The softest! 10 κρέμες χεριών για βελούδινη επιδερμίδα όσες δουλειές και αν κάνεις τα Χριστούγεννα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
The softest! 10 κρέμες χεριών για βελούδινη επιδερμίδα όσες δουλειές και αν κάνεις τα Χριστούγεννα

Τα χέρια μας τα Χριστούγεννα κάνουν πολλά, ώρα λοιπόν να κάνεις κάτι και εσύ για την επιδερμίδα τους, δε νομίζεις;

Ρεβεγιόν, dinners, ζαχαροπλαστική, δουλειές… Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά, αλλά τα χέρια μας είναι εκείνα που κρύβονται πίσω από τη μαγεία τους. Η επιδερμίδα των χεριών μας υποφέρει -έτσι κι αλλιώς- από τον καιρό, αλλά και τις εναλλαγές της θερμοκρασίας τον χειμώνα. Την περίοδο των γιορτών ωστόσο, η ταλαιπωρία είναι διπλή. Τα χέρια μας αναλαμβάνουν να μαγειρέψουν, να ομορφύνουν το σπίτι, να κάνουν τα πάντα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και αυτό κάνει τις ανάγκες τους να αυξάνονται.

pexels-karolina-grabowska-6032712.jpg

Τα χέρια μας επομένως απαιτούν βαθιά ενυδάτωση, αναδόμηση, φροντίδα που μόνο μία καλή κρέμα χεριών μπορεί να μας προσφέρει. Ποια είναι αυτή η κρέμα και τι την κάνει «καλή»; Θα σου πούμε αμέσως! Αρχικά δεν υπάρχει μόνο μία καλή κρέμα, αλλά πολλές. Όπως τα χέρια της κάθε μίας μας είναι μοναδικά, έτσι δεν υπάρχει και μία μόνο κρέμα που να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων μας. Τι καθιστά άρα μία κρέμα «καλή»; Τα συστατικά της, η υφή της και το αποτέλεσμα που χαρίζει στα ταλαιπωρημένα χέρια μας.

pexels-cottonbro-studio-3170949.jpg

Έχοντας δοκιμάσει δεκάδες διαφορετικές κρέμες, έχουμε μία πλήρη εικόνα για τα προϊόντα της αγοράς. Κάποιες κρέμες προσφέρουν περισσότερο άρωμα και εμπειρία, ενώ άλλες εντατική ενυδάτωση και αναδόμηση. Αγαπάμε και τις δύο κατηγορίες ιδιαίτερα, για να κάνεις τα χέρια σου όμως the softest ever αυτά τα Χριστούγεννα, θα χρειαστείς τις παρακάτω κρέμες. Ναι, τις έχουμε δοκιμάσει και ναι, αν τις φοράς καθημερινά τα χέρια σου θα είναι πιο απαλά και από τη γούνα στο καπέλο του Άγιου Βασίλη!

pexels-nicole-michalou-5768970.jpg

Ρίξε μία ματιά στην gallery που ακολουθεί και σπεύσε να προμηθευτείς μία κρέμα χεριών για να δώσεις στα χέρια σου πίσω, όλα όσα και εκείνα χαρίζουν απλόχερα σε όλους τα Χριστούγεννα.