Xmas Glam: Το τέλειο μακιγιάζ για το ρεβεγιόν και τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το κάνεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Xmas Glam: Το τέλειο μακιγιάζ για το ρεβεγιόν και τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το κάνεις

Τα ρεβεγιόν πλησιάζουν και σήμερα Σάββατο, σου δείχνουμε το τέλειο μακιγιάζ που ταιριάζει με όλα τα γιορτινά οutfits!

Σάββατο σήμερα και έχεις χρόνο να ξεκουραστείς, να σκεφτείς και να οργανωθείς για τα ρεβεγιόν που πλησιάζουν. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, τα Χριστούγεννα δεν είναι παρά μόλις λίγες ακόμα ημέρες μακριά! Μπορεί να εκδράμεις στα καταστήματα για να βρεις το τέλειο outfit, μπορεί να ψάξεις για τα τακούνια που θα φορέσεις ώστε να χορέψεις όλο το βράδυ χωρίς να πονέσουν τα πόδια σου. Οι δουλειές είναι πολλές, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για ένα πράγμα: Το μακιγιάζ σου.

Murad-HC-clp-F23-018.jpeg

Αυτό το αναλαμβάνουμε εμείς και η Radiant Professional, το brand που κάθε σεζόν μας χαρίζει τις πιο απίθανες αποχρώσεις για το μακιγιάζ μας, προϊόντα που δεν μας προδίδουν ακόμα και μετά από ολονύχτιο partying και άπειρο makeup inspo. Για αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν (ή και την Πρωτοχρονιά, εσύ αποφασίζεις), αποφασίσαμε να αντιγράψουμε με τη βοήθεια της Radiant Professional, το μακιγιάζ από την πασαρέλα του Zuhair Murad.

Είναι sexy, είναι κομψό, είναι λαμπερό, έχει αποχρώσεις που πάνε σε όλες και με όλα τα σύνολα που μπορεί να επιλέξεις. Είναι με λίγα λόγια τέλειο και θα σου πούμε ευθύς αμέσως πώς θα το κάνεις. Έχουμε και λέμε…

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Στο πρόσωπό σου

Όπως είδες και στην φωτογραφία, τα κορίτσια στο catwalk είχαν πλούσιο χρώμα στο πρόσωπο. Αυτό θα το καταφέρεις με το ρουζ Magic Blush στην απόχρωση Plum. Έχει μοναδικά κολακευτική απόχρωση και υφή που γίνετια ένα με το δέρμα.

Murad-HC-clp-F23-027.jpeg

Εκτός όμως από χρώμα, τα μοντέλα είχαν και γωνίες γεμάτες λάμψη. Για αυτό, θα χρειαστείς την Strobing Powder στην απόχρωση Moondust. Είναι μία φίνα πούδρα που χαρίζει στην επιδερμίδα σου ένα λαμπερό πέπλο πολυτέλειας και απαράμιλλη λάμψη. Φόρεσέ το στα ζυγωματικά και την εσωτερική γωνία του ματιού σου για λίγο επιπλέον sparkle.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Στα μάτια σου

Στα μάτια σου θα δημιουργήσεις ένα διαφορετικό smoky. Θα ξεκινήσεις δημιουργώντας μία βάση με τη ματ σκιά Professional Eye Color στην απόχρωση Brick. Έπειτα, θα δώσεις definition και λάμψη με την λαμπερή σκιά Eye Color Metallic στην απόχρωση Sparkling Sand.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Έπειτα θα δώσεις ένταση και βάθος στο βλέμμα σου με το μολύβι Softline Waterproof Eye Pencil στην απόχρωση Νο30 Smoky Black και θα ολοκληρώσεις το look με άφθονες στρώσεις από την μάσκαρα Twist Extreme Curl & Volume Mascara στην απόχρωση Νο01 Black.

Στα χείλη σου

Προφανώς και θα χρειαστείς χρώμα στα χείλη και βρήκαμε για εσένα ένα κραγιόν που ενυδατώνει και χαρίζει πλούσιο χρώμα και λάμψη. Μάλιστα, στην μεγάλη γκάμα της Radiant Professional, ανακαλύψαμε και την ίδια απόχρωση με αυτή που φορούσαν τα μοντέλα στην πασαρέλα. Είναι το κραγιόν Advanced Care Lipstick Glossy στην απόχρωση Airy Peach.

5201641749302_4wWfp9P.jpeg

Τώρα λοιπόν που ξέρεις τι μακιγιάζ θα κάνεις και ποια προϊόντα με την υπογραφή της Radiant Professional θα χρειαστείς, δεν μένει να τελειώσεις τον καφέ σου και να βγεις για μία βόλτα στα μαγαζιά. Τι λες;