Το touch of luxury που δεν πρέπει να λείπει από τα γιορτινά looks σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το touch of luxury που δεν πρέπει να λείπει από τα γιορτινά looks σου

Ολοκλήρωσε κάθε σου εμφάνιση με πολυτέλεια και στυλ!

Η περίοδος των γιορτών είναι η πιο λαμπερή, η πιο sparkling! Είναι η μία φορά μέσα στον χρόνο που μπορούμε -και οφείλουμε- να φορέσουμε αστερόσκονη και αυτό ακριβώς θα κάνουμε και φέτος. Βέβαια, εκτός από sparkle, τα γιορτινά μας outfits χρειάζονται και μία γενναία δόση πολυτέλειας. Θέλουμε να δείχνουμε και να νιώθουμε σαν royals. Πώς θα το καταφέρουμε; Έχουμε για εσένα μοναδικές προτάσεις για να προσθέσεις a touch of luxury στα γιορτινά looks σου, και μάλιστα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!

Diamonds at your fingertips

Το μανικιούρ κατά τη διάρκεια των γιορτών δεν είναι απλά ένα χρώμα στα νύχια μας. Είναι ένα αξεσουάρ πολυτέλειας, η τελευταία πινελιά που ολοκληρώνει κάθε μας look. Γι’ αυτό τις φετινές γιορτές, θα γεμίσουμε τα ακροδάχτυλά μας σκόνη διαμαντιών… κυριολεκτικά. Το brand Alûstre, βλέπεις, επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες του χρώματος και της απόδοσής του, μέσω της χρήσης και της έμπνευσης των διαμαντιών.

1702910698431-732392634-image003.jpg

Τα προϊόντα περιποίησης νυχιών και χεριών Alûstre, περιέχουν τη μοναδική στο brand καινοτομία, Alûstre DiamondInfused™. Αυτό σημαίνει, ότι όλα τα προϊόντα Alûstre είναι εμπλουτισμένα με σωματίδια διαμαντιών με 0,25 καράτια αληθινού και ηθικού διαμαντίου. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι είναι το απόλυτο touch of luxury που χρειάζονται οι γιορτινές μας εμφανίσεις.

Η γιορτινή παλέτα

Χρυσό, μαύρο, κόκκινο, πράσινο… Η γιορτινή παλέτα αποτελείται από πολυτελή χρώματα, τα οποία ασφαλώς θα ενσωματώσεις στις εμφανίσεις σου. Ένα LBD είναι τέλειο για το ρεβεγιόν και η πλέον κλασική επιλογή. Ένα κόκκινο outfit, θα κλέψει την παράσταση. Το ίδιο θα συμβεί και αν επιλέξεις κάτι στους τόνους του χρυσού ή του πράσινου. Η Alûstre έχει διαμαντένιες και sparkling προτάσεις για κάθε ένα από τις sparkling επιλογές σου.

More sparkle please!

Κάπως έτσι, με τη βοήθεια των διαμαντιών και της μοναδικής παλέτας βερνικιών Alûstre, μπορείς να προσθέσεις στα looks σου μία επιπλέον δόση πολυτέλειας, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα. H γκάμα των προϊόντων της Alûstre περιλαμβάνει και μακιγιάζ. Το touch of luxury που πρέπει επομένως να συμπεριλάβεις στα γιορτινά σου looks, είναι οπωσδήποτε ένα κραγιόν σε φωτεινό, κόκκινο χρώμα. Το THE ORIGINAL SATIN LIPSTICK στην απόχρωση 917 COOL CHERRY είναι το τέλειο κόκκινο, εμπλουτισμένο με διαμάντια και πλούσια ενυδατικά συστατικά, για χρώμα και λάμψη σε κάθε γιορτινή εμφάνιση.

1702910804151-616217825-image013.png

The scent of luxury

Και φυσικά, κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το κατάλληλο άρωμα που θα ενισχύσει το mood σου. Στην αρωματική γκάμα Alûstre θα βρεις το άρωμα που θα αναβαθμίσει όλη σου την εμφάνιση και θα αυξήσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου, ολοκληρώνοντας έτσι τη γιορτινή σου γκαρνταρόμπα πολυτέλειας. Δικό μας αγαπημένο είναι το SPECTRE 175 – 225 PHEROMONIC PLEASURE, ένα άρωμα που αποκαλύπτει την αληθινή σου ταυτότητα με νότες από δρυ, ξηρούς καρπούς και μόσχο.

1702910820626-946430184-image015.png

Αν θέλεις να κάνεις δικά σου όλα τα προϊόντα που σου προτείναμε ή και να ανακαλύψεις τι άλλο κρύβει ο διαμαντένιος κόσμος της Alûstre, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το επίσημο site: https://gr.alustre.com/ και εννοείται, δεν πρέπει να ξεχάσεις να ακολουθήσεις τον λογαριασμό @alustre_official στο Instagram και να κάνεις like στη σελίδα @AlustreOfficial στο facebook.