A Luminous Christmas! 2 οροί πραγματοποιούν το πιο υπέροχο Xmas beauty wish μας!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
A Luminous Christmas! 2 οροί πραγματοποιούν το πιο υπέροχο Xmas beauty wish μας!

Τα δύο νέα serum που προστέθηκαν στην οικογένεια Luminous 6390 της NIVEA, καταπολεμούν τις κηλίδες στην επιδερμίδα μας και όχι μόνο!

Ζούμε στην πιο όμορφη, ηλιόλουστη χώρα και αυτό αποδεικνύεται από το ότι, ακόμα και στην καρδιά του Δεκέμβρη, έχουμε υπέροχη λιακάδα. Απολαμβάνουμε λοιπόν αυτόν τον ήλιο όλο το χρόνο, αλλά η ζεστασιά του δεν έρχεται χωρίς τίμημα. Η μεσογειακή μας επιδερμίδα γεμίζει κηλίδες εξαιτίας αυτής της έκθεσης στον ήλιο και όχι μόνο. Οι κηλίδες που εντείνονται με την έκθεση στον ήλιο, οφείλονται και στην ηλικία αλλά και σε παθήσεις όπως η ακμή. Πολλές γυναίκες έχουν επομένως να αντιμετωπίσουν κηλίδες που δεν οφείλονται απλά στον ήλιο.

fgdsfg.png

Το Xmas beauty wish μας λοιπόν, ήταν να δημιουργηθεί ένα προϊόν που να καταπολεμά τις κηλίδες πιο αποτελεσματικά, πιο στοχευμένα και με άξονα τα αίτια της δημιουργίας τους. Αυτή την Χριστουγεννιάτικη ευχή ήρθε να εκπληρώσει η NIVEA με δύο νέους ορούς που προσέθεσε στην οικογένεια Luminous 630®. Είναι δύο οροί με καινοτόμα τεχνολογία που απαντούν στις ανάγκες μας και καταπολεμούν κηλίδες που έχουν προκληθεί από την ηλικία ή μετά την ακμή, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα. Είσαι έτοιμη να τους γνωρίσεις;

Xmas beauty wish #1

LUMINOUS630® 2-in-1 Anti-Age & Spot Serum

Πρόκειται για ένα serum το οποίο συνδυάζει την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα της μείωσης των κηλίδων χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικό LUMINOUS 630®, με την υπογραφή της παγκόσμιας τεχνογνωσίας της NIVEA στην αντιγηραντική δράση.

1.png

Αυτό σημαίνει ότι μειώνει τις συσσωρευμένες κηλίδες γήρανσης για 10 χρόνια, ενώ παράλληλα ενισχύει την δομή της επιδερμίδας, προσφέροντας σύσφιξη και ελαστικότητα. Πώς το κάνει αυτό; Αρχικά, η σύνθεσή του , η οποία περιέχει υαλουρονικό οξύ, ενεργοποιεί τα κύτταρα, προσφέροντας στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που χρειάζεται εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή λάμψη. Έπειτα, τα πλούσια συστατικά του αναλαμβάνουν να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου από το ίδιο το κύτταρο, το οποίο βοηθά στην θρέψη και αναδόμηση της, μειώνοντας ακόμα και τις πιο έντονες ρυτίδες.

Έχουμε λοιπόν ένα προϊόν που καταπολεμά τις κηλίδες και το γήρας, με σύνθεση απίστευτα ελαφριά που απορροφάται άμεσα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα!

Xmas beauty wish #2

LUMINOUS630® Post-Acne Marks Serum

Είναι ένας ορός που συνδυάζει το συστατικό LUMINOUS 630® (με την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη μείωση των κηλίδων) με την τεχνογνωσία της NIVEA στις ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας.

2.png

Η δράση του είναι τριπλή και εντατική. Αρχικά, μειώνει ορατά τα σημάδια μετά την ακμή. Έπειτα, λειαίνει την επιδερμίδα για απαλή και μεταξένια υφή και τέλος, εξισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας, δίνοντας στην επιδερμίδα ματ όψη. Αναρωτιέσαι -και πάλι- πώς; Η σύνθεσή του περιέχει σαλικυλικό οξύ, και έτσι εξομαλύνει την επιδερμίδα προσφέροντας απαλή υφή. Περιέχει ακόμα υαλουρονικό οξύ το οποίο την ενυδατώνει, αλλά και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που βοηθά στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας. ρυθμίζοντας παράλληλα την γυαλάδα. Η αποτελεσματικότητα του LUMINOUS630® Post-Acne Marks Serum επιβεβαιώθηκε από όλους τους καταναλωτές: Μέσα σε 12 εβδομάδες, το 100% των ατόμων ανέφεραν μείωση των σκούρων σημαδιών τους.

Έχουμε, επομένως, ένα προϊόν με ελαφριά gel υφή που προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και της χαρίζει όλα όσα χρειάζεται για να δείχνει φρέσκια και δροσερή.

Και τα δύο μαζί, εκπληρώνουν κάθε beauty αλλά και skincare χριστουγεννιάτικη ευχή μας και θα γίνουν οι σύμμαχοί μας για όλο το 2024. Όπως άλλωστε και η NIVEA, εδώ και πολλά, πολλά χρόνια!