έπειτα, έρχεται το Laser Peel, το οποίο είναι μία θεραπεία απολέπισης των επιφανειακών στοιβάδων της επιδερμίδας με laser. Το αποτέλεσμα είναι η επαναφορά της λάμψης και της νεανικότητας της επιδερμίδα, μέσω της ενίσχυσης παραγωγής κολλαγόνου.

Τέλος, χάρη στο Renova, μπορούμε στην ίδια συνεδρία να έχουμε και τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας. Ποια είναι αυτά; Δέρμα πιο λαμπερό, αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου, σύσφιξη και επαναφορά της νεανικής όψης.

Το αποτέλεσμα του συνδυασμού θεραπειών μέσω του Renova είναι άμεσα ορατό και αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί ως και 1-2 χρόνια -ανάλογα πάντα και με την κατάσταση στην οποία είναι η επιδερμίδα. Έχουμε με λίγα λόγια μία θεραπεία που δεν έχει πόνο, δεν έχει χρόνο αποθεραπείας και προσφέρει αποτελέσματα αναζωογόνησης άμεσα (πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα) αλλά και μακροπρόθεσμα.

Και σου το κάνουμε δώρο…

Παίρνοντας μέρος στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μας, μπορείς να γίνεις εσύ μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν από μία συνεδρία Renova και θα υποδεχτούν τις γιορτές πιο λαμπερές από ποτέ. Αναλυτικότερα, 3 κορίτσια θα κερδίσουν από μία συνεδρία που θα περιλαμβάνει τις θεραπείες: Face Rejuvenation (peel, RF, mesotherapy) και HIFU Face.

https://www.instagram.com/p/C0hHtTWo0_N/

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το account @citymedgr στο Instagram, να κάνεις like στο Post του διαγωνισμού και mention δύο φίλες σου.

Διάβασε τους όρους εδώ