Frosted Lips: Το απόλυτο γιορτινό look που θα αντιγράψεις με 3 κινήσεις και ένα star προϊόν

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Frosted Lips: Το απόλυτο γιορτινό look που θα αντιγράψεις με 3 κινήσεις και ένα star προϊόν
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Αν αυτές τις γιορτές θέλεις ένα effortless, αλλά λαμπερό look που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, τότε ήρθες στο σωστό μέρος…

Οι γιορτές θέλουν glam, αλλά εμείς θέλουμε… ευκολία και ξεκούραση. Ναι, τα περίτεχνα και λαμπερά μακιγιάζ είναι υπέροχα, όμως φέτος θα θέλαμε λίγη effortless λάμψη. Δεν θα πούμε όχι σε ένα smoky eye ή σε κατακόκκινα χείλη προφανώς, αλλά έχουμε ονειρευτεί ένα κάπως εναλλακτικό look με έμφασή στη λάμψη και η έμπνευσή έρχεται απευθείας από τα catwalks της υψηλής ραπτικής. Πιο συγκεκριμένα το runway των Viktor & Rolf ήταν εκείνο που μας έκανε να θέλουμε κάτι εναλλακτικό για φέτος στις γιορτές, αφού το μακιγιάζ που συνόδευε την κολεξιόν Haute Couture FW23 ήταν αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας.

Viktor-e-Rolf-HC-bks-F23-003.jpg

Τα μοντέλα παρέλασαν με λαμπερό βλέμμα, χρώμα στα μάγουλα και frosted χείλη που θύμιζαν Χριστούγεννα και θέλαμε αυτό το look… χθες! Εννοείται πως ανακαλύψαμε τα τέλεια προϊόντα για να το αντιγράψουμε και θα σου τα αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Viktor-e-Rolf-HC-bks-F23-001.jpg

Λάμψη στο βλέμμα

Οι μαύροι κύκλοι, οι σκιές και οι λεπτές γραμμές δεν έχουν θέση στο νεραϊδένιο, glam και λαμπερό μακιγιάζ μας. Επομένως, το concealer Tarte, Shape Tape είναι απαραίτητο για να δημιουργήσουμε έναν αψεγάδιαστο καμβά. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, πρόκειται για ένα κονσίλερ για πλήρη κάλυψη και φυσικό ματ αποτέλεσμα.

yetys.png

Είναι το best seller του brand και το λατρεύουμε γιατί λειαίνει, φωτίζει και χαρίζει εφέ lift στην περιοχή των ματιών. Είναι επομένως ό,τι πρέπει για τη βραδιά του ρεβεγιόν, αλλά και για οποιοδήποτε γιορτινό πάρτι. Και εννοείται το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.

Viktor-e-Rolf-HC-bks-F23-041.jpg

Λάμψη στα βλέφαρα

Το μακιγιάζ στα βλέφαρα των κοριτσιών που φόρεσαν τις δημιουργίες των Viktor & Rolf ήταν λαμπερό αλλά όχι sparkling. Αυτό ακριβώς το εφέ μπορείς να πετύχεις με τη σκιά REM Beauty, Midnight Shadows Lustrous Liquid Eyeshadow στην απόχρωση LABCO.

sfdfas.png

Είναι ένα shimmering λευκό που απλώνεται υπέροχα, δεν «σπάει» και παραμένει στη θέση του για όλο το βράδυ. Βάλε λίγη ποσότητα στο κινητό βλέφαρο, ταμπονάρισε με το δάχτυλό σου και αυτό είναι όλο! Φυσικά, τη βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.

Viktor-e-Rolf-HC-bks-F23-002.jpg

Χρώμα στα μάγουλα

Το μυστικό για ένα δροσερό αποτέλεσμα που δεν σε κάνει να δείχνεις χλωμή, είναι το ρουζ. Ένα είναι το ρουζ για εμάς και μιλάμε για το Rare Beauty, Soft Pinch Liquid Blush στην απόχρωση Believe. Εκτός του ότι έχει την πιο pigmented, βελούδινη φόρμουλα που «λιώνει» στην επιδερμίδα, η συγκεκριμένη απόχρωση πάει σε όλες.

wpsps.png

Φόρεσέ το στα μάγουλά σου για να δώσεις χρώμα στο πρόσωπό σου και μην ανησυχείς, θα κρατήσει όλο το βράδυ. Ναι και αυτό το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.

Viktor-e-Rolf-HC-bks-F23-052.jpg

Τα frosted χείλη

Τα χείλη με αυτή την «παγωμένη» λάμψη, είναι αδιαμφισβήτητα ο star του συγκεκριμένου μακιγιάζ και το προϊόν για να τα αντιγράψεις είναι το Fenty Beauty, Gloss Bomb Lip Luminizer στην απόχρωση Fu$$y. Είναι ένα υπέροχα λαμπερό ροζ που κάνει τα χείλη εντυπωσιακά και ζουμερά.

3lkl3.png

Είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψεις και μάλλον θα το τελειώσεις πριν προλάβει να μπει το νέο έτος, just sayin’. Μην ρωτήσεις πού θα το βρεις… αποκλειστικά στα Sephora!

Σπεύσε λοιπόν τώρα που μας διαβάζεις στα Sephora, προμηθεύσου τα προϊόντα που χρειάζεσαι και κάνε ένα διαφορετικό μακιγιάζ αυτές τις γιορτές!