10 οροί που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου just in time για τα ρεβεγιόν

10 οροί που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου just in time για τα ρεβεγιόν

Αν θες να αντιμετωπίσεις τα θέματα της επιδερμίδας σου άμεσα για τα ρεβεγιόν, αλλά και μακροπρόθεσμα όλο το 2024, τότε ήρθες στο σωστό μέρος.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, έμειναν μόλις λίγες ημέρες για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες έχουν εδώ και καιρό αρχίσει. Αν βέβαια είσαι super busy (όπως εμείς) ή απλά beauty τεμπέλα (αυτό δεν είμαστε), ίσως να παρατηρείς μόλις, ότι το δέρμα σου χρειάζεται λίγη βοήθεια. Πόσο να βοηθήσει άλλωστε το μακιγιάζ;

Κάπου εδώ αρχίζεις να πανικοβάλλεσαι, αλλά δεν χρειάζεται. Είμαστε εμείς εδώ και οι 10 οροί που μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε θέμα της επιδερμίδας σου, από τη θαμπή όψη και τις ρυτίδες, ως τις πανάδες και τη χαλάρωση, άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα. Θα τους βρεις όλους με μερικά scroll παρακάτω και αν αρχίσεις να τους χρησιμοποιείς σήμερα θα δεις διαφορά ως τη βραδιά του ρεβεγιόν. Παρακαλούμε δεν κάνει τίποτα…

MARIO BADESCU, SUPER PEPTIDE SERUM

MARIO-BADESCU-SUPER-PEPTIDE-SERUM.png

Εμπλουτισμένος με πεπτίδια και με σύμπλεγμα υαλουρονικού νατρίου (το οποίο συνδυάζει δύο μοριακά βάρη για απορρόφηση και ενυδάτωση διπλής δράσης), είναι ένας αναζωογονητικός ορός που έχει σχεδιαστεί για να προάγει μια πιο λεία, πιο νεανική επιδερμίδα.

THE SERUM BY GOODLIFE BY GINA

The-Serum-by-GoodLife-by-Gina.jpg

Ένας ορός προσώπου που αποτελείται από φυσικά συστατικά όπως ο χυμός ροδιού, το εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού και τα πεπτίδια φυσικής προέλευσης από κέδρο. Αναζωογονεί την επιδερμίδα, απαλύνει τα σημάδια της γήρανσης και επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα.

SUNDAY RILEY, C.E.O. RAPID FLASH BRIGHTENING SERUM

SUNDAY-RILEY-C.E.O.-RAPID-FLASH-BRIGHTENING-SERUM.png

Πολυτελής ορός λεύκανσης με 15% εξελιγμένη βιταμίνη C, ο οποίος δρα για να καταπολεμήσει γρήγορα και αποτελεσματικά τη θαμπή επιδερμίδα, τις καφέ κηλίδες και τις δυσχρωμίες, μειώνοντας παράλληλα τα σημάδια γήρανσης.

DRUNK ELEPHANT, T.L.C. FRAMBOOS GLYCOLIC NIGHT SERUM

DRUNK-ELEPHANT-T.L.C.-FRAMBOOS-GLYCOLIC-NIGHT-SERUM.png

Ορός απολέπισης με γλυκολικό οξύ, ο οποίος αποκαθιστά τη θαμπή, ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, απομακρύνοντας ήπια τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνοντας την εμφάνιση του τόνου, της υφής, των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των πόρων του δέρματος.

BARBARA STURM, SUPER ANTI-AGING SERUM

DR.-BARBARA-STURM-SUPER-ANTI-AGING-SERUM.png

Ένας εξαιρετικά δραστικός ορός με ενεργά αντιοξειδωτικά που περιποιούνται την επιδερμίδα, ενώ μειώνουν ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

AUGUSTINUS BADER, THE SERUM

AUGUSTINUS-BADER-THE-SERUM.png

Ένας ορός που απορροφάται γρήγορα, σχεδιασμένος για να αντεπεξέρχεται αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίζει η επιδερμίδα, από την αφυδάτωση έως τα ορατά σημάδια γήρανσης και τις βλάβες που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, προσφέροντας υγιή και λαμπερή όψη.

APIVITA, BEEVINE ELIXIR SERUM

APIVITA-BEEVINE-ELIXIR-SERUM.png

Εμπλουτισμένος με το πατενταρισμένο σύμπλοκο Prοpolift, με υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες πρόπολης και αμπελιού και φυτικό κολλαγόνο, επαναφέρει την ισορροπία κολλαγόνων της νεανικής επιδερμίδας και προσφέρει εντατική αντιγηραντική φροντίδα.

KORRES, ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 4D ΔΙΦΑΣΙΚΟ SERUM ΝΥΧΤΑΣ ΣΥΣΦΙΓΞΗ & ΛΕΙΑΝΣΗ

KORRES-MAYRH-PEYKH-4D-DIFASIKO-SERUM-NYXTAS-SYSFIG3H-and-LEIANSH.png

Ισχυρό διφασικό serum προσώπου για ενίσχυση της φυσικής ανανέωσης της επιδερμίδας, ενισχυμένο με ένα φυσικό συστατικό εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος προσφέρει βελούδινη, σφριγηλή και ορατά πιο λαμπερή επιδερμίδα το επόμενο πρωί.

LA ROCHE-POSAY, PURE NIACINAMIDE 10 SERUM

LA-ROCHE-POSAY-PURE-NIACINAMIDE-10-SERUM.png

Ορός εμπλουτισμένος με 10% καθαρή Νιασιναμίδη που διορθώνει κηλίδες και δυσχρωμίες, υπερμελαγχρώσεις και ανομοιόμορφο τόνο δέρματος, ενώ παράλληλα επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό.

111SKIN, REPAIR SERUM NAC Y2

111SKIN-REPAIR-SERUM-NAC-Y2.png

Ορός σχεδιασμένος για να συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας και την ενίσχυση της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού, επανορθώνοντας την επιδερμίδα από το εσωτερικό της για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.