Τα βήματα περιποίησης που πρέπει να ακολουθήσεις για τέλεια επιδερμίδα άμεσα αλλά και όλο το 2024

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα βήματα περιποίησης που πρέπει να ακολουθήσεις για τέλεια επιδερμίδα άμεσα αλλά και όλο το 2024

Κι όμως, μπορείς να χαρίζεις στην επιδερμίδα σου την πιο σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα και να δεις τα αποτελέσματα άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα. Μάθε πώς και με ποια προϊόντα.

Ως ενήλικες, αν γράφαμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ένα από τα πράγματα που θα ζητούσαμε θα ήταν τέλεια επιδερμίδα. Το όμορφο δέρμα άλλωστε, είναι το ζητούμενο για όλες τις γυναίκες, σε κάθε ηλικία. Δεν χρειάζεται ωστόσο να εμπλέξουμε τον Άι-Βασίλη, προκειμένου να αποκτήσουμε τέλεια επιδερμίδα άμεσα αλλά και όλο το 2024. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εμπιστευθούμε την αγαπημένη μας Frezyderm και να ακολουθήσουμε μερικές απλές συμβουλές. Βλέπεις, η Frezyderm θέλει να χαρίζει σε όλες μας την πιο όμορφη επιδερμίδα, όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και όλο τον χρόνο. Ας δούμε λοιπόν τα βήματα περιποίησης που πρέπει όλες να ακολουθήσουμε, ώστε να έχουμε τέλεια επιδερμίδα για τις γιορτές, αλλά και μακροπρόθεσμα.

pexels-ron-lach-8142196.jpg

Ο σωστός καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα -αν όχι το πιο σημαντικότερο- περιποίησης της επιδερμίδας. Είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε σωστά το πρόσωπό μας τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, ώστε να απομακρύνουμε τους ρύπους, το σμήγμα, τα προϊόντα περιποίησης που έχουμε εφαρμόσει το βράδυ, αλλά και το μακιγιάζ. Για εμάς, ο τέλειος καθαρισμός περιλαμβάνει 2 προϊόντα: Το Micellar Water της Frezyderm και το Mild Wash Foam της Frezyderm.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Με το Micellar Water απομακρύνουμε αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και μακιγιάζ (ακόμα και αδιάβροχο) από την επιδερμίδα. Είναι εμπλουτισμένο με φυτικές σαπωνίνες, υαλουρονικό οξύ και θαλάσσιο εξωπολυσακχαρίτη, ο οποίος απομακρύνει τους ρύπους και προστατεύει από την επίθεση βαρέων μετάλλων και ελευθέρων ριζών. Χάρη στην ειδική του αντιερεθιστική σύνθεση, το Micellar Water είναι κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Έπειτα, με τον αφρό καθαρισμού Mild Wash Foam, ολοκληρώνουμε τον καθαρισμό στο υπόλοιπο πρόσωπο και τον λαιμό. Είναι ένα πολύ απαλό προϊόν, εμπλουτισμένο με φυτικά δραστικά συστατικά και, καθώς προστατεύει από ερεθισμούς, είναι κατάλληλο και για το ευαίσθητο δέρμα. Έτσι, με δέρμα καθαρό, προστατευμένο και δροσερό είμαστε έτοιμες να συνεχίσουμε την περιποίηση.

pexels-ron-lach-8154381.jpg

Η σωστή ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι το δεύτερο, εξαιρετικά σημαντικό βήμα στην skincare routine, το οποίο μας εξασφαλίζει όμορφη επιδερμίδα. Αφού, λοιπόν, έχουμε καθαρίσει την επιδερμίδα μας επαρκώς, συνεχίζουμε με μία ενυδατική κρέμα, κατάλληλη για τις ανάγκες και την ηλικία μας. Η δική μας αγαπημένη, είναι η Moisturizing Plus Cream της Frezyderm. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας. Περιέχει ένα σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος και 2 ισχυρά πεπτίδια και προσφέρει δυναμική ενυδάτωση, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος αλλά και πολύτιμη αντιοξειδωτική προστασία.

Moisturizing_Plus_50ml_700x963_01.jpg

Είναι μία κρέμα ιδανική για γυναίκες άνω των 30, αλλά μην ανησυχείς. Αν εσύ είσαι ακόμα στα 20’s η γκάμα ενυδατικής φροντίδας της Frezyderm έχει για εσένα την Moisturizing 24h. Αν πάλι έχεις περάσει τα 40, τότε, με βάση και τις ανάγκες του δέρματός σου, μπορείς να επιλέξεις τη Moisturizing Rich Cream.

pexels-ron-lach-8142184.jpg

Το τέλειο καμουφλάζ

Φυσικά, τα αποτελέσματα στο δέρμα με την περιποίηση Frezyderm είναι άμεσα ορατά. Αν, ωστόσο, θέλεις και χρωματική κάλυψη, τότε το αγαπημένο μας brand έχει και κάτι άλλο για εσένα. Τα make up που έγιναν εμμονή μας, τα Velvet Colors της Frezyderm.

7a9233de9f52529fc081d4fe649c5588.jpg

Τα Velvet Ματ Make up, διατίθενται σε 3 αποχρώσεις (light, medium, dark), διαθέτουν ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων, με χρώμα ειδικά σχεδιασμένο να προσαρμόζεται στον φυσικό τόνο κάθε επιδερμίδας. Δεν δημιουργούν εφέ μάσκας και χαρίζουν απόλυτα ομοιογενή όψη. Η τεχνολογία τους όμως δεν σταματά εκεί. Η σύνθεσή τους βασίζεται στη Velvet Second Skin Technology η οποία προσφέρει βελούδινη υφή με μοναδικά ανάλαφρη αίσθηση χωρίς να ααφσυκτιά το δέρμα, μειώνει λιπαρότητα και χαρίζει ματ φινίρισμα που διαρκεί . Επιπλέον, προσφέρουν οπτική λείανση ρυτίδων για εικόνα τέλειου ανάγλυφου και λείας επιδερμίδας. Γιατί λέμε όμως ότι τα Velvet Colors , προστατεύουν ενώ καμουφλάρουν; Περιέχουν βλέπεις, έναν προσεκτικά επιλεγμένο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών ενεργών που προσφέρει προστασία από το οξειδωτικό στρες, την ηλιακή ακτινοβολία, το μπλε φως, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τη φωτογήρανση.

Με το τρίπτυχο καθαρισμός, ενυδάτωση και μακιγιάζ μπορείς να έχεις την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι. Με τη βοήθεια της Frezyderm όμως, μπορείς να απογειώσεις τη skincare, αλλά και τη makeup routine σου, κάνοντας το τέλειο δέρμα πραγματικότητα τώρα, αλλά και όλο το 2024.

Αναζήτησε τα προϊόντα Frezyderm στα φαρμακεία και στο www.frezyderm.gr και απόκτησε το δέρμα που επιθυμείς με την υπογραφή της Frezyderm.