Dear Santa: Για φέτος τα Χριστούγεννα θέλουμε ένα ελιξίριο νεότητας…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Dear Santa: Για φέτος τα Χριστούγεννα θέλουμε ένα ελιξίριο νεότητας…

Για αυτή τη γιορτινή περίοδο, ζητήσαμε από τον Άγιο Βασίλη να μας φέρει ένα ελιξίριο νεότητας, τον πρόλαβε ωστόσο η APIVITA με την σειρά BEEVINE ELIXIR. Διάβασε και θα καταλάβεις.

Μπορεί να είμαστε πολύ μεγάλες -πλέον- για να γράφουμε γράμματα στον Άγιο Βασίλη, φέτος όμως φλερτάρουμε πολύ με την ιδέα να το κάνουμε. Βλέπεις, τα χρόνια περνούν και οι ανάγκες μας για νεότητα και περιποίηση αυξάνονται. Τι είναι, άλλωστε, αυτό που θέλει κάθε γυναίκα; Ένα προϊόν με δραστικά συστατικά που προσφέρει ορατά αποτελέσματα και επαναφέρει τη νεότητά μας. Πάνω λοιπόν που ετοιμαζόμασταν να γράψουμε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη παρακαλώντας για ένα… ελιξίριο νεότητας, η αγαπημένη μας APIVITA έκανε την ανατροπή και μας το έφερε πολύ πριν τις 25 του μήνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

pexels-karolina-grabowska-5993563.jpg

What women -and skin- want

Μετά τα 40, η παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό μας μειώνεται σημαντικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρούμε αλλαγές όπως η χαλάρωση στο περίγραμμα και οι βαθιές ρυτίδες. Αυτά τα σημάδια της γήρανσης εγκαθίστανται μόνιμα στο πρόσωπό μας, και είναι απόλυτα λογικό, να θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά. Στρεφόμαστε επομένως σε προϊόντα περιποίησης που στοχεύουν σε αυτά τα σημάδια, δεν είναι όμως αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε.

ewtwe.png

Βλέπεις, προκειμένου να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει να βρούμε προϊόντα που κάνουν την διαφορά στον πυρήνα του προβλήματος. Προϊόντα που, με τα συστατικά τους, βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αιτιών που τα προκαλούν. Ποια συστατικά πρέπει να αναζητήσουμε; Το κολλαγόνο. Βλέπεις, το κολλαγόνο είναι εκείνο που χρειάζεται το δέρμα μας, όχι όμως οποιονδήποτε τύπο κολλαγόνου.

Οι δυο απαραίτητοι για την επιδερμίδα τύποι κολλαγόνου, είναι αρχικά το κολλαγόνο τύπου I. Αυτό ευθύνεται για τη δύναμη και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας μας. Έπειτα, το κολλαγόνο τύπου III είναι απαραίτητο γιατί ορίζει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Έχουμε λοιπόν 2 τύπους κολλαγόνου που είναι σημαντικοί για την επιδερμίδα μας, αλλά σημασία έχει και η αναλογία στην οποία υπάρχουν μέσα στο δέρμα μας. Βλέπεις, εκτός από τα επίπεδα του κολλαγόνου (τα όποια μειώνονται με την πάροδο του χρόνου όπως είπαμε), η αναλογία ανάμεσα στο κολλαγόνο I και κολλαγόνο III, είναι το κλειδί για την καλή διατήρηση της μικροαρχιτεκτονικής του δέρματος.

apivita.jpg

Propolift Complex: 7 χρόνια ερευνών

Μετά από 7 χρόνια έρευνας, τα επιστημονικά εργαστήρια της APIVITA, κάνουν την ανατροπή και ορίζουν μία νέα εποχή αντιγηραντικής περιποίησης με τη σειρά BEEVINE ELIXIR. Πρόκειται για μία σειρά που δρα επαναφέροντας το κολλαγόνο της επιδερμίδας, γι’ αυτό μιλάμε για ένα πραγματικό ελιξίριο νεότητας. Το μυστικό της κρύβεται στο νέο, αποκλειστικό και πατενταρισμένο Propolift Complex, ένα super σύμπλοκο, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες πρόπολης και αμπελιού.

Ταυτόχρονα, οι επιστήμονες στα εργαστήρια της APIVITA, ενίσχυσαν το Propolift Complex με φυτικό κολλαγόνο, αξιοποιώντας την εμπειρία του brand στα ειδικά συστήματα μεταφοράς του δέρματος. Έτσι δημιούργησαν προϊόντα που εγγυώνται βέλτιστη απορρόφηση από την επιδερμίδα.

BEEVINE-ELIXIR-range.jpg

Τα αποτελέσματα της Beevine Elixir

Μετά από εργαστηριακές μελέτες, το Propolift Complex αποκαθιστά την ισορροπία των κολλαγόνων τύπου I και III στην αναλογία της νεανικής επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, ενισχύει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Επιδερμίδα πιο σφριγηλή, πιο λεία, με ανορθωμένο περίγραμμα και πιο φωτεινή όψη. Άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, όλη η σειρά BEEVINE ELIXIR, λειτουργεί σαν ένα ελιξίριο νεότητας για την επιδερμίδα μετά τα 40, απαντώντας σε όλες τις χριστουγεννιάτικες ευχές μας.

376255515_825382106257470_7609188867503003616_n.jpg

Το προϊόν που ξεχωρίζουμε από όλη τη σειρά βεβαίως, δεν είναι άλλο από την APIVITA BEEVINE ELIXIR Αντιρυτιδικη Κρεμα για σύσφιξη και lifting ελαφριάς υφής. Περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και δημιουργεί ένα ανάλαφρο, μεταξένιο πέπλο φροντίδας και ενυδάτωσης. Δεν χρειάζεται επομένως να ζητήσουμε από τον Άγιο Βασίλη ένα ελιξίριο νεότητας. Το έχουμε βρει στη σειρά BEEVINE ELIXIR και θα ζητήσουμε απλά να μας φέρει μία ακόμη APIVITA BEEVINE ELIXIR Αντιρυτιδική Κρέμα για σύσφιξη και lifting ελαφριάς υφής πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα.

Αναζήτησε τη δική μας αγαπημένη κρέμα αλλά και όλη τη σειρά BEEVINE ELIXIR σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα καθώς και στα καταστήματα που διατηρεί η εταιρεία, The APIVITA Experience Store Σόλωνος 6 Κολωνάκι &στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.