45 Kisses! Το lip stain που μας χάρισε ζουμερά χείλη και φιλιά σε δεκάδες χρώματα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
45 Kisses! Το lip stain που μας χάρισε ζουμερά χείλη και φιλιά σε δεκάδες χρώματα

Το Sephora Collection Cream Lip Stain ήταν πάντα μαζί μας, σε κάθε τσάντα και με όλες του τις αποχρώσεις, βάζοντας χρώμα στις στιγμές μας.

Το κραγιόν είναι addiction για πολλές γυναίκες. Όλες όμως έχουμε μία σχέση με το κραγιόν -και αυτό ακριβώς συμβαίνει στο beauty department μας. Η αδιάφορη Χριστίνα έγινε lipstick lover, ενώ η addict Ευαγγελία βρήκε το «άγιο δισκοπότηρο» των lip colors. Και οι δύο μιλούν για το beauty hero κραγιόν που ξεχώρισαν όλη τη χρονιά και είναι ώρα να μάθεις τις ιστορίες τους.

Χριστίνα Χρόνη: Το κραγιόν που «τρύπωσε» στο νεσεσέρ και τη ζωή μου

Είμαι η Χριστίνα και ΔΕΝ είμαι lipstick addict. Βρίσκω ότι τα περισσότερα κραγιόν (κράτα αυτό το «περισσότερα») κάπως με μεγαλώνουν. Δεν θεωρώ ότι μου ταιριάζουν -σε κανένα setting- και για αυτό το λόγο με άφηναν αδιάφορη. Μην με παρεξηγείς, μου αρέσουν τα looks που βασίζονται σε φωτεινά, έντονα, statement χρώματα στα χείλη αλλά αρκούμαι στο να τα θαυμάζω. Όπως αντιλαμβάνεσαι, το νεσεσέρ, οι τσάντες μου και γενικά η ζωή μου δεν είχαν κραγιόν στις εξισώσεις τους, τουλάχιστον όχι κραγιόν που να χρησιμοποιούσα… like ever. Έλα όμως που ένα κατάφερε να «τρυπώσει» στη ζωή μου αναπάντεχα και να με κάνει lipstick lover!

christinet0_1635491644_2695021707090992957_4844158.jpg

Το Sephora Collection Cream Lip Stain ήταν ένα από τα press kits που έλαβα μέσα στη χρονιά. Λατρεύω όλα τα προϊόντα Sephora Collection και τα δοκιμάζω, γι’ αυτό όταν έπιασα τις αποχρώσεις στα χέρια μου είπα να κάνω μία δοκιμή. Διάλεξα το nude στην απόχρωση Alter-Ego και το φόρεσα. Μου άρεσε πολύ, αλλά μην έχοντας συνηθίσει τίποτα στα χείλη μου ήθελα να το βγάλω αμέσως. Δεν έφευγε όμως χωρίς προϊόν ντεμακιγιάζ (ΤΟΣΟ σταθερό) γι’ αυτό το άφησα και συνέχισα την ημέρα μου στο γραφείο. Έλαβα τόσα κομπλιμέντα που δεν το πίστευα. Ναι, οφείλονταν στο Sephora Collection Cream Lip Stain και μου το είπαν όλοι.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Αποφάσισα λοιπόν να το ανανεώσω (όχι πως χρειαζόταν ιδιαίτερη ανανέωση) για τα after work drinks και πάλι είχα τις ίδιες αντιδράσεις. Κάτι συνέβαινε με αυτό το κραγιόν και κάπως είχε αρχίσει να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Την επόμενη μέρα δοκίμασα την απόχρωση Pink Souffle που είναι ένα «ασφαλές» σάπιο μήλο. Ναι, έλαβα κομπλιμάν, όχι δεν με ενόχλησε γιατί έχει βελούδινη υφή, που μένει στη θέση της χωρίς να νιώθεις ότι φοράς κάτι και γενικά πέρασα υπέροχα με το κραγιόν μου. Για να μην σου τα πολυλογώ, μέσα σε λίγους μήνες έγινα Lipstick lover και μπορεί να μην φορώ κραγιόν κάθε μέρα, αλλά το ένα κραγιόν που επιλέγω είναι το Sephora Collection Cream Lip Stain με τις 45 αποχρώσεις του.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Γι’ αυτό είναι το δικό μου beauty hero! Γιατί «τρύπωσε» στη ζωή μου, μου άλλαξε γνώμη, άνοιξε έναν νέο κόσμο ομορφιάς για εμένα και δεν θα φύγει ποτέ από το μπουντουάρ μου.

Ευαγγελία Αλπίδου: Το κραγιόν με τις αποχρώσεις που μοιάζουν να φτιάχτηκαν για κάθε μου εμφάνιση

Λατρεύω τα κραγιόν! Φορώ συνέχεια χρώμα στα χείλη μου και λατρεύω τα ζουμερά ροζ και τα κόκκινα. Βρίσκω ότι το κραγιόν είναι σαν αξεσουάρ. Με ένα πέρασμα, μπορεί να αναβαθμίσει μία εμφάνιση και να με κάνει να δείχνω μακιγιαρισμένη, παρόλο που μπορεί να μην φορώ τίποτα άλλο. Είναι αξεσουάρ και εργαλείο ομορφιάς για εμένα λοιπόν και δεν ζω χωρίς κραγιόν. Όπως ίσως θα φαντάζεσαι, έχω δεκάδες κραγιόν στη συλλογή μου και τα ταιριάζω με τα σύνολα που επιλέγω, τη διάθεση που έχω ή που θέλω να αποκτήσω. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρω την απόχρωση που ψάχνω όμως. Αν είσαι lipstick addict καταλαβαίνεις… Από την ημέρα που μπήκε στο μπουντουάρ μου ολόκληρη η γκάμα (και οι 45 αποχρώσεις) των Sephora Collection Cream Lip Stain δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο beauty crisis!

evangelie_alp_1699031588_3228033385957950468_1581519417.jpg

Οι αποχρώσεις του Sephora Collection Cream Lip Stain μοιάζουν να έχουν φτιαχτεί για κάθε μία από τις εμφανίσεις μου, για τα moods που έχω συχνότερα και για τη διάθεση που προσπαθώ να αποκτήσω, όταν δεν πάνε όλα καλά στην ημέρα (και τη νύχτα μου). Η κρεμώδης υφή τους είναι απολαυστική και το γεγονός ότι παραμένουν αναλλοίωτα όλη την ημέρα, αλλά και μετά από αρκετά κοκτέιλ τη νύχτα, τα έκαναν αυτόματα heroes για εμένα. Τώρα αν με ρωτάς ποιες είναι οι αγαπημένες μου αποχρώσεις, θα σου απαντήσω «Όλες!» αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μόνο 5 θα ήταν οι: Classic Red, Cherry Nectar, Copper Blush, Rose Redux και Infinite Rose.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

To Sephora Collection Cream Lip Stain λοιπόν, είναι το κραγιόν-ήρωας για το beauty department και για κάθε lipstick addict, lover ή απλά αδιάφορη. Ανακάλυψέ το στο www.sephora.gr και κάνε δική σου κάθε απόχρωση!