Gold: Η άλλη όψη του χρυσού

Gold: Η άλλη όψη του χρυσού

Μία διπλή φροντίδα ανανέωσης χρώματος και περιποίησης, η Chroma Care θα σας κερδίσει.

Μπορείτε να αναζωογονήσετε το χρώμα των μαλλιών σας, μέχρι την επόμενη βαφή σας, απλά στο σπίτι μετά το λούσιμο με τη βοήθεια της série expert της L'Oréal Professionnel.

Μία διπλή φροντίδα ανανέωσης χρώματος και περιποίησης, εμπλουτισμένη με έλαιο βερίκοκου έρχεται από τη série expert της L'Oréal Professionnel. Πλέον έχετε την δυνατότητα να κρατάτε την ένταση των ρεφλέ των μαλλιών σας για πολλές εβδομάδες.

Το Chroma Care, διατηρεί τα μαλλιά απαλά και λαμπερά ενώ παράλληλα τους προσφέρει και έντονη θρέψη. Τα άμεσα χρωστικά, αναζωογονούν το χρώμα των μαλλιών με ομοιογένεια, μεγάλη διάρκεια και απόλυτο σεβασμό στο αρχικό χρώμα των μαλλιών. Ταυτόχρονα το έλαιο βερίκοκου, θρέφει, λειαίνει και δίνει λάμψη στην τρίχα.

Απλά το εφαρμόζετε για 5 -10 λεπτά μετά το λούσιμο, όπως ένα conditioner, το αφήνετε να δράσει και ξεπλένετε. Θα ενθουσιαστείτε με την λάμψη , το χρώμα και την ποιότητα των μαλλιών σας στη συνέχεια.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 5 διαφορετικών αποχρώσεων: Ιριζέ, Ντορέ, Μπεζ, Χάλκινο και Κόκκινο πάντα με τη συμβουλή του κομμωτή σας.

Θα το βρείτε αποκλειστικά στα κομμωτήρια.