Ένα δώρο, πολλές χρήσεις και αμέτρητες αναμνήσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ένα δώρο, πολλές χρήσεις και αμέτρητες αναμνήσεις

Η κρέμα που εδώ και παραπάνω από 100 χρόνια φροντίζει την επιδερμίδα μας «φορά» τα γιορτινά της και έρχεται για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες αναμνήσεις.

Το μπλε μεταλλικό κουτί της NIVEA All-Purpose Creme βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε κάθε σπίτι, αλλά και στις αναμνήσεις μας. Μόλις αδειάσει, το αντικαθιστούμε με ένα γεμάτο όμως… δεν το πετάμε! Κάθε σπίτι έχει μία ανάμνηση με την NIVEA Crème και ένα NIVEA Crème κουτί που μόνο κρέμα δεν περιέχει. Από τα κοσμήματά μας, ως τη χρυσόσκονη για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το μπλε κουτί της NIVEA Creme περιέχει τη ζωή και την αγάπη μας, αλλά και όλη τη φροντίδα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα μας. Είναι άλλωστε -πλέον- μέλος της οικογένειάς μας, δίπλα μας σε κάθε στιγμή και αυτές τις γιορτές μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο τρυφερό δώρο.

ssss.png

Η γιορτινή Winter Limited Edition All-Purpose Creme στολίζεται με 5 διαφορετικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές και γίνεται ένα δώρο φροντίδας για εσένα και όσους αγαπάς. Ένα δώρο με πολλαπλές χρήσεις και άπειρες αναμνήσεις που μας θυμίζει ότι η αγάπη μετριέται με στιγμές και πράξεις. Το ιδανικό δώρο για την κολλητή σου που αμελεί τα χέρια της. Το τέλειο «βάλσαμο» μετά από το συνεχόμενο μαγείρεμα. Μία γλυκιά φροντίδα για την επιδερμίδα και την ψυχή μας. Αυτή είναι η NIVEA Crème, η κρέμα που γεμίζει το πρόσωπο και το σώμα μας με αγάπη.

Δες στο παρακάτω Video τρυφερές NIVEA Crème χριστουγεννιάτικες ιστορίες με πρωταγωνιστή την αγάπη, την παράδοση και την φροντίδα.